Звездни компромати-106

• 69 217
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Аа, най накрая добра новина. Simple Smile

# 361
Време беше тая бездарната да се махне от там.
О, ужас, значи Слави ще стартира "риалити", "академия" или кой знае какво за заместница... Grinning

# 362
  • UK
И ти трябва да го гледаш, защото... Simple Smile

# 363
Преди известно време качих 3-4, макс 5 килца отгоре, и бюста ми бая се наля. В общи линии въпросните килограми се празпределиха между гърди и дупе.

Така че, който не е качвал на гърди, нормално е да мисли, че има силикон
Аз съм от тези PeaceПри моите 167см и 46кг. това ми е максимума, ми е направо невероятно.На гърди  едва ли ща кача някога Close, но ако действа бих се насилвала да ям.
Отклонихме се от темата, но все пак да ти кажа-нали се сещаш, че ако максимума ти е 46кг, няма как да напълнееш много на цици(пардон) гърди.
Имам приятелка, която яде като разпрана, ама все е 40кг, няма как да й порастнат гърдите, колкото и да се напъва да яде.
Така, че си е и до ген.
Може ,може  наляла съм точно там .Всичко ми опъва в бюста .

# 364
Ужас! Crazy 4 страници за венетините гърди, ако ги е прочела представям си как са и се надигнали въшките до тавана , като я знам колко малко и трябва на Венетка да си помисли колко е значима. Mr. Green

# 365
Слави нали вече прави Гласът на България - от там може да даде награда - певица в Куку бенд.

# 366
# 367
# 368
# 369
Може би и въобразявам ,но пред година ми харесваше много повече на външен вид. Confused
Някой дзабелязва ли промяна? Crossing Arms

# 370
# 371
Може би и въобразявам ,но пред година ми харесваше много повече на външен вид. Confused
Някой дзабелязва ли промяна? Crossing Arms
Има нещо такова. Peace

# 372
  • Варна
Тази снимка е много странна. Краката са и като присадени - прекалено малки изглеждат. Май ФШ е играл доста Confused

# 373
  • София
Николета изглежда поне 10 години по-възрастна от реалното.

# 374
Te amo ,има разлика ,но не мога да видя къде точно. newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт