и тук 

Аз не мога да разбера защо някои хора не си вършат работата като хората?!
И също така се чудя защо ние, майките, трябва да сме завсими и в този момент от работодателя?! Какво съм виновна, че примерно се бави с внасянето на осигуровките, та на мен ми се бави и майчиноството така?!
Моите работодатели ги внасяли винаги на 10-число....Да, ама последния път ги получих чак на 25 число аз заради тях!!!! Но както и да е! Това ми е болна тема и не искам да се ядосвам в края на вечерта 
И така с всички други зеленчуци.
, на Семпер, но направо е отврат, а и е толкова гъсто, че не знам как би го яло едно бебе

нека всичките ти желания се сбъднат 
,а вие сте я наполовина изписали. Този ремонт ми взе здравето ,буквално, гинеколога ми каза, че десния ми яйчник е по високо и сега при по голямо натоварване кървя като заклана
трябва да пия хапчета но аз отказвам да спра да кърмя ,защото днешните резултати говорят мнаго Дара е точно 9 кг и е 66.5 см.Този месец няма ваксина ,но следващия ще даваме кръв и урина плюс ваксината.Нямаме зъбки.Честито на всички мами зазъбени.

А за превъзбуждането, ако след това не плаче и нормално си спи без да е крива, значи всичко си е наред
Така че не се тормози толкова много, но спокойно можеш да го правиш по рядко, така или иначе всичко лапат 
не само да цокне и да спре, а си изяжда всичко лакомника
А защо са ви снимали с ренген
а не са ви гледали на ехограф
Ако се опиташ да даваш по често да яде, съм сигурна че всичко ще се оправи. А и ти самата казваш, че малката сладурана се чувства добре
Браво на вас.
А не мисля че ще бъде дебел, от кърмата, зависи после как ще се храни
Пенмар браво и на вас
Как обаче ги носите
на мен Виктор ми тежи дето е 7кг. а вас направо не ми се мисли 
Много е сладка малката

не е давал да го пипат та са почнали всичко отначало но сега е Ок. и си мисля че ако не са го били пипали то е щяло само да се оправи. Сега ми обяснява как трябва да го забелвам за да не се получи така и при мен, защото според нея тя е виновна
Ама аз все си се съмнявам и не съм убедена. Аз съм чела и друга статия написана от хирург на Пирогов др. Бранков в която пише че не трябва да се пипа нищо и че това се случва от само себе си. И ако се извърши насилствено, то може да се получи възпаление и да се залепи отново, а това да доведе до много болка и стрес за детето и ефекта всъщност да е нулев. И статията на Жени всъщност само потвърждава това.
Така че за себе си мисля да не насилвам нещата. А пък дано всичко да се оправи. А иначе ми казаха колкото по рано започна със забелването толкова по добре
След като се размразят се белят много лесно.

: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103098.msg19342534#msg19342534
Ванеса си е свикнала всяка сутрин като станем и се оправим да излизаме на кафе,а сега е една нервна...Иска си нейното,ама ще се разминем с разходката 

- от петък започнахме, три дни давах чист картоф на хип, но е много гъст, дори разреден с АМ и не му хареса, дори единия ден му се повдигна и повърна. Вече втори ден сме на морков - харесва му и с голямо удоволствия си го хапва. Вдруги ден ще дам тиква и след това пъщърнак. Едва когато ги изредя за по три дни, тогава ще започна да вземам зеленчукови смесени и да увеличавам количеството. В момента правим по-скоро запознаване с вкусовете за по три дни. Незнам дали това е правилно, но нито един педиатър не ми каза точно как трябва да захранвам.
Препоръчани теми