Звездни компромати-106

• 69 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • София
Тази снимка е много странна. Краката са и като присадени - прекалено малки изглеждат. Май ФШ е играл доста Confused
На доста снимки в седнало положение си личи колко е късокрака, че ФШ има и то много има, но не е виновен той точно за това.
И защо са и толкова увиснали гърдите, тя даже е с 2 операции, 87 набор, не е раждала, а така висят Thinking

Иначе тази фотосесия е за...Кавали гледам...от там знаят ли че тя ги рекламира Rolling Eyes

# 378
  • София
Иначе тази фотосесия е за...Кавали гледам...от там знаят ли че тя ги рекламира Rolling Eyes
И аз това се зачудих  Mr. Green
Свършили се красавиците, та нея взели за рекламно лице  Thinking

На Джоли биологичните й деца са като по калъп правени. Обаче Закара (така ли се пише?!) е страшно грациозно дете!

# 379
Тази снимка е много странна. Краката са и като присадени - прекалено малки изглеждат. Май ФШ е играл доста Confused
ужасни пропорции... иначе в лице според мен нищо не представлява, като се свалят тена и хубавия грим, освен че са миловидни чертите й

# 380

На Джоли биологичните й деца са като по калъп правени. Обаче Закара (така ли се пише?!) е страшно грациозно дете!

И на мен ми прави впечатление това, на път е да се превърне в  истинска газела.
 Иначе, Кавали за последната си кампания ползваха Елизабета Каналис за модел, но току виж са я разкарали заради Николета .... Joy Joy   За най- новата 2012-та колекция вече имат сключен договр с други световни модели, явно са пропуснали да ѝ се обадят....

# 381
Защо не си признаем, че Николета е един мини хубав бонбон? Хубаво си е момичето, пък е и българка, стига злоба по женски. Та, само в чужбина ли има хубавици? Ниска била, късокрака била, глупава била и още и още глупости. Напротив, тя е толкова хубава, че даже има екзотика в нея, толкова ли е трудно да я забележите. Стига, престанете, та жени сме, майки, пусто чудо.  ooooh! ooooh!

# 382
# 383
  • София
Защо не си признаем, че Николета е един мини хубав бонбон? Хубаво си е момичето, пък е и българка, стига злоба по женски. Та, само в чужбина ли има хубавици? Ниска била, късокрака била, глупава била и още и още глупости. Напротив, тя е толкова хубава, че даже има екзотика в нея, толкова ли е трудно да я забележите. Стига, престанете, та жени сме, майки, пусто чудо.  ooooh! ooooh!

Браво Peaceедин да го каже..аз също я харесвам та ако ще и късокрака ,глупава и незнам си каква Wink

# 384
Еее, тя Алисия е модна икона,Виктория Бекъм може само да и" завижда" за стила. Mr. Green
Алисия и Николета за мен са един дол дренки.Само ,че Алисия е малко по - умна и само пуска определени реплики в интервютата си и жестове в клиповете си адресирани към Ни Ло, защото знае , че  Николета е просто момиче и само толкова и трябва и новия скандал е готов. Grinning

# 385
По въпроса за Алисия, да,  не е грозна, но аз помня как ни навираше  в носовете, че е с най - хубавия мъж - Валери Божинов. От този момент, аз тотално я заклеймих, като фукла. Пее е добре, говори добре, но за мен си остана една фукня, която се възползва яко от ситуациите, които стават около нея.

# 386
На доста снимки в седнало положение си личи колко е късокрака, че ФШ има и то много има, но не е виновен той точно за това.
И защо са и толкова увиснали гърдите, тя даже е с 2 операции, 87 набор, не е раждала, а така висят Thinking

Такива са й краката, късички, ето и тук личи, даже и когато е с токчета. Аз даже се съмнявам да има и 160 см, пък тя нека си казва, че е 169 см.  Laughing Mr. Green

# 387
Питам се, Алисия наистина ли е тоооолкова красива или се разхубави в очите на някои, само заради това че мъжа й се оказа лайно?
Тя и Николета моментално погрозня от както се хвана със същото лайно.
И да , и двете са кухи лейки, но Николета е по-красивата, не мога да й го отрека, може би защото не ме бърка с кой си ляга.

# 388
 Николета е красавица Peace Видно е.

# 389
  • София
И да , и двете са кухи лейки...
Алисия е една идея по-малко куха  Peace А Николета е две идеи по хубава, но до там само.
Колкото и да е висока Николетка, не се променя фактът, че крачетата са й къси.
А всъщност колко е висока Алисия?  Thinking

Николета е красавица Peace Видно е.
Как успя да я видиш от толкова фотошоп?  Grinning Аз вече съм й забравила нормалния вид.

Общи условия

Активация на акаунт