Звездни компромати-105

• 65 112
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Оо, да Сидни е класика в това отношение, но аз си го преставях като руса красавица, пък то - дядо  Joy

# 271
 За сватбата на Кремена и Маги- кое по-точно е потресаващото, стайлингът ли, гостите ли? Не че е и по мой вкус, но в крайна сметка тя си решава как да празнува. И чак пък пир по време на чума...
 Предната събота позната направи нещо подобно, втора сватба след 13 г брак и 3 деца, като гледам коментарите под снимките във фейсбук няма ни един възмутен, а коментарите за сватбата на Кремена са просто ужасни. Защо не дала парите за благотворителност . То по тази логика и аз намирам всички сватби с украсени пилета за безумни и бих призовала бъещите младоженци да дарят парите вместо да ми бодат очите с този кич.

# 272
  • където ми харесва
За сватбата на Кремена и Маги- кое по-точно е потресаващото, стайлингът ли, гостите ли? Не че е и по мой вкус, но в крайна сметка тя си решава как да празнува. И чак пък пир по време на чума...
 Предната събота позната направи нещо подобно, втора сватба след 13 г брак и 3 деца, като гледам коментарите под снимките във фейсбук няма ни един възмутен, а коментарите за сватбата на Кремена са просто ужасни. Защо не дала парите за благотворителност . То по тази логика и аз намирам всички сватби с украсени пилета за безумни и бих призовала бъещите младоженци да дарят парите вместо да ми бодат очите с този кич.

Лошо няма човек да се омъжи/ожени повторно за половинката си.
Още повече, че те нямат църковен брак и са искали пищна сватба.
Но аз лично не възприемам черната рокля за сватба. Правилно, че сватбата в крайна сметка си е нейна и сама решава как да бъде облечена, но на мен ми мяза повече на черната вдовица, отколкото на щастлива булка. И за мен вина има въпросното було.

# 273
 Тя в самата църква е с бяла, с черната е посрещала гости или нещо такова. И на Калканджиева едната рокля беше цветна, лилава ако не се лъжа, с такива се омъжват ромките в Аджисан махала в Пловдив.

# 274
  • In The Middle Of Nowhere
И какво значи Harper? Гугъл го дава като арфист, това ли е?

Harper няма друго значение, аз познавам само мъже, който се казват така, но на кой му пука.
 Harper Seven,  както пише по нагоре, понеже е родена в 07ч.  и нещо си на  7 месец и   тежи 3,200, което пък е към 7lbs и нещо .
   Пак добре, че не е по-тежка, защото можеше да се казва Oceans  Eleven.
Има един автор, който се казва Harper Lee, но не вярвам, някой от тях да е прочел книгите му.

Харпърс Базар, пак идва от фамилията на издателя си ( издателската къща) който е  бил мъж и се е  казвал Харпър Simple Smile

Благодаря за инфото  Hug И аз за Харпърс Базар се сетих.
Но да ви кажа това име не ми харесва,  Бъркин по-женско стоеше  hahaha

# 275
  • където ми харесва
Тя в самата църква е с бяла, с черната е посрещала гости или нещо такова. И на Калканджиева едната рокля беше цветна, лилава ако не се лъжа, с такива се омъжват ромките в Аджисан махала в Пловдив.
Хубаво де, видях че в църквата е била със бяла рокля. Но в крайна сметка, за мен има голямо значение цветовото подбиране на тоалети за такива случаи.
Все едно да отида на погребението на най-близкия ми човек облечена в бяло и със усмивка на уста. Така ми изглежда и нейния тоалет. Пак казвам, не е проблема в роклята-черното в крайна сметка е официален цвят, който би могъл да влезе в употреба, при коктейлна рокля за посрещане на гости, но това чудо на главата й-ми променя цялата обстановка.
А и сравнението за мен е безпочвено.
http://i3.dir-i.net/CMS/2007/09/01/a_1hc6xs.jpgТова е красиво.
http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2011/07/1238-204x300.jpg Това е безумно...

# 276
Първата снимка не излиза, филтриран е сайтът явно Sad

# 277
Тематиката на партито беше "Alice in Wonderland". По друг начин си представях облечена Кремена, така по-скоро ми напомняха на Семейство Адамс.
Много ми хареса снимката, на която са с Бедо Heart Eyes

И една последна вметка- всеки харчи собствените си пари, за собствената си сватба, както намери за най-добре. Махленските опявания идват в повече. Wink

# 278
  • София

Не ми харесва стайлингът й по принцип, фукането по телевизията и твърденията, че всички й завиждат. Повтарям, че за мен това е грозновата жена, с циркаджийски стил, успяла единствено в брака си, в последното няма нищо лошо, разбира се.

# 279
Да ви кажа известно време се чудех на какво ми напомня Кремена с тази рокля и сега се сетих, ами на това от филма Insidious :

Разбира се тя не е толкова страшна, но не мога да избегна асоциацията.

# 280
# 281
angeles , уникално! Може би от там е взаимствала модела?!  Crazy

# 282
  • Bayern
Аз пък мернах Кремена Х., според която всички завиждат на успелите, визирайки себе си. Тя е успяла единствено в брака си с умен и предприемчив мъж. Иначе хич не е готина, нито е лице, нито в тяло, още по-малко вътрешно, а стилът й е потресаващ. Не знам защо й е толкова трудно да го приеме.

newsm10 newsm10 newsm10

# 283
angeles , уникално! Може би от там е взаимствала модела?!  Crazy

Koй я знае  Laughing , но определено на мен ми изглежда или като излязла от хорър филм богата вдовица, която отива на опелото на съпруга си или пък като някоя зловеща призрачка, която броди от векове в старинен замък и плаши обитателите. Разни такива мисли ми навява с черната рокля  Crazy

# 284
Тематиката на партито беше "Alice in Wonderland". По друг начин си представях облечена Кремена, така по-скоро ми напомняха на Семейство Адамс.
Много ми хареса снимката, на която са с Бедо Heart Eyes

И една последна вметка- всеки харчи собствените си пари, за собствената си сватба, както намери за най-добре. Махленските опявания идват в повече. Wink
Peace

Общи условия

Активация на акаунт