Но най-много помогна прегледа при хомеопат-изписа гранулки на Боарон , като преди това направи обстоен разпит за бебето. Не смея да ти ги предлагам, защото не са универсални, предписани са и според ситуацията. Оправяйте се бързичко. 
/. Ако някой се сеща хотел, отговарящ на тези изисквания-моля да ми го предложи. 
Едва не я изгоних; не и дадох епикризата, и повече не й се обадих. Е не мога с такива хора да контактувам, камо ли да й поверя най-скъпото си. Замислете се, че старателно избираме фризьорките и козметичките си, а защо допускаме педиатрите ни да са с манталитет на хамали? Знам го отговора и е така - на пръсти се броят истински добрите педиатри, които работят по касата. А това защо е така - пак стигаме до липсата на адекватни правила и санкциониране на тяхното неспазване...
, но аз пресичам всякакви такива желания като предупреждавам преди да са се изразили гласно - като забележа такова желание, им казвам ако искат да пипат само крачетата, защото сега му растат зъбки и си хапе ръцете непрекъснато. А за гушкане в началото и дума не можеше да става. Още когато се обаждах на всички, за да ги поканя на погачата, по телефона ги предупреждавах: "Извинете ме, но за да не ме поставите в неудобно положение на погачата, много ви моля да не искате да гушкате бебето, защото е още много малко, а има толкова вируси ....." Но сега, вече като е по-голям, понякога аз сама си го давам да го подържи някоя от моите близки приятелки, и без да са го искали.
Мур, пеш по магистралата,а? 

до толкова категорично, че сега си седи оголена, като обрязан) на между 2 и 3г. Сега на Никола е толкова затворена, че ако не види човек как пишка, даже дупчицата няма да види. Педиатърката ужким и тя е против заголването, но за всеки случай ни праща на хирург, защото й се видя въз затворена работата. Като чуя какво ще каже хирурга, ще го мисля дали и какво да се прави.
тепърва предстои да се забелват постепенно...Добре,че сме с дундичка 
Препоръчани теми