Звездни компромати-105

• 65 100
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Някой може ли да обясни с две-три удми какво казва,че ми се прецака звука. ooooh!

# 331
 Преди говореше някак пловдивски, сега съвсем различно. Нищо интересно не казва, отиват нанякъде, където трябва да е и Валери ,тя го мерна и му звънна да му каже, че няма как да направи нещо без тя да разбере Mr. Green Кара и говори по телефона  Twisted Evil Колко е глобата за това?

# 332
50 лева. Joy

# 333
И без колан кара , доколкото мога да видя.

# 334
  • София
За колана може да отърве, защото има силиконови цици  Sunglasses
Но виж карането и говоренето по телефона си е направо за акт-че.
Добър пример дава де, да е жива и здрава  ooooh!

# 335
Меркантилница, именно затова казах, че ми навяват идеи за Семейство Адамс Laughing
Ако някой направи такава тематична сватба, ще ми напълни сърцето... Heart Eyes

# 336
За колана може да отърве, защото има силиконови цици  Sunglasses
Но виж карането и говоренето по телефона си е направо за акт-че.
Добър пример дава де, да е жива и здрава  ooooh!

Ако имаш силиконови цици можеш да караш без колан?

# 337
Ако си със  силикон, употребата на колан не е задължителна. Издават някакъв документ, също като за бременна жена.

# 338
# 339
Една снимка, която не бях виждала до сега. Прекрасна темичка!  bouquet

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226280_2015811040 … 610_3988205_n.jpg

# 340
Ева Мендес в Лос Анджелис, 7 юли
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 341
# 342
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Новото гадже на принц Хари не е Пипа, а ето тази мацка, бивша на Дженсън Бътън. Флорънс Брундел-Брус е аристократка, модел и видна лондонска пиянка Mr. Green. Само недоумявам как вкусът и съвместява страхотен хубавец като Дженсън и принца-рижко Rolling Eyes

# 343
  • На морето!
Ако си със  силикон, употребата на колан не е задължителна. Издават някакъв документ, също като за бременна жена.

Това сериозно ли? Чувала съм го и никога не съм го приемала сериозно. Продължавам да не вярвам- първо имплантите не са силикон и дори да се случи нещо са безвредни и второ, практимески няма как коланът да им навреди.
Аз карам без колан, но не съм искала от АГ-то си оправдателна бележка за пред КАТ  Peace

# 344
Taка е доколкото знам.Не претендирам да е 100% вярно. Simple SmileАко има някой със силиконови импланти нека даде информация от първа ръка.

Общи условия

Активация на акаунт