"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 405
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!

Гарли, честита месечинка на Рая!
На патерици - Шунка, да е жива и здрава кака Радост!
Честити месечинки на всички, които съм пропуснала да поздравя лично!

Ани2, а какво мислиш за уредите против комари на Чико?  Те гонят гадинките с ултразвук и би трябвало да са безвредни, а всички ме уверяват, че действат безотказно.  Има такива за количка (с батерии), както и за включване в контакта Peace

мушморонко, и ние така бяхме се нагласили за Гърция, но се отказахме и мислим варианти за бг.   Предлагат ни някакъв хотел в Св.Влас, мога да попитам ММ за подробности, ако искаш...

# 211
Я виж ти колко привърженици на моя роден край, момичета аз съм родом от Доспат Grinning

Ани2 къде ще отсядате на Доспат моите родители стопанисват една почивна станция, ако трябва да помагам нещо.

Ние се прибрахме и сега сядаме да папаме

# 212
Здравейте.. честити месечинки..

Пак нямам много време, прочетох всичко, но 100% ще  забравя..

Мама Ани, а Марки нейн внук ли е  ? Ако не е.. разбирам за какво ми говориш. Аз съм осиновена и въпреки, че съм била на 2 месеца, баба ми и дядо ми, едва преди 4-5 години почнаха да ме приемат. До тогава винаги са ни делили ужасно.

Мушмуронко, браво на Крум. За дневник- аз вече си записвам, но този тефтер е събрал толкова негативна енергия, че се усеща от километри. Никой не го доближава  Mr. Green

Деси, какви компоти направи?

Цвети, весело и спокойно прекарване..

Хеберлеа, с "А" или с "Е", важно е че е хубав ника Simple Smile

Ани2, супер. Тук в аптеката има едни гривни против комари, та казват, че не пречат на кърменето. Аз бях питала преди време, но не съм си слагала..
Хубав ден, момичета

# 213
  • София
Трябва да изнамеря сега някакво естествено средство срещу комари. Помагайте!

босилек  Grinning ама не знам как да го използваш Wink Вчера се разкри специалиста по ботаника, та да казва сега  Grinning Хеберлеа...  Hug Hug Hug Що ти трябваше да казваш каква ти е професията.. сега ще те изтормозя за инфо за ралицата Crazy Heart Eyes

GARLEY, честита месечинка! Аз обожавам Родопите и ще се възползвам някой път от почивната станция  Hug

# 214
Гарли, честита месечинка на Рая, а и на всички други порастнали бебоци.
Ана2, супер, че ще си починете малко на Доспат.  Hug
Чин, направих компоти от кайсии и праскови. Каня се да направя от круши и сини зливи /при евентуален запек да влизат в действие/. Черешите и ягодите ги изтървах, но тях догодина. Свеки като разбра, че правя у нас, веднага каза, че на малки деца кайсии не се давали, били с твърди жилки. Марти я отразя, че аз няма утре да й го давам, все ще порастне това дете, че да може да яде кайсии.
МамаАни, ти какви зеленчуци ще замразяваш? Марти ще и донесе домашни тиквички от негов колега. От вуйчо ми ще взема тиква. Моркови домашни ако намеря ще замразя. Мисля си за спанак. Помагай с идеи, моля те.

# 215

Честита  ви месечинка Гарли и на всички други мъничета Hug
Доста пустичко днес тук..по разходки ли сте или коликите ви мъчат момичетаааааа
Ние спинкаме да не повярва човек с тати блаженно на голямото легло и мъркаме.Тати е почти изръчкан вече ,а за мен изобщо не остана място Grinning
Как се справяте със сополчетата Rolling Eyes Нашата бебка сутрин има доста и чак похърква като диша запушено и е нослето а...с аспиратора не става ,някак си са задни такива...
Ани2 страхотно ще си разнообразиш мъничко  Simple Smile
За комарите и аз чух добри отзиви за тези машинки на Чико за контакт.Мъничко са скъпички тук са около 20 евро ,но пък ги даваш веднъж.
Инъче идеята на Чин за тези гривни ,против комари ми се струва много  удобно Peace
Тъкмо да се похваля, че кротуваме и включихме алармата...засега изчезвам.
Приятен и без колики ден  ви желая  Hug

Е няма публикуване...кво му става на моят нет незнам #Cussing out

# 216
Здравейте.
Честити месечинки  Heart Eyes
Ние от сутринта нещпо станахме с дупето нагоре незнайно защо, коремче ли го мъчеше това мойто момче не разбрах, толкова ми се спеше... LaughingТака или иначе се разсъних, а той се успокои... Tired
Ние днес си довършваме пакета с памперси 2-ка и минаваме на 3-ойка  Mr. Green
И аз ги гледах тези чудесийки против комари, има най-различни на Чико, но не съм взимала.
Вярно доста е пустичко днес  newsm78

# 217
  • Sofia
Здрасти!

И нашият човек днес кукна към 6 сигурно - много рано беше, а мен ме боли окото и половината глава.. но какво да се прави. Сега поне е тихичък, даже успях да направя супа! (щях да се изложа тотално, оставих да кипне водата и щях да я махна преди да са се сварили картофите  ooooh!)

Деси, може да направиш още компот от малини - при температура, и да замразиш броколи ( всъщност не знам кога им е сезона на тях)

Орнела, много бързо препускате из номерата на памперсите!  Laughing

Ние утре ще правим погачата и в момента се чудя откъде да почна (да оправям). Почти всичкото ядене ще го носят бабите, хвала! Не стига, че ще бъдат 5 човека накръст, а и 2 седмици не можех да реша кога точно да празнуваме, защото всеки от тези 5 човека по различно време ще ходи на почивка. В крайна сметка сестра ми няма да присъства утре.  Confused

# 218
Шунка, броколи имаше оня ден на Кауфланд, но майка каза, че цяла зима виждала. И аз не знам кога им е сезона, но може да купя да замразя. Иначе малините е добра идея. Ще се ги имам в предвид.

# 219
Вече нямаш ядове когато пожелаеш , горе е рай за деца ние сега чакахме да направим месец за да патуваме на там на 25 сме на ваксина и после заминаваме за 1о дена .
Ето тука можеш да я  разгледаш
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002325344415

# 220
Край връщам го Sad Wink Днес Оги ще ме докара до лудване... дано го приспя и тагава може и да имам сили да пиша...

и ние септември мислим за Родопите...Може би Великден. А може и до Доспад на отидем  Hug
аз вчера купих броколи от пазара

# 221
  • София
а мен ме боли окото и половината глава.. но какво да се прави. Сега поне е тихичък, даже успях да направя супа!

Шунче, ти мигрена имаш ли? Питам, щото каза, че ти се е появило петно, а днес че те боли половината глава  Wink Понякога такива зрителни работи са аура на мигренозен пристъп, т.е. прешестват я. Аз имам мигрена, от 10 клас, нямам зрителните смущения, но съм чела, че при много хода ги има. Да не става дума за такова нещо?

Аз днес ще купувам памперси и мисля да взема тройка вече. Двойката ми малее. Не е пропъскала, ама в началото лепките покриваха картинката, сега едвам я достигат. И ми се струва, че трябва да качим един номер. Иначе нощем не сменям памперс. Издържа от 1-2 ч. до около 9-10 сутринта.

Хеберлеа, а пък оня ден се чудех тоя деца, що не ги дават с обезвъздушители, че да не ги мъчи така пръцкането, уригването и другия въздух  ooooh! Mr. Green

# 222
  • София
Мда, и при мен мигрената е с болки в окото и половината глава, а понякога ми се размътва пред погледа Confused

Имам глупав въпрос - по какво се разбира, че дадения номер памперси е станал малък? newsm78  Blush

# 223
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала отдавна,но влизам да ви чета от време на време.
Ние с бебо сме добре,днес става на един месец и по този повод искам да ви почерпя,но тъй като незнам как ще ви поднеса тази торта  newsm38 .
В понеделник сме на консултация и за ваксината и тогава ще видим колко сме пораснали.
И нас ни тормозят коликите,борим ги с Инфакол и Нърс Харви,но най - вече ни помага масаж на коремчето.
Сутринта пробвах метода на Зверчето и при нас действа.

Честити месечинки на всички днес и на останалите пораснали бебоци!

# 224
Здравейте..
За памперсите, Никола от около седмица е на 3-ка и не ми е пропускал до сега..

Деси, наистина малини Simple Smile Аз не пропускам година без компот или сладко от малини, само така си смъквам температурата

Хеберлеа,  Hug дано Оги бързо се успокои..

Шунче, много кофти да те боли и глава и око.. мен често ме боли глава, но заради очите

Бюти, ами... когато не мога да му го сложа добре, т.е когато идва късо за кръстчето или корема, когато лепенките остават твърде раздалечени, аз смятам, че му е малко..
Най-главното- когато пропускат, а си го сложила правилно.

Честно казано съм малко... объркана. Мама ще сее моркови и още някой друг зеленчук, но се чудя да затварям ли бурканчета,  ако трябва да купувам плодове/зеленчуци от магазина.
Нито знам как са гледани, нито нищо, та по-добре бурканче пюре да му купя, поне някакъв контрол има.

Общи условия

Активация на акаунт