Зеленчуково или плодово пюре хапва февруарското дете! № 16

• 25 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен ,не знам дали може да се прави някаква връзка между пюрето и плача,но след като вчера малкия изяде едно пюре от тиква се съдра от рев.40 мин безз да спре.Направо откачих

# 91
Добро утро!

И на мен Мамчето ми липсва ...  Sad

Поли, да не е ревал за още?

# 92
Добро утро!

И на мен Мамчето ми липсва ...  Sad

Поли, да не е ревал за още?
Мисля,че не защото рева започна може би 30/40 мин след храната.Нямам обяснение и аз ,и по никакъв начин не мога да го успокоя

# 93
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Grinning
 Praynig БОЛНИЧКИТЕ ДА ОЗДРАВЯВАТ  Praynig Praynig Praynig
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРЕКРАСНИТЕ БЕБОЦИ!!!
КАЛИ,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН,МН ДА ТЕ ОБИЧА И ПОМАГА!!!
ХЕПИ  Hug
ПОРЦИЯТА И ОТ МЕН  Mr. Green
мен чака!!!  Naughty
както се чувствам като парцал мн добре ще ми дойде да се понакисна във ваната  Heart Eyes 
после другото  Tired

пп.  Embarassed  кафе не съм сложила  doh
  bowuu

# 94
Добро утро  Hug
Поли, тиквата е разхлабваща. Да не му е разбълникала коремчето? Имаше ли изхождане?
Мим, чака те, ама друг път. Тази вана е у нас!  smile3534

# 95
  • У дома... някъде
Добро утро!
Надеждата,радвам се за добрите новини! HugКакви бактерии намериха в посявката?

desitacheva
защо търсите уролог  ConfusedДано нямате проблеми и вие. Praynig
Ние днес ще ходим пак до болницата за да си видим как са изследванията и да вземем епикризата,преглед също ще има и от сега ми се е свило сърчицето.Дано резултатите и при нас са добри. PeaceЩе пиша после пак.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 09:08 от valeria81

# 96
Добро утро!
Надеждата,радвам се за добрите новини! Hug
Ние днес ще ходим пак до болницата за да си видим как са изследванията и да вземем епикризата,преглед също ще има и от сега ми се е свило сърчицето.Дано резултатите и при нас са добри. PeaceЩе пиша после пак.

Praynig Praynig Praynig

За Тони също, че я забравих вчера!  Hug

# 97
Добро утро  kaffeetrmker_2!
Кали,честит рожденик!Много да помага и да те слуша!

# 98
добро утро
Мими, че за какво ни черпиш с тез левенти...по-скоро ми се струва, че се хвалиш. Чакал я друг път, не го ли виждаш, по устата му чета, че ме вика   Mr. Green
Дано да добре нещата при Тони, Ванката и Миленка, Ели и Огнена и Владко и Валето
Поли от тиквата плаче да, ако за първи път му даваш подобно количество. Ще му мине спокойно  Hug Бобо е така при всеки нова храна, която давам дори и лъжица да е. Вчера се тръшка час и половина от трите ми лъжици сливи  Hug
Много съблазнителни закуски, благодаря така ще си хапна.....
Снежи я се обади да не те мисля, че си тръгнала да хойкаш без мъж  Hug

отивам на кафе с Бобо и априлски мама и бебок
до после  Hug

# 99
  • Полски Тръмбеш
В тия жеги май всеки е хукнал на басейн или на море... а аз кисна тук и натискам ОБНОВИ   Wink
естествено моята принцеса заспа, когато тотално ме разсъни  Crossing Arms  и сега тя кърти, а мен вече не ме хваща сън  ooooh!

аа Булке! какво прави мойта "закуска" първо в твойта вана  Crossing Arms  hahaha

Цитат
Мими, че за какво ни черпиш с тез левенти...по-скоро ми се струва, че се хвалиш. Чакал я друг път, не го ли виждаш, по устата му чета, че ме вика
  hahaha Лори, че се хваля се хваля, но като разбера,че "стават" ви ги давам и на вас  bowuu нали не съм стипца  Joy  Но задължително трябва да минат първо през контрола, че да не ме срамят  newsm08 smile3521

ще вървя пак да сгъвам дрехи  Crossing Arms докато ми дойде клиентката, всеки ден ако не сгъвам дрехи, гладя-Е ПИСНА МИ ВЕЧЕ  #Cussing out
ЦУН-ГУН И БАЙ  Heart Eyes МАЛКО КИТАЙСКО СТАНА   hahaha

# 100
Добро утро момичета

Вярно много хора се загубиха какво става дано всичко е наред?! newsm78 Praynig

Ние след малко отиваме на разходка докато не е много топло Rolling Eyesще си носим и яденето даже bowuuВчера говорих с нашата педка и каза,че може обезсолено сирене да се слага и жълтък да давам вече baby_neutral!

Зъба на Мартин още не е пробил колко ли време така ще си стой Crossing Arms

Изчезвам после пак!

# 101
Здравейте  Simple Smile
Имам да чета към 20 страници общо, довечера ще се включа адекватно, ако остане време.
Ние сме добре, целувки  Heart Eyes

# 102
Zdraveite macki,pak se izvinqvam za latinicata,no nqmam bg.
Na malcho neshto mu se vazpali churcheto i vchera mnogo malko pishka,pritesnqvam se i pri nas da ne stane nqkoq infektciq,dnes uj e po-dobre,slagam rivanol i gentamicin i se nadqvam barzo da mine.
Inache nie sme v edna oytna samostoqtelna vilichka s baseinche v Sozopol i na Gabo mnogo mu haresva tuka,samo tozi problem da otshumi,che i az da se otpusna. Mr. Green
I pak shte pomolq za koordinati ako ima nqkoq mama,che v neta nishto ne namiram.

# 103
  • Варна
Момичета-варненки, на мен ще ми е по-удобно срещата да е след обяда, след 3-4 да не е по-най горещото....а и ако е във вторник, ще може да дойде и Джобното Мими  Hug...
Ако все пак на всички други им е по-добре първоначалният вариант на уговорката, ще жертвам едното си кърмене  Hug

# 104
Момичета-варненки, на мен ще ми е по-удобно срещата да е след обяда, след 3-4 да не е по-най горещото....а и ако е във вторник, ще може да дойде и Джобното Мими  Hug...
Ако все пак на всички други им е по-добре първоначалният вариант на уговорката, ще жертвам едното си кърмене  Hug

Момичета има три варианта - събираме се в понеделник за  репетиция и повтаряме вторник със всички. Мисля, че и Кали ще се включи вторник след обяд, нали?
Другият е да изместим изобщо събитието за вторник след обяд, а третият да си остане само в понеделник.
Я заповядайте да решим въпроса по най-лесният начин. Така трябваше да го почнем май!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597050.new#new

Общи условия

Активация на акаунт