Не се спряха да ми звънят при ден на закъснение за плащане на вноската...изключително нагли.... Помолих най- любезно като им затворя телефона един път да не ми се звъни по 6- 7 пъти още, а те продължават и продължават... Еми карам нощни смени и не мога 24/7  да съм на разположение за тях, всеки път едно и също и обяснявам тая пача и продължава да звъни 😠😠 просто прекалено нагли...
Не виждам нищо нагло. Просрочваш си задължението, дължиш им пари и те си ги търсят. Щото това, дето си го взела на изплащане, те вече са го платили към търговеца.
Ей, не мога да го разбера това 'забравяне'. Един месец не могат някои хора да съберат пари за вноската, после КИ им виновни. Че и тръгнала да се жалва тука какви лоши хора били.
Значи за човешката грешка в КИ да ги скалпираме, но като 'забрави' клиентът, че има вноска да плаща, трябва да проявим разбиране и да се съгласим, че КИ са наглеци.
Винаги съм си плащала навреме вноските и по лизинг към КИ, и по КК към банка, пазя платежните (половината вноски са през банкомат) и ако ми се запънат, че нещо съм пропуснала, мога да ги навра на кучето в гъ*а. Ама някой, дето не плаща редовно, на какво отгоре ще се репчи?