Зеленчуково или плодово пюре хапва февруарското дете! № 16

• 25 081
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, здравейте пак от нас!  Hug

Мерси на Мила, Бобчо и Булка за отговорите за махането с ръчичка (извинявам се, ако пропускам някой). Аз все за нещо намирам да се впрягам, сигурна съм, че е нормално. Булче, моля те кажи какво ти е казал докторът, като го питаш.  Thinking

Огнена, дано бързо се оправи Елена. Сигурно е летният вирус. И аз съм на същото мнение за антибиотиците и тук постоянно това повтарят (даже големи табели са залепили), че антибиотикът е за бактериални инфекции, а не помага за по-бързото минаване на вируси и настинки. Но има две големи но-та, които постоянно ми натякват, като ида на доктор (извинявай, че и аз на всяко гърне мерудия): 1. Бебетата до 6 месеца трябва да се следят по-внимателно и при всяко съмнение на майката, че нещата се влошават  - в смисъл не толкова, че вдига температура, а ако вдига и не я сваля или отпадне много, стане прекалено поспалива, памперсите са сухи и изобщо всеки признак, че не в обичайното си състояние не за кратко, а като цяло, веднага да се заведе пак на лекар. и 2. Забелязала съм, че ако все пак, като минат повече от 4-5 дни с температура, ни изписват антибиотик. Аз винаги се доверявам на лекарите, защото ме е страх да рискувам, но всяка майка най-добре може да си прецени ситуацията и съм сигурна, че това се отнася с пълна сила и за теб.  Hug Извинявай, ако звуча поучително. Просто знам какво притеснение е да ти е болно детето (аз моето бебенце преди две седмици го заведох в 5,30 сутринта в спешния център, че ме беше страх, че е с температура, а те нищо не измериха и той им се смя през цялото време, само дето събудих две сестри рано-рано).

Ох, пак се олях, простете.  Hug

# 76
Клото, много благодаря  bouquet

# 77
Момичета Hug  bouquet
Няма как след толкова много стиснати палчета и положителна енергия да не се върнем с добри новини Praynig
За сега само ще се следи състоянието на Борянка, защото бъбреците й се кръвоснабдяват и работят, въпреки че единият й е по-малък(десният) и работи по-малко, то щом се кръвоснабдява, значи работи, а левият й който е с Хидронефрозата, също работи и се кръвоснабдява( само той всъщност се видя при цветната снимка) и явно той е поел до някаква степен функциите на другия!
Или с две думи за сега няма да я оперират Praynig, а ще си пием профилактичната доза АБ от 1 мл дневно(още дълго време), защото си има бактерии в урината и надеждата е да се израстне Хидронефрозата на Левият бъбрек, а десният да се развива с порастването на детенце Praynig
След 3 месеца на контрола, а до тогава редовно изследване на урина и кръв да се следят нещата!
Надявам се не ви обърках с безкрайните си обяснения Embarassed ooooh!
Отивам да се тръшна ,че много се изнерви от безкрайното чакане в Пирогов и дългото пътуване в тези жеги ooooh!
Много Ви Благодаря  bouquet

# 78
запис.
опитвам се да ви следя, ама както влизам напоследък от дъжд на вятър изобщо не мога да смогна и не съм въобще в час с темата на разговор.  Sad Не мога да намеря време кога да ви чета, през деня, като спи малкият, се опитвам да подреждам багажа от кашоните, а вечер съм толкова изморена, че имам сили само да вечерям и да си взема душ.

Със заспиването вечер е още трудна работа, все се буди и пищи и приспивам по 5 пъти. Сутрин се буди все в 5 да суче, после заспива, ама на мен ми е трудно след това да заспя. Станала съм и доста раздразнителна, изнервят ме много неща, както и мъжът ми понякога, което ме плаши. Нямам желание за секс, той има и ми е много криво, когато търси близост, а аз го режа, защото е примерно 1 часа посред нощ и знам, че трябва да заспя, понеже малкото пак ще писне в 5.  SadНадявам се всичко да е само някакъв период и да отмине бързо...

На Вальо днес му сложиха БЦЖ ваксина, понеже нямаше от Германия. Засега му понася добре. Дано няма усложнения.

Момичета казвайте, ако има нови срещи в София. Много искам да се присъединя някой път.

# 79
zdraveite macki,izvinqvam se za latinicata,no 6te pomolq maikite ot Burgas ako znaqt dobar detski urolog v grada da mi pratqt koordinati,mersi predvaritelno.

# 80
Привет и от мен в новата тема  Hug
Обаче ми е толкова топло и ми е сварен мозъка, та най-вероятно нищо няма да коментирам  Embarassed
Наде, браво за добрите резултати. Дано израстете проблема. Целувки  Hug
Палци и бързо оздравяване на болничките  Praynig

# 81
  • Полски Тръмбеш
наденце мн се радвам за добрите новини  Hug сигурна съм, че  с времето ще го израстнете и всичко ще е един бегъл спомен. Нацелувай я и я нагушкай от нас малката Борянка  Heart Eyes  Hug 

# 82
муцки  Hug
Наде, много се радвам миличка! Браво на калпазанката, стискаме всичките възможни палчета за вас  Hug
Миленка къде сте? Притеснено ми е, дано да е добре Ванката  Praynig
Огнена, да оздравявате бързо и дано не стигнете до АБ
pesl питай ме мен за махащи ръце и крака, имам богат опит-Бобо беше с гърчове след раждането. Щом е само едната ръка не е притеснително, но ако е в синхрон с крак, тогава е лошо. Ако ти е притеснено, допитай се до док. Аз вече за щяло и нещяло се обаждам, ама ха това им е работата  Crossing Arms Според мен на малкото ти човече вече му интересно всичко в заобикалящият го свят  Hug
Лолитка-прекрасни сте и безкрайно усмихнати!
За захранването-Бендж, много добре го е написала-и аз четох до 1 година всяко хранене трябва да е млечно и ние така ще го караме. Сега няма заместено хранене изцяло-на обяд едно пюре зел. и след това АМ колкото изпие-някъде към 50-70мл. След обяд един ден АМ 150мл и плодово пюре, на следващият давам каша безмлечна приготвено в АМ 120мл и след това плод. пюренце, но малко към 30мл. Ние и сутрин ядем на втората закуска 150мл АМ и 30 плодово пюре.
Снахата е красавица  Heart Eyes
Браво на всички пропълзяващи бебоци
и нещо друго щях да пиша, ама като се сетя  Hug

# 83
Наде, радвам се новините при Борянка са добри. Сигурна съм, че всичките ти притеснения ще са само един лош спомен един ден.  Hug

Лори, мерси мила. То такова шаване пада на тая възраст, че чак сега ми направи впечатление ръчичката - ама като че ли през повечето време или само нея си мята, или заедно с другата ръчичка, че и крачетата. Ето сега толкова бързо заспа сучейки, че нищо не размахваше.  Laughing А иначе ви следя с трепет с малкия Бобо още докато беше в корема на мама и се възхищавам на куража ти. Няма как малкото момче със силна мама като теб да не израсте голям, здрав и умен момък!

Софи, нормално е от време на време да си поизнервена - особено сега след такова голямо местене от друга държава, пък и животът ви предполагам ще е по-различен. Сигурна съм, че и мъжът ти разбира и не ти се сърди. В търпението е истината, но за съжаление аз не го владея особено по отношение на най-близките.  Hug

# 84
Наденце  Hug дано и занапред да ни радвате само с добри новини!

А вярно, къде е Миленкаnewsm78

# 85
  • Варна, морето, сините вълни...
И Елена много харесва морковите и тиквата и всички техни производни, но не харесва нищо, което  не е оранжево-карфиол, картоф, броколи, тиквички и техни производни.  ooooh!А аз не знам как да давам всеки ден оранжеви-нали гледам да редувам. Единственото, което не е оранжево и лапа с апетит-пащърнака.

Това все едно аз съм го писала, само че пащърнка е  с картоф. Има ли само пащърнак?

Много ми харесаха тези схеми дето Фентъзи е дала и см пачнали така без да искаме и по тях ще карам. Благодарим за линкчето  Hug

С Мони се прибрахме 22ч. пих биричка че не съм сядала така от 1 година сигурно. С една луда мама на двумесечна мадама  Crazy

Лека че звера снощи яде в 2 и 4:30  Confused

# 86
  • Варна, морето, сините вълни...
Имам малко за четене, но това ще е после.

Варненска среща. Понеделник - 18.07., в 9 часа на Летния театър. Всички желаещи - там сме. Пишещи, не пишещи идвайте! Hug
Който иска да пише ЛС да дам телефон ако искате за връзка.

Ама защо понеделкик аз толкова много исках среща, а сега като ме няма  Cry Ами нищо дано пак да има. Ние вторник се прибираме към Варна. Rolling Eyes

Забравих че вече уж се обръщаме от гръб по корем bowuu но ръката ни остава отдолу и общо взето най обичам на една страна да стоим Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 00:04 от mimi_jobnoto

# 87
  • Varna, Bulgaria
Здравейте на всички, влизам отново съвсем за малко, защото Чийзкейка ми се пече във фурната и да не стане беля Simple Smile
Днес мъжа ми има рожден ден, а утре ще е купона.
Почерпете се за негово здраве. Мпята торта ще изглежда почти по същия начин, само че ще бъде с черешки!

За Варненската среща аз съм 90 % от дните в морската градина, но няма начин да успея да изляза толкова рано. Най- ранното ми излизане е 11:00 от нас и още около 20-30 мин до градината. Щерката спи до 10 Simple Smile
Лека вечер от нас!

# 88
Наде, браво за добрия резултата  Peace
Софи, период е мила  Hug Ще мине!
Деси  Praynig и вие ли имате проблем?
Ееее, Мими  Hug Пак ще направим!
Тодорка защо я няма?
Кали, да ти е здрав и послушен рожденика  Laughing И много да те обича и уважава. Следващата среща ще е по-късно.
Кристиян заспа почти без мрънкане. Утре коремчето му сигурно ще е съвсем спокойно  Praynig

# 89
ммм Теди пътува сигурно на обратно към града с дълго име с много съгласни  Blush Ама и тях си ги чакаме със Светли.
и ето Хепи вече ми липсва толкова много!
лека нощ милички

Общи условия

Активация на акаунт