Отговори
# 30
  • София
Леле каква съм заспа заспала. Чакам си аз понеделника та да гледам филмчето, а тооо той минал и заминал  Laughing Много взех да изкуквам напоследък добре, че  се ровнах в темата да видя за раздвижване та вдянах какъв ден сме и за какво става въпрос.  Crazy

Честито на скоро празнувалите   bouquet

# 31
  • София
Жегата не прощава дори и на най - верните фенки!  hahaha hahaha hahaha

# 32
  • София
Аз от скоро съм в отбора и се надявам да ми е простено   Embarassed

Изгледах филма изтеглих от замунда,но адски ми засичаше. При вас имаше ли такова нещо да знам дали да търся причината в мойта щайга  #Cussing out че много и се ядосвам напоследък.

# 33
  • EU
Traikova  bouquet за темата и територията  Laughing
още един глас за пантера, вампирската кръв само ще го направи по-силен,  а от връзката с Джесика  положителното е че ще си припомним  Джейсън, в познатото амплоа от първи сезон. Крайно време е, че от филм за възрастни взе да  се превръща в приказка за лека нощ   Twisted Evil
Самито горкото къде се нахендри Crazy обаче братчето му ще го отнесе  Whistling
 И на мен Деби ми е съмнително добричка, има задни мисли тя  Twisted Evil
Филаделфия-  брухо е мъжка вещица, а за феите и аз не знам в книгите не така, красиви са от всякъде, само някой си правят операция на ушите, че по това се различават от хората  Laughing Алан се е поразвихрил малко,  според мен ги прави такива грозни за "цвят" devil
Адаш, с VLC нямах проблем, е мигна екрана един път, но не е болка за умиране Wink

# 34
Бру!

Тъъъй, поред:

Сашо в моите очи си заработи голяма черна неинтелигентна точка с нафуканото си поведение на некво събитие миналата година. Шма прощава, ама още не е станал Джак Никълсън. Twisted Evil Извинявай, Танчик. Интервюта и на двамата съм чела бегло, Джо повече ми харесва, по-зрял звучи. Райън обаче е човекът, наистина, много умно, трезво момче.

Филаделфия, уич и уикан е едно и също - уика е съвременното название на  тази религуя, както си я приемат.

# 35
  • Ænima/Albuquerque
Брю!
Кой е тоз Райън Трезвия, беее?  Mr. Green

# 36
Джейсънко, бе, Сарки.

# 37
  • Ænima/Albuquerque
Уф, бе!
Ми да, и аз съм го гледала някъде... много приятно момче.  Blush

# 38
Мхм, искам да го гледам извън сериала, любопитно ми е.

# 39
Райън Трезвия  hahaha

Не остана човек без прякор в тоя сериал  Laughing

Еvi99, как беше фестът, не забърса ли някой Александър тамMr. Green

# 40
Кво става бе? Shocked Ще се направя,че не съм прочела последните 2-3 страници,където подценявате Алекс умствено и поведенчески! Crossing Arms Предупреждавам,че този подход  ще доведе до война! Twisted Evil

# 41
Не го подценявам умствено, ама много ме беше издразнил оня път, аз ти казах. Ще ми звездее, па не се вижда с къв парцал се разхожда.  hahaha

Фи, Райънко най-вече, милия, Титанът!  Mr. Green

# 42
Не го подценявам умствено, ама много ме беше издразнил оня път, аз ти казах. Ще ми звездее, па не се вижда с къв парцал се разхожда.  hahaha

Не се сещам за какво ми говориш,но лошият вкус няма нищо общо тук Naughty Както и да е... Rolling Eyes

П.С. Сигурно трябва да ги подложим и на тест за интелигентност,щом ще си мерим дипломите Wink

# 43
Май премиерата на трети сезон беше, забравила съм вече...

Да направим, да направим.  Mr. Green Ще ни изненада някой.

# 44
  • София
Мернах набързо мненията, но сега ще се върна да дочета. Инак да си кажа, Алекс няма как да настигне Джо по дувар освен ако не почне да ходи на фитнес. Джо тренира всеки ден по 2 пъти на ден в фитнеса 7 дни в седмица, а Алекс едва 3 пъти седмично. Но по дипломите може да поспорим малко. Алекс скоро ще получи докторска титла от следващата тема (Трайки надявам се да си разбрала), но е факт, че всички имат висше или акьорско висше образование. Или както в случая на Кристин (Пам) и изобразително изкуство в списъка. Но е безспорен факта, че Алекс е учил най-много от всички. Той се е отказал от актьорството заради ученето, за да стане по умен, да не забравяме, че е учил и в военно училище ако не ме бъркат спомените. А да не говорим, че Джо трябва да го сравняваме с Раян (Джейсън) защото е по -правилно все пак Раян тренира колкото Джо, а и е спортист и е участвал в много състезания и е печелил и все още участва. Връщам се да дочета, надявам се, че не ви отегчих с моят пост. И ще отговоря на някой интересен въпрос около ИК-то по-горе и ще пиша в бяло ако има спойлер.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 12:52 от Джес

Общи условия

Активация на акаунт