Звездни компромати-105

• 65 170
  • 758
  •   1
Отговори
# 105

Не знаех, че Анистън има гадже, страхотен е, мисля, че по нищо не отстъпва на Пит. Може ли още негови снимки, моля?  Hug
Заповядай
За  мен   БРАД  ПИТ  си  остава най-готиното й попадение.

Брад Пит ми е по-сладникав, този ми е по-мъжествен  Peace

# 106

а тази как паркира не е истина  ooooh! веднъж беше запушила колата на мой колега на паркинга на НДК (беше си оставила служебната карта на таблото с телефон), той й се обади, тя каза "да, да ей сега идвам" и той я чака 40 мин  Rolling Eyes

# 107
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това е старо, но ето снимки на звездите , които са качвали или сваляли най- много килограми...преди и след до 2008

http://www.thefablife.com/nggallery/post/extreme-celebrity-weigh … osses/image/13739

# 108
# 109
Шарлийн тунингована ли е ?

# 110
  • София

Не знаех, че Анистън има гадже, страхотен е, мисля, че по нищо не отстъпва на Пит. Може ли още негови снимки, моля?  Hug
Заповядай
За  мен   БРАД  ПИТ  си  остава най-готиното й попадение.

Брад Пит ми е по-сладникав, този ми е по-мъжествен  Peace

Не че има значение, но аз харесвам Брад повече... При това той е един от много малкото мъже, които харесвам, както с къса, така и с дълга коса.  Heart Eyes

Това вместо запис...  Whistling

# 111
  • bad@ss
Това е старо, но ето снимки на звездите , които са качвали или сваляли най- много килограми...преди и след до 2008

http://www.thefablife.com/nggallery/post/extreme-celebrity-weigh … osses/image/13739

Рене Зелуегър не мога и не мога да я възприема в този й нов вид. Преди беше толкова свежа, нежна и женствена. После челюстта й поизпъкна, а и по-късите коси или вдигнати, с които започна да се носи още повече я подчертаха. Определено с някой килограм отгоре беше по-хубава.

И с Кейт Уинслет май се случи нещо подобно, а беше като вълшебница на кораба Simple Smile

# 112
  • София
И питаш  Wink
Ботокс - със сигурност. Нос и устни на 100 %. Хайде почти на 100.
Отделно има съмнения за скули и брадичка.
Който е работил върху нея, добре се е справил.

# 113
# 114
# 115
# 116
И питаш  Wink

На снимките на sunny.girl ми се вижда, че май и гърдите са и пипани.

# 117

Heart Eyes Страхотна, секси, красива, много женствена
Не мога да не отбележа, че е по бельо и в същото време няма нищо пошло в държанието и излъчването и, стилна и невероятно секси. Нашите поп фплк изпълнителки могат само пример да вземат от това излъчване и поведение.

# 118
И питаш  Wink

Но, много си личи! На снимките показвани тук по- не личи, но им хванах подписването на гражданския брак на живо по ТВ и там беше като мумия! Явно прясно ботоксикирана.

# 119
  • Lost in a fairytale ...
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт