ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 877
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нали знаеш как се рестартира рутер - вадиш го от контакта и броиш до 10  Peace.

# 181
..Сега ще рестартирам всичко и ще звънна. Иначе на децата на компа имам всичко, а на лап топа - нъцки, а и на ЛП работех поне 2ч..........

Тц, тц, тц... Crazy И к'во работи? Mr. Green Аз мислех, че отиде да нанкаш? Wink

Значи да ви се оплача, отпуската ми свърши,..... никой не ми звъни кога ще почвам.... newsm78 Викам на моя сигурно не ме искат. Twisted Evil

# 182
Дами, всичко е наред  Party  Flutter Оправих нещата с рестартиране на всичко - рутери-мутери, компове-момпове.

Вени иначе, благодарение на Вива ком, знам за чистенето на кукуте, рестартиране и броене до 10  Joy. Ама все пак ми е мноо странна таз работа скайп- да, нет- не  newsm78 Ама карай, вече всичко е оки.

Пол, не ти звънят щото да не те притесняват. А защо трябва да ти звънят? Това някаква практика ли е?
Иначе легнах да спя и като се започна едно звъненеееееееееееее  ooooh! ooooh! ooooh!

# 183
  • Пловдив
Стеф, Честит Рожден Ден! Здрава и щастлива!

# 184
Ама какво да ме притесняват? newsm78 Все пак съм на сменен график, а не от понеделник до петък. Преди два дни отидох на място, а нов график още нямаше. И е редно да ми се обадят като е готов, за да знам кога да отида на работа. Да, и аз мога да звънна разбира се, и ще го направя утре. Но не е там работата. Такава е практиката при нас. И всеки път едно и също. Whistling

# 185
Поли като си знаеш "стоката" звънни ти, за да не ги мислиш. Добре е да знаеш от по-рано коя смяна си. Както каза не си понеделник-петък.  Peace

# 186
Едно поздравче: http://vbox7.com/play:087eaaa7

Абе имате ли един нов канал UTILISIMA. Много интересни предавания има, особенно за мами и бебета. Преди малко обсъждаха, че на бебета момчета до 3 г не се голи пишката. Ако на 9 години не може да си я оголи, чак тогава можело да има проблем, но до тогава - не!

# 187
  • София
Аз започнах често да го гледам напоследък. Най-вече кулинарните предавания  Mr. Green.

Добре, де, ако не я позаголиш тая пишка, как по-дяволите ще я измиеш хубаво, питам аз  newsm78.

# 188
Вени, ти онова предаване за кулинария ли гледаш дето един младеж готви за 3 минути ?
Темата за бебешки ( да уточня  Mr. Green ) пишки хич не ми е ясна  Flutter

# 189
  • София
В 3 минути веднъж готви мъж, а понякога дават и една жена. Гледам го, защото горе-долу тогава си лягам (към 23 ч. вечерта). Преди него дават "Пекарната" - за сладки. Имаше едно българско - Мъже в кухнята, всъщност то ми хареса най-много, но май сезонът му е свършил и вече не ги дават.

С пишката на детето не съм имала проблем, когато беше бебенце. Заголих му я почти от самото начало съвсем по мъничко, защото си мислех, че така поддържам хигиената на по-добро ниво. Това е моят опит  Mr. Green.

# 190
Стеф, Честит Рожден Ден! Здрава и много щастлива!

Абе вие пак ли за пи*ки говорите Mr. Green

Джулката вече трябва да пие Гинес някъде  Twisted Evil Някой чул ли се е с нея?

Ух, тоя телефон е живо мъчение Tired

Поли , не се ядосвай Hug

Целувам ви всички ... и отивам да пия бира  Twisted Evil

# 191
Вени, при нас този канал е от няколко седмици и чак днес се загледах по обстойно. Хареса ми Peace По нашите канали само гадости и тъпотий, та много гледам чуждите ТВ.

Вий, ай наздраве. Оня Убавец няма ли да додИ на море малко бре?

Полчо, ко правите бре?

Камче, дядото как е?

# 192
Ето ме, чисто нова съм, основно в главата  Mr. Green след 3 часа прекарани във фризьорския салон се чувствам по-добре.

Трябва да позачистя, ма как сега с тая прическа да хвана парцала...........ми сърце не ми дава.

# 193
Ма, много ясно, че след фризьор нищо не се прави  newsm53. Хая, аз съм явно пропуснала - кво прави цели 3 часа?

# 194
  • София
Трябва да позачистя, ма как сега с тая прическа да хвана парцала...........ми сърце не ми дава.
Joy
Сакън, недей! С прическа нито се чисти, нито се готви, никви такивИ!  Grinning
Три часа..., кичури на фолио ли си прави   Flutter?
И аз ходих днес до салона, ама само на колариума. После се прибрах, ядох диня, след това филе с маслини и пих бира, щото колата си я бях забравила във фризера  ooooh!.

Джуджи, дай някоя козметичка за кола маска из нашия вилает, че тази, при която ходех е напуснала.

Общи условия

Активация на акаунт