ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 888
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
...Пол, пращам ти слънчице

Уф, няма го никакво. Tired Сигурно се забави заради лошото време. Close

# 166
...Пол, пращам ти слънчице

Уф, няма го никакво. Tired Сигурно се забави заради лошото време. Close

Ба.............къде са емотиконите  Shocked защо не излизат.

# 167
Момиченца мили, аз затварям компа и почвам лека- полека да се оправям.
Чао ви, целувки на всички и ще ви пиша от там.
  Hug

# 168
  • София
ДжулиHug, успех! От сърце ти желая всичко да се подреди по възможно най.добрия начин!

# 169
Ето меееееееееее!

Стефче, да си жива и здрава! Честит ден-ден! Много щастие, късмет и  сбъднати мечти! Hug Heart Eyes

И си имам вече астрална близначка! Grinning  Добре дошла Hug
И моля, моля! Аз съм набор 78 Naughty Къде ме слагате у 77 Mr. Green
Джулко, няма да мога да дойда! Но стискам палци всичко да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Успех ти желая! Апропо! Поръчала съм керосин, шЪ летиш, моме Laughing Hug

# 170
Стеф, Честит Рожден Ден! Целувам те, прегръшам те и ти желая чудесен ден! Бъди здрава, щастлива и доволна от живота  Hug

ОООООООО, изпуснах Джу. Лек полет и до скоро Джу Hug Heart Eyes

Ходих на Изик и се връщам гроги  Whistling Май ще ходя да наня   sleepuu

Изядох един сладолед малък де Nirvana. Много е хубав, не бях си взимала от него.

Тук времето се мръщи, вчера е валяло на облък и после е имало буря, но не и в нашият квартал  Grinning

# 171
Благодаря ви за доброто посрещане,момичета!

Честит рожден ден на Стефи   bouquet Бьди много щастлива !!!

И лек пьт на Джуличка !доколкото схванах отива на работа - Желая ти мнооого,мноого здрави нерви !

Аз сьм в полудепресия от наближаващия ми РД- май ще дойда за всички вас "аз сьм ваШта леля" Mr. Green
Решила сьм да се разходя с корабче по едно езеро,но се двуумя дали през деня или вечер.имам син на 10г./нямаме на кой да го оставим/,и ми е писнало до болка да си седя вечер в кьщи .

Иначе живея около Милано. Но нямам нищо общо с хайлайфа и модата тук./за сьжаление,естествено   Mr. GreenMr. Green

# 172
Ето ме и мен.  Hug
Изтървала съм Джулс, която вече е в хвърчоплана. Ама и пожелавам много късмет и успехи там където отива. Пък ние ще и стискаме всички възможни палчета.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Стефи честит рожден ден и от мен. Да си жива, здрава и много обичана.   bouquet
Аз тази вечер съм на рожден ден на племеницата, че и тя лъвче го раздава.  Mr. Green
ffr няма ли покрай теб българи, да се събирате по български. Сама в Италия, със съпруг италианец и малко дете, което не можеш да оставиш и за секунда, ми изглежда доста самотно. Понякога човек има нужда и от разпускане. Thinking

# 173
Стеф, честит рожден ден, бъди жива и здрава, много усмивки и сбъднати желания.   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла на ffrHug

Рей какво научи да те изпитам.  Laughing

Вчера изкарахме рд на жъжо без децата.  Crazy

Джу, лек път и да пишеш.  Hug Hug Hug

# 174
  • София

Така ли му викаш на галено  Joy! Много е готино, бай дъ уей  Hug!

ffr, и моят син е на 10! Разходи се през деня с корабчето, а вечерта ще си уморена от преживяното и ще се наспиш сладко.

Ау, Теди, начислих ти 1 година отгоре, ама не беше нарочно, просто съм се пообъркала  Laughing  Blush!

# 175

Така ли му викаш на галено  Joy! Много е готино, бай дъ уей  Hug!
hahaha hahaha hahaha  неее, пообъркала съм се. То от недоспиване.  Crazy Crazy Crazy Джулката замина и ти да не я заместваш.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Ай нЯяя да се дебнем ся.   Whistling Whistling Whistling Whistling

# 176
  • София
Оф, когато Джули се вясва в темата редовно, аз чинно използвам бутона "Проверка правопис"  hahaha hahaha hahaha! А, да видиш кво ми е  Joy!

Джулс, нЪл знаЙш, че се шегувкам! Споменаваме те, че да не ни липсваш  Hug!

# 177
Рей какво научи да те изпитам.  Laughing
Туй ще го пропусна... ко се праИш, че знаеш повече от мен  Crossing Arms  Joy

Абе тъкмо се зарадвах, че ми донесаха лап топа от прочистване и ......включих го и т.н. работих малко на него и .......изведнъж нямам интеренет. Не мога да отворя нищо. Дава ми The page cannot be displayed ( виде ли , че и да пишеМ моям  Mr. Green ). Имам скайп  Rolling Eyes, а нищо не мога да стартирам от е-страница  newsm78 Някой идея да има кво става? Мерси  bowuu

# 178
  • София
Рестартирай рутера (ако си с рутер). И да не би да трябва ръчно да се свържеш към мрежата..., ама пък ти имаш скайп  newsm78. Я звънни на интернет доставчика и помоли някой от съпорта да те посъветва какво да направиш.

# 179
Рестартирай рутера (ако си с рутер). И да не би да трябва ръчно да се свържеш към мрежата..., ама пък ти имаш скайп  newsm78. Я звънни на интернет доставчика и помоли някой от съпорта да те посъветва какво да направиш.

Сега ще рестартирам всичко и ще звънна. Иначе на децата на компа имам всичко, а на лап топа - нъцки, а и на ЛП работех поне 2ч..........

Общи условия

Активация на акаунт