Звездни компромати-105

• 65 100
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Харсеват ми попринцип вариациите на цветове за булчинска рокля, ама тя само за да е оригинална в кавички да се изтипоса с това черно... Особено когато е и с черното було отгоре е страховита гледка.

# 286
  • Варна
Кейти е повече от прекрасна!  Heart Eyes

А Кремена е една голяма смешка, повярвала си, че е уникална.  Stop

# 287
На мен ми допада идеята за черна булчинска рокля, мислила съм си го многократно, защото черното е любимият ми цвят, обаче просто роклята не ми хареса, а воала го намирам за ужасен, този бухналия. От цялата патаклама най-много ми харесаха масите и шатрите за партито.

# 288
  • София
Кремена е ходещ кич. Пълна липса на стил, нищо че си е повярвала, че е стилистка. Самата тя се нуждае от услугите на стилист. Да не говорим, че изобщо не ми е лицеприятна.
Иначе си е тяхна работа за какво си харчат парите. И 1000 гости да си поканят и 1 млн лв да похарчат за сватбата си, това си е техен проблем.

# 289
Тематично парти ли,но  кой в "Alice in Wonderland" e облечен така ? Мъжът ѝ също не е по тематат.
Щеше да ме спечели за фен, ако беше се появила в този вид

# 290
  • Варна
Ох, наистина е ужасно това черно, с тези дантели и воали, точно като вдовица на погребение. Колкото и да и се иска да е оригинална за мен някои неща просто са недопустими.

# 291
# 292
# 293
  • На брега на реката
Честита дъщеричка на сем.Бекъм. Най-накрая сбъдната мечта. А дали не е Seven, защото таткото обикновено носи този номер в отборите, за които играе  Rolling Eyes newsm78

# 294
Даваха ли днес по Нова при Гала сватбата на Кремена?

# 295
# 296
  • На морето!
Ох, БНТ откъде я изкопаха тази снимка на Бекъмови  Crazy

# 297
На мен идеята за черна рокля много ми харесва и аз съм си мислела за такава, но всички около мен изпадат в недоумение Mr. Green, но на мен ми харесва.Жалко, че Кремена не изглежда както в моите представи Rolling EyesНа нея нещо не и се получи.

# 298
  • Варна
само на мен ли ми хареса сватбата на Кремена?
поне това което видях..
ако правя втора сватба и аз ще се пльокна в черно.. така и така вече знаеш какво те очаква  
 и .. в края на краищата черното отива на всичко..рано или късно/цитат от моя любим автор/ Mr. Green

# 299
 Аз съм виждала една сватба в Пловдив, много готик беше младоженката и много интересно стоеше- черна рокля, но имаше и червени детайли. А младоженецът беше целият в бяло:) Хубави бяха.

Общи условия

Активация на акаунт