Звездни компромати-105

• 65 130
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Ами! Точно на чантата е Mr. Green
Горкото Биркин,какво ли го чака  Shocked В едно съм сигурна обаче,Сури ше му душа прахта Mr. Green
 Да им е живо и здраво и много да ги радва!

# 226
.... В едно съм сигурна обаче,Сури ше му душа прахта Mr. Green

Mr. Green   Wink

Тя Виктория всичките си деца е кръстила с шантави имена. Бруклин на Бруклинския мост, Ромео сигурно на Ромео и Жулиета  Thinking , Крус на испански Христос е "Крус" и малкия се роди докато Бекъм играеше в Испания.....

Бъркин Бекъм .... ми добре звучи...  Laughing И погледнете в бъдещето заглавията от вестниците "Новата  модна линия от Бъркин Бекъм", "Бъркин Бекъм пусна свой парфюм на пазара озаглавен ББ" ....

# 227

Бъркин Бекъм .... ми добре звучи...  Laughing И погледнете в бъдещето заглавията от вестниците "Новата  модна линия от Бъркин Бекъм", "Бъркин Бекъм пусна свой парфюм на пазара озаглавен ББ" ....

Да, добре звучи, само като остарее да не почнат да ѝ викат Стара Чанта ??

А, как е разпятие/ кръст на испански ?  Embarassed

# 228
  • In The Middle Of Nowhere
Прочетох, че Адриана Лима е била девствена до сватбата си  Shocked Дали е вярно, тя самата го е била споделила  Thinking?

# 229
От партито на BAFTA:

# 230
Прочетох, че Адриана Лима е била девствена до сватбата си  Shocked Дали е вярно, тя самата го е била споделила  Thinking?

това и аз съм го чела преди много време, и аз се чудих...  newsm78

Да им е честито бебчето на Бекъмови!!

# 231
  Да, добре звучи, само като остарее да не почнат да ѝ викат Стара Чанта ??

hahaha Joy

# 232
  • In The Middle Of Nowhere
Прочетох, че Адриана Лима е била девствена до сватбата си  Shocked Дали е вярно, тя самата го е била споделила  Thinking?

това и аз съм го чела преди много време, и аз се чудих...  newsm78

Да им е честито бебчето на Бекъмови!!

Пуснах в гугъл и доста информация излезе, изглежда да е достоверна  Thinking Чудно ми е и на мен, не мога да си представя да не е била съвсем 'открехната' по въпроса. На 27 г е била.

Честито на Бекъмови, макар че именцето ми звучи малко като шегичка  Wink Но д а им е живо и здраво!

# 233
И на мен не ми се вярва да е истина това за - Бъркин Бекъм, да видим следващите дни ще се каже официално как се казва.

# 234
И на мен не ми се вярва да е истина това за - Бъркин Бекъм, да видим следващите дни ще се каже официално как се казва.

И аз не го вярвам.

# 235
# 236
  • E-CLM & CH-VD
Цитат на: Айшето от Факултето link=topic=595228.msg19201341#msg19201341

Крус на испански Христос е "Крус" и малкия се роди докато Бекъм играеше в Испания.....

Крус означава кръст, а Христос е Кристо.  Peace

А за парфюма ББ не вярвам  Laughing, нали ще скочат веднага Брижит Бардо и бат' Бойко, че им краде инициалите  Joy

# 237
# 238
Спокойно, не е чанта  Mr. Green
just kidding! the baby's name is Harper. wow our rumor sure went far.

# 239
  • София
Честито на семейство Бекъм!
Детето ще се казва Харпър Севън - http://www.dnes.bg/zvezdi/2011/07/11/deivid-i-viktoriia-bekym-imat-momiche.123613

Общи условия

Активация на акаунт