Какъв автомобил шофирате?

• 26 523
  • 191
  •   1
Отговори
# 15
Кога ще изпълните темата със съдържание. Само спамите, значи. Всеки път отварям и все няма отговори по темата -
модели, година, километри. И откъде ви е. Разбира се.

И кой ви я е купил. Wink

# 16
И аз така.И да кажа в какъв автомобил се возя все някой ще каже , че си измислям  затова ще замълча.Пък и не мисля , че има голямо значение. Simple Smile

сега не мога да заспя, ако не узная!

азаф, ти кажи твоето колело какво е, аз ще ти кажа моето:)
и кой ти е го е купил!!!

# 17
...
азаф, ти кажи твоето колело какво е, аз ще ти кажа моето:)
и кой ти е го е купил!!!

Ако обещаеш да кажеш, ще ти кажа.  Hug
Моето е планинско с яки амортисьори и супер спирачки. Даже съм изхвърчала от него при спиране - толкова бързо спира. Половинката ми го подари, но от чисто егоистични подбуди - да му правя компания при каране, а и повече го харесва от неговото. Неговото е бегач, но само гумите са високи до кръста ми, пък аз не съм хич ниска. Огромна разлика има. Пробвах да го карам - катерих се 15 мин. до седалката и после установих, че педалите са отчайващо далеч. Joy
Неговото му го подариха кумците ни. Sunglasses
Марка искаш ли /но само ако и ти кажеш Wink/. Модел, цвят? После някой да не ми го свие. Close
Ама не се майтапи с мен на тема колела, че даже обмислях скоро да пусна тема, ако няма такава в хоби, че там рядко влизам и не знам. А карам почти всеки ден по 40-50 км. /все още на равен терен/.
Опааа, темата замина У рЯката... Crazy

# 18
Ааа, много яко.
Аз за моето само ще кажа, че съм с гуми fat joe. градско, имам си и кошница:)

# 19
А карам почти всеки ден по 40-50 км. /все още на равен терен/.
Къде караш? На мен много ми се кара колело, но ме е страх от прехвърчащите коли и се чудя какви са алтернативите на шосетата? Rolling Eyes

Нисан Микра карам. Мечтата ми е електрическа кола, мъничка.

# 20
карам чужда кола, нямам претенции

# 21
за вас няма ли рокли, поли, гащи, сутиени, ами дебелината на гумите на колелетата си мерите Mr. Green

направо се чудя къде ги карате тези 50 км с колело в софия newsm78

иначе, аз не карам изобщо Mr. Green още по-зле съм - деля колите на малки и големи, и тъмни и светли Crazy, като дори в 90% от случаите и това бъркам.

винаги ме возят, все има някой ощастливен Simple Smile колела имаме няколко поне newsm78, не знам колко  и не знам какви. честно казано, сега разбирам, че гумите им били различни. никога не съм поглеждала. а, колело мога д а карам, ама не искам Simple Smile

# 22
Ей, искрено завидях за кошницата - искам и аз, че да мятам вътре багажа, но и това ще стане.
И мен ме е страх от колите, затова още гледам да карам в паркове и тротоари. Километрите се навъртат, ако имаш голям парк наблизо. Ние имаме такъв - мисля, че е най-големият в София и го минаваме по 2-3 пъти всяка вечер /между Сливница и Суходол/ + движението из квартала, до магазина, до някоя приятелка привечер, до някое капанче за по бира и т.н.
Слънчева, пробвай. И аз не исках до скоро, ама сега...
Забравих и за гащи, и за сутиени. Даже вчера мъжът ми обяви, че съм откачила, когато навих десния крачол на панталон, който не давам никой да ми го докосне, зер да не го измачка или изцапа и с копринена риза и дамска чанта го подюрих към парка. Резултат - панталон с масло по крачола, мускулна треска и неизмерим кеф.
Иначе, с колите съм така - мога, но не искам. Много рядко карам и то основно на вилата - до околните селца по заведенията и обратно. Гадно ми е в трафика. Да те цитирам с перифраза "коли имаме няколко поне", но пък съм била свидетел на предишната епична тема по темата и чакам развитието. Няма да споделям. Whistling

# 23
Аз в София живея в доста натоварен район, но карах колело активно. После ми го откраднаха.
В Италия едни от най-елегантните и шик хора са на колела, факт:)
http://thesartorialist.blogspot.com/search/label/Bicycles

# 24
МАРИЯНКАА пак е вдъхновена
да пусне петъчна тема.
Тоз път тя за секс не пита,
а желае за возило да помечтае.

Предвид тоз остър концептуален завой,
надавам аз силен вой -
за царицата на петъчните теми
таз годишните номинации да не
се превърнат в елиминации...

# 25
Аз в София живея в доста натоварен район, но карах колело активно. После ми го откраднаха.
В Италия едни от най-елегантните и шик хора са на колела, факт:)
http://thesartorialist.blogspot.com/search/label/Bicycles

Кофти работа за това с кражбата, но точно в Италия се впечатлихме от велосипедистите и това беше вдъхновението ни да въртим сега и ние педалите. Sunglasses

Много обичам петъчните теми на Мариянчето. Не му върви на това момиче да пуска теми в този ден от седмицата...

# 26
 Абе и аз карам колело.Зарибих се тотално  Crazy. Страх ме беше да излизам сама, но сега я ме виж  Party.
 Иначе колелото ми е подарено, втора ръка ,сигурно е към 20 лв  Joy

# 27
  • София
azaf, доколкото разбирам, караш в "нашия" парк. Simple Smile
Не те ли е страх от кучета, ти до края ли караш? Предполагам, че отиваш и нагоре, след тунела и жп линията?
От сума ти време врънкам половинката да си купим велосипеди, но той все мрънка, че няма къде да ги караме. А паркът ни е под носа, ама....

# 28
Силно се поощрява карането на колело. Цяла Младост е опасана с велосипедни алеи.  Пресен пример - чертаха, рисуваха, а в момента копаят асфарта - този начертания преди 2 дена.

# 29
Ама не се майтапи с мен на тема колела, че даже обмислях скоро да пусна тема, ако няма такава в хоби, че там рядко влизам и не знам.

Azaf, снощи търсих с търсачката и - невероятно, но факт - такава тема няма!
Ако решиш да пуснеш, свиркай насам, ще се запиша с няколко въпроса. Simple Smile

Единствената тема, която открих, е тази, но тя е от 2007...

Общи условия

Активация на акаунт