Бюти, като усетиш че й стягат, ако по трудно доближаваш лепките, премини на следващ номер.

)) Аз пък щях да те каня на 1 август на кърмаческата среща - този път имаме и малки подаръчета за присъстващите, нали е Световната седмица на кърменето.
, но какво да се прави нрав ли е какво ли ....
, но ме успокои че тя ги разделяла във времето и не ги слага едновременно.
на такива работи.
и ни препоръча профилактичен преглед на 6 месеца.

И аз съм на мнение, че произхода е важен. Плодовете сякаш не са толкова третирани, колкото зеленчуците - може и да се заблуждавам. Тиква и тиквички - ще им знам произхода. Домати няма от къде да взема, но пак ми се вижда по-добре от готово доматено пюре - дори и за готвене ако трябва да ползвам. Абе ще видя какво ще направя в крайна сметка.
Детенцето на приятелите у които бяхме явно има влечение към бибероните и се опита да открадне на Никол биберона, ама не можа
Майка му каза че все така правело 

на какъв режим на фотоапарата снимате отблизо децата? Питам защото моя е полупрофесионален , но нещо не мога да се споразумея с него напоследък. Когато е без светкавица, не ми харесва а със светкавица бебка се стряска много.
Аз също имам такива познати. Много е глупаво обаче да се делят след това децата 

Миличката... не ти е било лесно.
. Майка нас ни мажеше като деца с оцет - ябълковия е по-подходящ.
Ако ви се четат още тъпизми мога цял ден да разказвам