Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
А като гледам тяхните медии имат информации за всички други но не и за най добрите си актьори в Турция няма ли папараци та не могат да ги открият къде се изпокриха  newsm78 Хаде аз ви оставям да творите отивам да си пия кафето при снахата  newsm53явно днес на нашите момичета или им се спи или ги е напекло много слънцето

# 331
  • Разград
Кой каквото пожелае

# 332
Ваня, аз съм на фреш  newsm51

Цитат
в Турция няма ли папараци та не могат да ги открият къде се изпокриха

Няма как да ги снимат папараци, ако Мурат е на гости на семейството си, а Туба е в чужбина както се говори

я, да си отпуснем душиците в тази жега с п оедно мохито  newsm24

# 333
  • Разград

# 334

Заповядйте,дами!

# 335
Къде гледа Мурат зад камера?? В Туба  Joy Joy Joy / това е от кадър от финалното шествие, женен, женен от една година  ooooh!/

# 336
Настигане нямате  ooooh!

нищо не разбрах от статията, нещо пак се споменава актьорско майсторство и театър  newsm78

İŞTE BİLMEDİKLERİNİZ!

Herkes onlara özeniyor. Ama gerçeği pek az insan biliyor. İşte hiç kimsenin bilmedikleri...

TUBA BÜYÜKÜSTÜN Aslında dekor ve kostüm tasarımı okudu... Ama sıradışı güzelliği sayesinde oyuncu oldu..Dikkat çektiği Çemberimde Gül Oya dizisinin çekimleri sırasında kendini kötü hissetmiş Büyüküstün: "Benim burada olmaya hakkım yok.. Ben bu işin eğitimini almadım" diye düşünmüş hep...TV ve sinema oyunculuğunu sürdürüyor... Ama iş tiyatroya gelince o zaman "Oyunculuk eğitimi almadım... Ancak o zaman tiyatro sahnesine çıkabilirm" diyor..[/size
http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&galler … =340&pid=7212
Точно това което незнаете
Всички хора ги харесват, Но малцина знаят истината  Именно за незнаещите
В действителност Туба.Б. е учила декорация и  костюми .Но lвследствие на отличителната й външна красота стана актриса. Привлече внимание в сериала Чемберимде Гюл ойа, в процеса на снимките ,тя се чувствала зле/неудобно/.Бюйюкюстюн :" Аз нямам право да бъда тука. За тази работа аз нямам небходимото възпитание/обучение "Мислейки все така .. участието и играта в ТВ продължава. Но  работата опре ли до театъра ...тогава: "Не съм обучавана в актьорско майсторство/нямам такова  обучение/образувание/. Когато придобия необходимото , тогава мога да се кача на театралната сцена.

# 337
Габи, поздравления  smile3501

Ина, за превода  newsm51, ако новината за Лондон се окаже истина, може би иска да се пробва и на театралната сцена, след необходимото образование .......

# 338
Инна, благодаря за превода, че аз пак изпратих Туба нейде по света да се учи. ooooh! ooooh!

# 339
  • Пловдив
Ееее,то няма,няма почерпка,па като се олеете hahahaИ що не мислите за тия дето са на диета,а Embarassed hahahaМного ми се иска Туба да е заедно с Кенан Praynigда видите тогава какво сватосване ще падне ooooh! Joy Joy Joy.А и той си е ерген все още newsm53 newsm48

# 340
Ехеее момичета голямо охлаждане е паднало ,внимавайте да не хванете ангина от толкова ледени питиета  Joy Joy Joy Joy Joy
Ваня   Hug  благодаря   bouquet  веднага си вземам от кафето че нещо ми се приспа опитвам се да  изгледам  Да върнеш времето назад   и съм тръгнала да правя маратон ,ами то в тая жега не става за нищо друго освен на хладно и пред компа  Joy Joy Joy ,такива красоти си ни постнала че  човек да не смее да си вземе а само да ги гледа  Shocked Shocked
Елма   bouquet   мухитото си го оставям за след малко ,първо да се поразсъня и съвзема , нашите любимци май здравата са се покрили,а по повод въпроса за турските папараци те никога не са си на мястото когато и където трябва ,явно за пореден път ще ни разочароват поради липса на някаква информация  Laughing Laughing Laughing
Габи   newsm10 smile3501  ,виждам че си напреднала ,честито  newsm03  love001

# 341
Ееее,то няма,няма почерпка,па като се олеете hahahaИ що не мислите за тия дето са на диета,а Embarassed hahahaМного ми се иска Туба да е заедно с Кенан Praynigда видите тогава какво сватосване ще падне ooooh! Joy Joy Joy.А и той си е ерген все още newsm53 newsm48

Забрави, с някаква моделка е в Чешме

# 342

Забрави, с някаква моделка е в Чешме

Тази моделка не може да се сравнява с нашето момиче ,само дано да са в този проект Кенан и Туба че много си подхождат като екранна двойка ,пък и знаели човек може и съвпадение на енергии да се получат  hahaha hahaha Joy Joy,той нека нашия да блее и да умува няма да го чака Туба цял живот я newsm78 newsm78

# 343
Цитат
Тази моделка не може да се сравнява с нашето момиче ,само дано да са в този проект Кенан и Туба че много си подхождат като екранна двойка ,пък и знаели човек може и съвпадение на енергии да се получат     ,той нека нашия да блее и да умува няма да го чака Туба цял живот я

И аз искам да видя Туба и Кенан заедно на екран, незнам дали ще ги сватосвам, зависи от тях и енергиите им  Joy Joy Joy, ако ме убедят, няма да се дърпам ..........  Joy Joy Joy
знае ли се какво ще снима Кенан през новият сезон? Нали са споменаваше за Ingiliz Kemal?

# 344

отговорът беше в плика , само ако Демир беше погледнал Аси в очите сам щеш да си даде правилния отговор без да прави Днк теста

Общи условия

Активация на акаунт