), а не да сяда от легнало положение. Това стана може би на 8-9 месеца и ми се струва, че и други дечица така започват да сядат. Така че не ги чакайте да започнат както си лежат и да седнат.
.

)
Едваааааааааа се стърпях да вдигна скандала,но нали е роднина на мъжа,викам си стискай зъби и мълчи,стискай зъби и мълчи...Каза след това да сме продължили да забелваме лекичко както до тогава.Да,ама не-малкия даже не позволи да му гледам пишлето-така се беше стресирал от болката,как ли не опитвах и не ми даде милото
И така,сега пак си е затворенко,и само дето му го причиниха това страдание

Ами колко по-тактично мога да и покажа,че не ми е приятно,без пак да няма обидени
Иначе свекъра и бабата на мъжа ми,като ги помолих да не и дават да ги скубе и да им пипа очилата,защото после си лапа ръцете и им гълта космите-веднага спряха
Нито можех да пия,нито да ям и през цялото време си мислих само как ще се отрази това на кърмата ми-е отрази се-в събота и неделя малката беше на гладна диета-цокаше но изобщо не беше количеството,което пиеше
По едно време вчера дори започна вече да се дърпа от гърдите ми,все едно и давам биба.Аз обаче упорито не давах от замразената кърма,че и помпата беше в сестра ми и нямаше с какво да стимулирам лактацията,ако тя спре да суче
.Та издържа милото,някак си,но днес има напредък-определено е повече от вчера,е не както беше миналата седмица,но ще влезем в крак.Снощи така се бях шашнала,изобщо не съм готова да спра кърменето
За захранване даже и не помислям-нека стане на 6м,живот и здраве-тогава
Да си жива и здрава, обичана и удовлетворена

Тя явно е поздрав от теб за Буб - виж как хубаво се наредиха двата поста един след друг 
А на свекърва ти можеш да кажеш така: "Моля те, целувай детето само по крачетата (и то по чорапките, че скоро ще започнат да си лапат и тях) - вируси всякакви - може ти да си си здрава, но то няма тази имунна система, и при целуване могат да му се пренасят какви ли не неща, които за големите не са опасни.". Е, ще се обиди - няма как, ама ти да си си спокойна.

Пратих от днес баткото на градинка, че и на него ще му е скучно само с нас с беба/аз не съм шофьор и не го водя на интересни места като тати
/
Препоръчани теми