Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 255

Предлагам, който се е сгорещил прекалено, да цопне в басейна - опасност от удавяне няма при такъв спасител! Peace
Свет, благодаря за напитките!  Hug

Ринка желаещи много  Peace ,но спасителят е един ,трябва да си направим график кой кога ще се дави че да не се озори момчето ,накрая да не се наложи ние него да спасяваме  Joy JoyJoy

# 256
  • Разград

# 257

Ринка желаещи много  Peace ,но спасителят е един ,трябва да си направим график кой кога ще се дави че да не се озори момчето ,накрая да не се наложи ние него да спасяваме  Joy JoyJoy
Свет, като чета темата  "давенето" вече се е случило!!!

# 258
Настигане нямате  ooooh!

нищо не разбрах от статията, нещо пак се споменава актьорско майсторство и театър  newsm78

İŞTE BİLMEDİKLERİNİZ!

Herkes onlara özeniyor. Ama gerçeği pek az insan biliyor. İşte hiç kimsenin bilmedikleri...

TUBA BÜYÜKÜSTÜN Aslında dekor ve kostüm tasarımı okudu... Ama sıradışı güzelliği sayesinde oyuncu oldu..Dikkat çektiği Çemberimde Gül Oya dizisinin çekimleri sırasında kendini kötü hissetmiş Büyüküstün: "Benim burada olmaya hakkım yok.. Ben bu işin eğitimini almadım" diye düşünmüş hep...TV ve sinema oyunculuğunu sürdürüyor... Ama iş tiyatroya gelince o zaman "Oyunculuk eğitimi almadım... Ancak o zaman tiyatro sahnesine çıkabilirm" diyor..

http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&galler … =340&pid=7212

# 259
# 260
# 261

умееше и бързо да успокоява Аси

# 262
Вич, и аз съм така, че и по-зле...Не стига,че не съм полезна , ами и само знам да питам. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 263
Момичета аз съм на хладно в балкана, приготвям разни вкусотии и си разсъждавам-как така майката на Туба е близка с Мурат/справка МК/,а пък дъщеря й страда за  него.Нещо не ми се връзва.Ако моята страда заради някой,то ще ми иде да го убия,не да бродя по червени килими с него.

Вич  Peace и за мен това е много важно, но някакси покрай еуфорията от появата им заедно след толкова време не му се отдели достатъчно време на този въпрос...... това не е случайно и определено не се вписва в общата теория че, Мурат е наранил Туба и тя затова го избягва две години! Това са пълни безмислици!

# 264
Вич, и аз съм така, че и по-зле...Не стига,че не съм полезна , ами и само знам да питам. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Я, стига глупости, не сте били полезни, това да не е план за изпълнение  Joy Joy Joy колко колажи, снимки и клипове ще пуснеш.............. Темата е за развлечение, а не да си полезен в нея! Забавлявайте се на воля, и ако искате се научете заради самите вас, на заради останалите!

За мен няма никакво значение дали правиш теми, колажи, клипове или само пишеш в темата!
Нито ще величая първите, нито ще игнорирам вторите!

# 265
# 266
ОФФ.. Елмич, тези статии на чужд език много сложни се оказват за моя преводач Google.

Да се чудиш...той ли ми обеснява...аз ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 267

Разходка под дъжда- звучи приятно! Hug

# 268

Разходка край морския бряг- заинтригуващо!

# 269
ОФФ.. Елмич, тези статии на чужд език много сложни се оказват за моя преводач Google.

Да се чудиш...той ли ми обеснява...аз ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И аз така  Joy, Ина ще го погледне, но май нищо ново няма / как и да има като всички са се покрили в дън гори тилилейски  Joy Joy Joy/, а хората трябва да си продават тиражите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт