Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

готини , готини човек не може да им се нагледа

# 271
# 272

човек не може да им се нагледа

newsm10 newsm10 newsm10

# 273
  • Пловдив
Спокойно момичета и аз съм от тия само дето пишат но какво да се прави останалите са много трудолюбиви и не ни оставят да скучаем браво на тях  bouquetМежду другото ина мен ми мина мисълта че някой от тях двамата е наранил с нещо другия и затова не искат да се срещат но нали съм от новите в темата и нямам много информация  newsm78Гледам идругите им сериали защо не се получава тази магия м/у партньорите както в Аси а може би съчетанието любов плюс профисионализъм и става нещо фантастично  smile3525 Моля за извинение стана много дълго Hug

# 274
Ааа...ще се учим. Аз до скоро знаех само да чета, ама сега се изучих и да пиша. Друг е въпроса...какво...е глупости , разбира се , ама нали се забавляваме... hahaha hahaha hahaha

# 275

Гордостта и любовта трудно вървят ръка за ръка!

# 276
  • Пловдив
 О Туба е просто ослепителна не само готина не знам кой мъж би стоял спокойно до нея ааа сещам се за един...... ooooh!

# 277
я вижте кой следи нашата красавица с фото в ръце  Joy Joy

# 278
# 279
# 280
Кой, Данче? Онур ли? newsm78 newsm78

# 281
Това е за новият филм на Мурат

July 08, 2011

Yılmaz Erdoğan yarım kalan işi tamamlıyor
Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu Şarköy'de yazdığı Bağbozumu filmi yakında çekiliyor

http://yilmazerdoganblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

http://www.superpoligon.com/haber/27038

съвсем нищо не разбрах  #Cussing out май този филм е започнат преди две години и не е довършен  newsm78 и сега вече ще се снима в Кападокия отначало,........,преди години е трябвало да играе НЙ

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/13/HaberDetay/1401664/nurgu … met?ref=OtherNews

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 13:06 от elma

# 282

Момичета попадна ми един колаж с истински щастливи младоженци ,които без да обясняват колко много се обичат хората им повярваха и все още вярват,че е така и най-важното са от същата държава където повечето си мислят че хората са по въздържани и  само когато са насаме показват своята любов към партньора си ,да ама не ,на всякъде държанието на двама щастливи и обичащи се е абсолютно еднакво и другото което си приличат със звездното сем. Йълдъръм е че са известни актьори и работещи активно и това не им попречи да си имат един малък сладур ,така че при това звездно семейство май нещо не е наред наистина

# 283
Това е за новият филм на Мурат

July 08, 2011

Yılmaz Erdoğan yarım kalan işi tamamlıyor
Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu Şarköy'de yazdığı Bağbozumu filmi yakında çekiliyor

съвсем нищо не разбрах  #Cussing out май този филм е започнат преди две години и не е довършен  newsm78 и сега вече ще се снима в Кападокия отначало,........,преди години е трябвало да играе МЙ

Елма
това беше пояснено в една попредишна статия ,но не разбрах дали ще е продължение или отново ще се заснема сериала  newsm78 newsm78 newsm78

# 284

Общи условия

Активация на акаунт