Звездни компромати-105

• 65 112
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • In The Middle Of Nowhere
И какво значи Harper? Гугъл го дава като арфист, това ли е?

# 256
Не се въздържах и пуснах тема в Кино и телевизия за потреса си от сватбата на Кремена. Ама и тук да кажа, че ми изглежда като пир по време на чума.

Линк?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589514.30

# 257
И какво значи Harper? Гугъл го дава като арфист, това ли е?

Harper няма друго значение, аз познавам само мъже, който се казват така, но на кой му пука.
 Harper Seven,  както пише по нагоре, понеже е родена в 07ч.  и нещо си на  7 месец и   тежи 3,200, което пък е към 7lbs и нещо .
   Пак добре, че не е по-тежка, защото можеше да се казва Oceans  Eleven.
Има един автор, който се казва Harper Lee, но не вярвам, някой от тях да е прочел книгите му.

Харпърс Базар, пак идва от фамилията на издателя си ( издателската къща) който е  бил мъж и се е  казвал Харпър Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 13:37 от меркантилница

# 258
  • София
Аз името Harper го свързвам единствено със списанието Harper's Bazaar  Grinning От там ми е познато.

# 259
и на мен и ми звучи грубо освен това...  Rolling Eyes 

# 260
http://woman.-spam082-/n/na-koya-j-otivat-poveche-nikoleta-lozan … -andrea.9789.html
Във фейсбука си никоет е написала под статията
" Nikoleta Lozanova Петре, ти като фотограф трябваше да предупредиш "РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ" на Tom Ford,че вече са снимани тези очила и се губи ефекта Simple Smile"

Явно вече не са приятелки.

# 261
Harper Lee е много известна авторКА, на мен първата ми асоциация беше именно с нея, но и аз не смятам, че Бекъмови са се вдъхновили нейното име.

# 262
   ooooh! Joy Joyлелеее  имам известнио проблеми  с родовете в бъг. език, сега се уча ....какъв резил  Crazy
Та мисълта ми беше, че този "автор" е единствената ЖЕНА  за,която се сещам да се казва Харпър, но пък едва ли ще е кръстено на нея това бебе.  ooooh!

# 263
  • София
меркантилница, споко - професиите се изписват в мъжки род, така че не си сгрешила  Wink

# 264
Те професиите са в мъжки род, но аз заради "книгите му" помислих, че е грешката  Wink 

Аз така в тийн годините ми сума време си мислех, че Пърл Бък е мъж, а Ивлин Уо - жена  Joy

# 265
  • На морето!
Те професиите са в мъжки род, но аз заради "книгите му" помислих, че е грешката  Wink 

Аз така в тийн годините ми сума време си мислех, че Пърл Бък е мъж, а Ивлин Уо - жена  Joy
А аз, пак на тази възраст прочетох първата си книга на Сидни Шелдън и разпалено отидох да коментирам с баща ми колко интригуваща е книгата на тази жена и как искам да чета още нещо на Синди Шелдън. Убедена бях, че е Синди и съответно, че е жена. Толкова бъзици отнесох тогава  Mr. Green

# 266
 Grinning Аз съм чела почти (да не кажа всички) книги на Сидни Шелдън и чак на 4тата разбрах, че е мъж  ooooh! ooooh!

# 267
  • София
-True Blue- , аз също  Blush  Joy
Къде Сидни, там и Синди, та си мислех, че е женско име.

# 268
Моля ви, Сидни Шелдън си я представях като красавица, подобна на Синди Крауфорд, докато не попаднах на едно предаване по ТВ със Сидни Шелдън като гост....Говори един възрастен мъж за книгите , а аз все се чудех, кога ще влезе Сидни Шелдън да я видя най-после!!!  Joy

# 269
Моля ви, Сидни Шелдън си я представях като красавица, подобна на Синди Крауфорд, докато не попаднах на едно предаване по ТВ със Сидни Шелдън като гост....Говори един възрастен мъж за книгите , а аз все се чудех, кога ще влезе Сидни Шелдън да я видя най-после!!!  Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт