Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
........така че при това звездно семейство май нещо не е наред наистина

Свет  newsm10, така си е ........ама и как да е другояче при положение че, са се оженили толкова набързо и под натиск от обстоятелствата  #Crazy #Crazy #Crazy........

Няма безгрешни хора, важното е де се учим от грешките си за да не ги повтаряме!

Цитат
,но не разбрах дали ще е продължение или отново ще се заснема сериала

Доколкота разбрах, тогава не се е стигнало да реализация, и сега проекта ще се осъществи с нови актьори и на ново място ...

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 13:21 от elma

# 286
 spam2

Момичета пускам ви линк за сайт за онлайн гледане с преведени серияли на български ,който иска да заповяда да хвърли по едно око
Hug Hug Hug

http://gledaiseriali.com/

# 287
  • Разград
Asi & Demir - Ti zauvek znas da pripadam tebi

# 288
  • Пловдив
Да същия Онур бей като го погледне човек може кръвта във вените да ти замръзне тоя имам чуството че от 24 часа 25 е сърдит А това че някой искат да повярваме че преливат от семейно щастие си етехен проблем На всички ни е ясно как се държат двама влюбени  Rolling Eyes за жалост Туба и Онур нямат нищо общо с влюбените поне това е моето мнение ееее иаз някога съм била влюбена и знам как изглежда човек в това състояние  loveuuu

# 289
Да същия Онур бей като го погледне човек може кръвта във вените да ти замръзне тоя имам чуството че от 24 часа 25 е сърдит А това че някой искат да повярваме че преливат от семейно щастие си етехен проблем На всички ни е ясно как се държат двама влюбени  Rolling Eyes за жалост Туба и Онур нямат нищо общо с влюбените поне това е моето мнение ееее иаз някога съм била влюбена и знам как изглежда човек в това състояние  loveuuu

Усмивката не слиза от лицето  Hug

# 290
Asi & Demir - Et si tu n ehistais pas

# 291
  • Разград
spam2

Момичета пускам ви линк за сайт за онлайн гледане с преведени серияли на български ,който иска да заповяда да хвърли по едно око
Hug Hug Hug

Ако през деня не сте могли да гледате някоя сериика, вечерта вече е качена , само понякога забавят сериите които са в петък и ги качват в събота.

# 292
spam2

Hug Hug Hug

Ако през деня не сте могли да гледате някоя сериика, вечерта вече е качена , само понякога забавят сериите които са в петък и ги качват в събота.

Vania  newsm51   love001

# 293
# 294
# 295
# 296
# 297
  • Разград
Asi i Demir Ljubavna pesma

# 298
Според турските фенове във фейса :

to turkish fans MY said he'll be visiting the countryside to see his family and relatives.

Мурат ще посети своето семейство и роднини в провинцията.

# 299
Е , той сам ли ще ходи в провинцията? newsm78 newsm78

Е, че кого ще държи за ръчичка? newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт