Хелън, ами трябва във втория месец да се отиде. Т.е. вие като отидете другия път и сте вече на 2 и чак тогава вземете направление - май е късно. Ама на теб нищо не ти пречи другата седмица да отидеш и да й кажеш, че искаш направление
Не е задължително само по време на консултация да си там. Нашата болница е в другия край на парка и по такива поводи ми е супер удобна - съчетавам разходката с полезната работа. А пък както и Чин спомена, приемното родителлство си е нож с две остриета. Гледаш го това дете някоя друга година и после ти го вземат. Хайде, ние сме големи щеш не щеш приемаш факта, ами на това дете как ще обясниш какво се случва. Аз също не бих се навила на такъв вариант. Виж осиновяването е друга приказа. А и все повече се замислям за второ осиновено, че още една такава бременност не ми се кара.
Оф лягам си, че какви са тия среднощтни размисли и страсти от мен
свали ми след 10 мин температурата, не беше ми се случвало такова нещо. 
съответно сме с един маникюр....не знам защо не спя, така съм се ококорила ...но отивам, ще стискам очите.
. Алекс тая сутрин стана, потруди се да събуди мама и тати и сега блажено спинка, а на мен вече не ми се спи
Затова го бутам в количката и изчезвам по улиците

, тъй като моя Даниел става на 1 месец...как бързо лети това време ...направо не е за вярване! Пожелавам си да ми е жив и здрав и голям мъж да порастне!!!
да се задържат така нещата. Скоро мисля вече да започна и само по една гърда на хранене да давам. И почти се храним през 3 часа, а не през 30 мин, както до скоро и беше ужас.

хубаво е да се отиде навреме, за да може дори да има проблем, навреме да се вземат мерки.