Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Офф... тази горещина и тези танци...незнам  newsm78 newsm78

Ринка, давай маркуча , дето знай да произвежда дъжд, че току виж всички сме се гътнали. hahaha hahaha hahaha

# 241

Офф... тази горещина и тези танци...незнам  newsm78 newsm78

Ринка, давай маркуча , дето знай да произвежда дъжд, че току виж всички сме се гътнали. hahaha hahaha hahaha

Водата в маркуча отиде цялата за Демир!   Joy Joy Joy
Имаше нужда от разхлаждане, както беше се запалил!

# 242
А така навън горещо,в темата от сутринта още по горещо. Като започнем нашето момче имам чувството, че пръстите ни сами се движат по клавиатурата, е в главите ни едни мисли......... Embarassed и докато се обърна см в нова тема.

# 243
А така навън горещо,в темата от сутринта още по горещо.
За разхлаждане - да пийнем фреш заедно с Асия:

# 244
Момичета от жегата която във Варна е непоносима ако не си на морето или от друго но мозъка ми направо загря и предлагам всички заедно да се поохладим ,за да не експлоадираме и да взривим и темата ,
заповядайте да ви е сладко

# 245
Ринка, щом така стоят нещата...няма какво да се оплаквам. Имало хора в шоково състояние, а пък аз съм тръгнала да цивря. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 246
В тази горещина маркуч ли да си поръчам или един още по горещ Мурат? newsm78 newsm78 newsm78 Но като знам каква е опашката за Мурат и конкуренцията.....,  Рина, дай маркуча. Joy

# 247
А Свет, благодаря за предложението  bouquet взимам си с удоволствие

# 248
Болерото е страхотно-не бях го гледала.Имах чувство,че от напрежение накрая ще гръмнат!

# 249
Сабинка, грабвай фрешче и хич не се надявай на друго. hahaha hahaha hahaha

Маркуча е празен, джанъм. Joy Joy Joy

# 250

Предлагам, който се е сгорещил прекалено, да цопне в басейна - опасност от удавяне няма при такъв спасител! Peace
Свет, благодаря за напитките!  Hug

# 251
  • Разград
Asi&Demir-aşk (Sertab Erener)

# 252
Момичета аз съм на хладно в балкана, приготвям разни вкусотии и си разсъждавам-как така майката на Туба е близка с Мурат/справка МК/,а пък дъщеря й страда за  него.Нещо не ми се връзва.Ако моята страда заради някой,то ще ми иде да го убия,не да бродя по червени килими с него.

# 253
И да ви кажа днес чакам сина ми и ще го моля да ме научи на разни неща да правя,за да се чувствам комфортно сред вас,а иначе с нищо не допринасям за обогатяване на темата-само чета и понякога споделям и нищо повече!

# 254
  • Разград
Sherine-Mosh-Ayza-Ghera ......... Asi Asii & Demir

Общи условия

Активация на акаунт