- думи нямам и аз. Ако не те бях срещала вече, щях да си помисля, че си голяма фантазьорка, ама жалкото е, че всички много добре си знаем, че такава е реалността, и в такава държава живеем. Дай Боже, поне нашите симпатични дечица да ги очаква нещо по-добро в милата ни родина. 
И всяко едно от бебетата, които видях, е толкова уникално - живи-здрави да са

, което вече за един ден в двете посоки (общо 6 часа път) с четири-пет месечни бебета, дори и на мен - дето викате - ентусиастката, ми идва малко в повече. Освен това особено ме притеснява климатикът да не разболее децата, защото той е централен.

. Трябва по-често да организираме подобни, а ако се включат и повече мами с бебоци ще е супер. Качила съм снимка във ФБ, ще кача и в общия албум.

Дано бързо да се оправи! 

Дайте съвет ......
Денис ми е почти през цялото време на ръце, все нещо е недоволен и не иска да стои сам... Сега съм го оставила за малко в креватчето му и съм му пуснала въртележката да му пее и да го занимава. Днес бяхме на консултация. Резултата е следния: Ръст - 71см, тегло 9530гр. Докторката пак ме тормози да го оставям на диета. Как да не му дадеш на детето да суче, когато е гладно? Ние сме изцяло на кърма. Попитах я за захранването, но тя ми каза да го отложим за след 6-тия месец, тъкмо да минат ваксините... Та ще се захранваме септември, живот и здраве!!!
/Поревах си докато четох поста ти.../
. При кой ортопед ходихте и знаете ли някой, който работи със здравна каса, защото имаме направление?Препоръчани теми