Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Елма, къде засече нашата мома? newsm78 newsm78

Бърз си признай. Heart Eyes Heart Eyes

Габи, снимката е качена от същият човек, който качи и снимката от залата в МК......така че, смятам че е скорошна и актуална newsm78

надписа е следният:

en guzel dogum gunu hediyemsin o ani anlatmaya kelimeler yetmez tubam

с  google Най-добрият подарък за рождения ден, който не е достатъчно думи да се опише внезапно Туба

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 11:45 от elma

# 496
Оооо ...твоя помощник много романтични работи превежда. hahaha hahaha hahaha

# 497
Какви са тези екзотични туземки  newsm78 Туба да не е някъде по света  newsm78

надписа е следният:

en guzel dogum gunu hediyemsin o ani anlatmaya kelimeler yetmez tubam

с  google Най-добрият подарък за рождения ден, който не е достатъчно думи да се опише внезапно Туба

ОООО, да не е получила подарък от каменното лице екзотична почивка???????

Най -хубавия подарък за рожден ден си ми , Нямам думи /не ми достигат думи/ да опиша този момент моя Туба
Мисля ,че посланието е лично от някой фен или близък

# 498
Цитат
Най -хубавия подарък за рожден ден си ми , Нямам думи /не ми достигат думи/ да опиша този момент моя Туба

Мисля ,че посланието е лично от някой фен или близък

Ина   love001 ха сега де? Много лично ......

# 499
Инна, благодаря, че внасяш яснота по вълнуващите ни въпроси.  bouquet  bouquet

Е, тоз фен е бил и в МК ли? Ей го на , пак въпроси? newsm78 newsm78

# 500
Добро утро!
И аз сядам на кафе със Свет и Габи и цялата компания! smile3525

Туба и Бодрум???  newsm78

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/07/10/tubanin-alti-kopegi-komsu-kacirtiyor
Прочетох го , Заглавие "Съседи напускат заради 6те кучета на Туба"или 6те кучета на Туба премахват съседи",
Става въпрос ,че съседи  до вилата на Туба в Бодрум ,не успяват да си продадат къщата заради 6те кучета на Туба. Идват купувачи ,но впоследствие се отказват от сделката заради лая на кучетата.

# 501
Инна, благодаря, че внасяш яснота по вълнуващите ни въпроси.  bouquet  bouquet

Е, тоз фен е бил и в МК ли? Ей го на , пак въпроси? newsm78 newsm78

Не вярвам, по скоро е близък и има тази информация, защото снимката от залата  може да е направена само от близък човек, присъстващ там, също и тази от терасата на хотела........това сега е колаж, но определено са си лични снимки ........... и трите  Peace

# 502
Цитат
Прочетох го , Заглавие "Съседи напускат заради 6те кучета на Туба"или 6те кучета на Туба премахват съседи",
Става въпрос ,че съседи  до вилата на Туба в Бодрум ,не успяват да си продадат къщата заради 6те кучета на Туба. Идват купувачи ,но впоследствие се отказват от сделката заради лая на кучетата
.

Ина ти си съкровище   bouquet, ......ама Туба много лош съсед ще се окаже  Joy Joy Joy

# 503
Елма мила ,
Изпрати ми интервюто на Джевдет ,ака разполагаш с такъв/аз само съм го чела/.В грешка съм с... ,аз имам само с  този на САМи /който го преведох и изгубих/.
Днес съм по-свободна и ще се постарая

# 504
Е, тоз фотограф само по една снимчица ли знае да прави? newsm78 newsm78

# 505
Елма мила ,
Изпрати ми интервюто на Джевдет ,ака разполагаш с такъв/аз само съм го чела/.В грешка съм с ,аз разполагам само с  този на САМи .

За съжаление го има само в този вариант  Sadувеличи го с височина 800 и се чете  Hug/

# 506
Е, тоз фотограф само по една снимчица ли знае да прави? newsm78 newsm78

Габи, аз считам че, тези снимки му се предоставят на този човек, и каквото му дадът, това пуска  Hug, а е сигурно поне от МК че има още защото и майката на Туба и сценаристката имаха фотоапарати, предполагам и жената на Мерджан също.........но явно са прекалено лични ooooh!...... но с течение на времето ще се появяват  Peace.........странното е че, обикновено са без никакви коментари от автора - пуска като бомба една снимка и оставя хората да се чудят  Joy Joy Joy и да развихрят фантазиите си  Joy Joy Joy

# 507

в кадър зад кадър все един човек гледа ,познайте кой newsm78 newsm78
Аз не знам тази снимка от кадър ли е или извън,/трябва пак да се върна да гледам/иначе се знае кого гледа.
Но погледа на Керим както и на Мелек ме поставят в ситуция на "Разгадай"

# 508
  • Пловдив
Инабел предполага се че Мурат гледа към Туба явно са коментирали нещо тримата и Джамал го гледа очудено а мелек фиксира Туба  newsm78поне аз така си мисля

# 509

Водя Ви компания за обяд. Да Ви е сладко. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт