Звездни компромати-105

• 65 107
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе/София

На мен не ми допада.Оригинала на модела/в клипа/е много по-добър.

# 316
Аз обаче не можах да разбера, готическа или ала Алиса в страната на чудесата е идеята за сватбата и дрес кода?  newsm78
И те се чудят !  Mr. Green Joy
Joy
Нищо от Алиса не виждам. Червената кралица ли, наистина не схващам.

Аз лично я виждам в тази рокля, според мен става и за готическа сватба и за ала Алиса в страната на чудесата Wink Дори манекенката малко ми напомня за Халваджиян  Wink Ако въпросната дама чете тук, моля да ме извини, че съм си позволила да я виждам в определена рокля, аз нямам претенции за стилист  Peace

http://3.bp.blogspot.com/-myfg92H25iw/TYNe1R6gCRI/AAAAAAAAAZ4/zR … dding%2BGowns.jpg

# 317
ама тя беше с кремава рокля... поне в църквата. лично я видях- булка като булка... не се втрещих, нито възмутих. изглеждаше съвсем стандартно, дори не мога да се сетя точно роклята, но определно не беше черна!

# 318
# 319
"За църковната церемония тя е избрала да се венчае пред Бога в дълга бяла рокля, обсипана с любимите й рози от коприна. Дизайнерката Лучия Заноти се е съгласила с всички екстравагантни хрумки на Кремена и тоалетът вече няма почти нищо общо с оригиналния модел."

цитат от хотнюз

# 320
В бялата рокля изглежда страхотно, допада ми, браво  Simple Smile

# 321
# 322
# 323

Много хубава. А сандалите са ми супер странни, да не кажа грозни. Но май излизат на мода тия токове.

# 324
Забелязах я, че с тези сандали е и на клипа, от последната песен, където е с бежовото боди, на конска опашка ѝ е косата.

# 325
Да ви кажа известно време се чудех на какво ми напомня Кремена с тази рокля и сега се сетих...
А на мен ми напомня това:

# 326
И на мен мария ми харесва многоа не говорим,че изглежда по-млада исвежа от 90% от колежките си Tired

# 327

Николета в промо за предаване с нейно участие. Преди не говореше така, на уроци по дикция ли е ходила...

# 328
# 329
Инфантилна, за каква дикция говориш? Та тя не спря да се лигави. И ми е супер противна в профил с тоя бритон и очила. Да не говорим за сплесканата й косица.

Общи условия

Активация на акаунт