Отговори
# 630
Eniq,  newsm59 newsm59 newsm59,Пожелавам ти да си много силна,смела и да гледаш само напред мислейки за хубавото бъдеще,което ще имате вие четиримата,живот и здраве.Днес се забавлявайте и се порадвайте един на друг по случай прекрасният повод,който имате.
diana valcheva-Желая ти успех и дано всичко се подреди при теб максимално добре.Щом трябва Гого да го извадят сега,значи скоро ще се гушкате.
ВАРНА-СРЕЩА В СРЯДА 12 ЧАСА НА КРАМЕР В ГРАНД МОЛА..Пишете в темата дали ви е удобно.Иве ,ти нали в 12 ходиш за инфо в АГ-то ,но ние ще те чакаме към 12:30 с новини и ти да дойдеш.

# 631
 Eniq, поздрав http://vbox7.com/play:d6ad5958
Всичко да ти се нарежда както го искаш
Дианче, писах ти ЛС.

# 632
 bdbaloni Честит Рожден Ден, Ения! желая ти здраве и спокойствие; аз категорично смятам, че промените са винаги за добро, така че и ти ще си намериш позитивната страна на нещата, които ти се случват!!! hbday

Диана,  newsm17 много мина, малко остана, изпращам ти позитивни мисли и с интерес ще чета новини от теб! Късмет!!!

Ивелина,  newsm18 радвам се, че мъничката госпожица расте! дано да има вариант да я виждаш по-често, отколкото веднъж в седмицата, но стига всичко да е наред, и това ще мине!!!

пък аз снощи какво си причиних -  prostor
както ме мъчи въпросната странна болка, за която ви писах вчера, така накарах моя човек да изперем 3 перални пране /тук пералнята не ни е в апартамента, така че вече не мога да пера без него, че ми тежи/; та, изпрахме ние, прибрахме се, аз полегнах малко - уж да ме отпусне тази брутална болка; но като мина към 30 мин и нямаше кой знае каква промяна, реших, че ще простирам, че няма кой друг да простре; тук няма простори, ами си имам от тези подвижните простори, които се разтягат /понеже не искам да си пуснам дрехите в сушилнята/; та, простирам аз - пък аз всички дрехи си ги нереждам много прилежно на простора - и изведнъж - след като 45 мин. аз простирах /не всичко не този единствен простор, разбира се/ - и той каза 'пльос' и се сгромоляса на пода... едно, че прането ми се озова на земята, ами и аз не мога да го дигна, мъжа ми спи - бе голям смях бях... и после като ми писна, за 15 мин. пренаредих всичко по радиаторите и така...
лошото е, че смятах днес-утре да пера бебческите такъмчета, но първо ще трябва да се сдобия с нов простор-сушилник, което малко ми променя плановете сега...

и така, оплаках ви се с моята просторно-битова драма Simple Smile то толкова глуспости при нас, че това дори не ми направи особено впечатление Simple Smile

хубав неделен ден на всички!!!  smile3525

# 633
Ения  newsm59 Честит Рожден Ден и от мен.  Пожелавам ти здраве, късмет и много положителни емоции  Hug

При мен няма нищо ново. На девети съм на преглед пак и ще питам доки дали няма да ми направи видеозон, че тук нещата с този видеозон са сложни  newsm78 . Аз нито знам колко кг е нито как е разположен ама дано да се съгласи да ми направи Simple Smile

Лек ден момичета  Hug
Стискам палци на всички които се нуждаят   bouquet

# 634
Ения, Честит рожден ден! Желая ти много щастие, любов и сила и положителна нагласа във всичко, което ти предстои!

Ивелина, добре дошла! Радвам се че намираш време да пишеш, сигурно ти е доста притиснено и и не ти е до форуми и разговори! Кураж!

Ваня, аз съм съгласна за срещата в сряда, нека и момичетата кажат!?

Данна, браво! С положителната си нагласа ти си пример за нас! Как и на мен ми се иска така да подходждам към нещата...

И сега накрая да ви споделя, през нощта за пръв път ми се случиха такива продължителни контракции, стягане на корема и натиск, все едно главата на бебка натискаше ли, натискаше да се намества... и така половината нощ, само лежането по гръб ми помогна.
А сега отивам да си доготвя, че вкъщи имам мъже-гладници!

# 635
Ения  newsm59 бъди жива и здрава,много щастлива и обичана.Сигурна съм че всичко ще се подреди дори по добре отколкото предполагаш.
Иве радвам се че пак си сред нас-звучих спокойна а това е най-важно.Бебка да нададва бъро и много много скоро да си я приберете вкъщи Peace
Дианче стискам палци и на теб мила-дано всичко мине по мед и масло и много скоро да се любуваш на малкия сладък Гошко Hug

# 636
Хайде да се оплача малко че направо ще психясам smile3511
имам си от днес една екстра и то каква???-ще поумнявам,расте ми мъдрец ooooh!Венеца ми се е подул и така болиииии,че не мога да си намеря място.Ако някой с нещо може да помогне......
Поолекна ми малко като си излях мъката

# 637
Момичета напоследък хич нямам време за форума,много ми е трудно да чета назад,въобще не знам какво се случва с вас Sad Ей го на и утре заминавам за Плевен малко на гости на мама и ще сме там с мъжо 3-4 дена и кой зане колко още ще изпишете и кога ще чета не знам newsm78 Надявам се всичко да е наред да няма не предвидени изненади Naughty Пазете се ще пиша,когато мога,целувки на всички  Hug

# 638
Ха добро утро и от мен. Аз от днес вече съм официално в болничен и вече ще имам повече време да пиша и да се включвам в обсъждането на темичките (като изключим няколко дни, в които ще съм при мама на гости, а там няма нет).
ВасиТу, поздравления, аз също си харесах Астрата. Наистина не е нещо кой знае какво, но пък отговаря на моите изисквания, съчетани с финансовия праг. Проблемът е, че съм я поръчала още в средата на юли и трябваше до кроя на юли да пристигне, но се оказа, че има някакъв проблем с вноса й и сега си чакам. Дано имаме късмет !
Относно шишенцата - аз купих 2 на Браун, като едното е от 120 мл., а другото от 240 мл. И двете са с тръбички п/в колики и са с широко гърло (това последното и аз не знам защо, но се водят за новородени). Смятам, че са достатъчни на първо време, предвид факта, че се надявам да сме на кърма.
Относно дрешките- аз гледам да са 100% памук и ако има различна материя, то тя да не е в пряк контакт с кожата на бебо (от външната страна). Не, че знам нещо по въпроса с материите, но съм чувала, че е хубаво да е от памук и се съобразявам.  Peace
Това е от мен за сега, ако се сетя още нещо ще пиша отново. Хубав ден на всички !  Hug

# 639
Sunny_777, радвам се да те видя Wink още от другата тема Heart Eyes !!! Аз за астрата ходих уж в Шумен, където са официалните вносители на Бертони и ми казаха чак за края на септември, че ще получат Rolling Eyes . А тука до нас има голям детски магазин http://rayatoys.com/ и я имаше в онзи сиво-зелен цвят (аз я исках лилава де  Simple Smile ама каквото има) . Важното е,че е лекичка Simple Smile!
Ти какво столче за кола ще си вземаш ?
Иначе нашият ремонт взе да напредва ама заради майсторите де Simple Smile. Та има шанс беба да я приберем там Simple Smile !!
Моето момиче така е заякнало и явно здраво му е отесняло вече, имам чувството,че ще ми разпори корема Simple Smile.

Към мамите, които ще гледат бебетата в преносимите кошарки, какви матрачета сте си избрали ? Simple Smile

Поздрави на всички и Wink да постискаме още малко кълките Simple Smile!!!

# 640
Васи Ту,радвам се,че се включи Hug
Ние сме с такава кошарка,а матрачето ни е от тези с кокос и пяна...Не мога да ти кажа марката,защото сега не съм вкъщи,но мисля,че е от най-обикновените.Иначе ми се струва добър.
Аз вече не съм на хапчета и имам още по-силни подготвителни контракции...Чакам да станат и болезнени и да се запътвам бавно към магарето Crazy

# 641
Васи, ние не сме с преносима кошарка (спрях се на дървена), но си взехме преди два дни матрачето и също се спрях на кокос и пяна на Вис Виталис. За сега ми се струват добри продуктите, които са си тяхно производство, надявам се да не ме разочароват.
Кошницата за кола ми е Бодигард (мисля, че така се казваше), което се закрепя на рамата на количката и ми е от серията "мини стар" (сиво и зелено) та за това точно този цвят Астра искам. Дано се получат нещата докато родя  Praynig
Момичета, кажете в кои болници и при кои доктори (от които сте доволни, разбира се) се следите по ЗК. Току- що разбрах, че Тина Киркова нямала сключен договор със ЗК  Shocked Това ме втрещи. До колкото разбирам и в Шейново отказват проследяване на бременност по ЗК. Каква е причината ? Що за идиотизъм ? Препоръчайте ми доктор, работещ със ЗК, моля ви  Praynig

# 642
Момичета - с термин 01.09, 02.09, 03.09 - термина наближава- как се чувствате? Аз днес съм на преглед за да определим датата на секциото - нямам търпение вече да родя, започна много да ми натежава, а и в тези жеги, нито да излезеш на разходка, нито да стоиш в къщи.

# 643
  • София
Raleva, моя термин се пада някъде наоколо по последни данни е 03,09 че Рада Госпожина върви малко по-напред с килцата милата (така както в началото не растеше:-))) та и на мен доста започна да ми понатежава, особено последните 4-5 дни, чуствам се странно натежала, даже и походката ми се промени, като патка съм, а до скоро ходех като кон и не се спирах, даже акушерката ми ми се чудеше как издържам и как нямам никакви отоци по краката......но организъм, явно Рада почна доста да наддава последните дни, но при мен хубавото е че имам вариант и за нормално раждане и секциото е вариант ако нормалното не стане. Аз съм подготвена и за двата сценария доста съм позитивна, обещала съм на д-р Гагова да си дрънкаме вицове и да обсъждаме яко мъже по време на раждането, а пък каквото сабя покаже......екипа е на ниво и им имам пълно доверие, така че с,ело напред и много позитивни мисли и усмивки.
Иначе Sunny 777 никога не съм разчитала на ЗК да ми проследява някой доктор от поликлиниката бременността при все че си плащам осигуровки като поп. Аз в поликлиниката май ходя само заради майка ми, за себе си винаги съм на частен лекар, който често ми се оказва даже и по-евтин от държавния. Аз например цялата бременност си я проследявах при д-р Богословова, която си има пакетни цени, независимо че имаш извънредни прегледи, непрестанни изследвания, които подчератвам се правят там на място в кабинета й и не е необходимо да ходиш тук и там и като сметнеш накрая ти излиза по-евтино, ако бях тръгнала да си плащам всеки Ултразвук, скрининг и изследване. А и нивото в нейния кабинет е недостижимо, техниката, даже ако щещ и обстановката....всичко. Иначе в Шейново ходя по-рядко само за контролен преглед от лекаря, който ще ме изражда и си плащам винаги.
Отивам да мисля за готвенето.....до скоро милинки.

# 644
Здравейте мамита!
Честит рожден ден на Ения на патерица. Вчера не успях да вляза, желая ти много здраве, късмет, леко раждане и всичко най-най-хубавп Simple Smile
Споменавала съм вече, че термина ми е 29.08 по ПРМ, но понеже в началото даваше малко разминаване термина ми по видеозон беше 01.09 и затова се записах в септемврийчета. Сега обче си вървиме като за термин, а и нищо не се знае винаги може да тръгне и по-рано. Честно казано съм по-спокоина този път, може би защото съм минала през това а и вече ми се иска да гушна бебчо, така, че нямам против след 15.08 ако реши да се роди Simple Smile Разбира се най-много ме интересува да ми се роди здраво бебчето така, че не и давам зор Wink
Ами мами аз никакви интересни неща нямам така, че ви желая хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт