134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, аз идвам развълнувана да предам това от Вики:

Цитат
Добре сме всички,живи и здрави.
Може да предадеш поздрави на всички там които ме познават и притесняват,надявам се всички сте добре и здрави!

Heart Eyes

# 151
Много мило. Браво Вики, искам и аз да се науча като теб. Хелп. Laughing

# 152
  • USA
И аз си имам акцент, разбира се.  Grinning Но не ми пречи. По едно време много ме притесняваше, но после разбрах, че тук харесват акценти, радват им се и се приема по-скоро като +. Това е в моя град и моята среда. От време на време има някой недоразбрал какво казвам, ама то и аз често недоразбирам. Кавам it's my Bulgarian English, посмиваме се и всичко е ок.
Ааа, сега се сетих как ходих на лекар преди месец с болно ухо и ми направиха изследване на урината и се чудих защо ли, после се разбра, че моето ear infection са го разбрали като urine infection.  Joy
Literally го казвам горе-долу, но малко са американците, които могат да ми произнесат фамилията  Mr. Green, голямо пънене и потене пада.

# 153
Името ми им е проблемно, въпреки, че имат испанско такова (та чак в едни документи ме бяха отбелшзали като испанка). Но виж фамилията - мисия невъзможна  Mr. Green Но пък се пънат.

А за акцента, след като всички ме питат дали е френски или немски този акцент съм на път да се съглася с тях  Mr. Green

# 154
Свекърва ми казала на един пациент, че ще му правят Cardiac Catheterization, ама през нейния много силен руски акцент излязло "cardiac castration" и човекът много се шашнал.

# 155
Ей, успокоих се за Вики...

И аз не си харесвам гласа. Не само на запис.

Самър, (това в случай че съпругът ти не е българин), опазихте ли българския на децата?

# 156
  • Чикаго / София

Ааа, сега се сетих как ходих на лекар преди месец с болно ухо и ми направиха изследване на урината и се чудих защо ли, после се разбра, че моето ear infection са го разбрали като urine infection.  Joy

Свекърва ми казала на един пациент, че ще му правят Cardiac Catheterization, ама през нейният много силен руски акцент излязло "cardiac castration" и човекът много се шашнал.

Хиля се като зелка и не мога да се спра..... Joy

Ванх браво, че са добре. Това искахме да знаем.  

# 157
Историята на Уинкс ми напомня моето първо посещение при амер. гинеколог. Не знам как ме разбра човекът, да не ви казвам какви важни думи не можех да произнасям правилно Simple Smile

# 158
След подобни случки при педиатъра на детето, ми биде казано "О, не се притеснявайте, Вашият английски е значително по-добър от моя български."  Mr. Green

# 159
  • USA
Хиър, аз като отидох за пръв път на гинеколог не знаех нито една част как се казва освен най-основните  Laughing. Голям майтап беше като се опитах да му обясня, че имам "раничка на шийката на матката" - нали знаете, че от БГ всички идваме с тази диагноза.  Mr. Green

# 160
С един мой приятел бяхме въвели понятието "Bad English day",  винаги имам по един във седмицата. Laughing

# 161
Когато започнахме Чужбинския форум, някой отвори тема за резилите дето сме правили в началото. Много искам да се сетя коя беше съфорумката, но не мога. Така съм се смяла  Laughing със сълзи. Не е знаела как е зодията й на английски и като я попитали тя се опитала да обясни, че е оновааа "horny animal"  Laughing

# 162
Аз и сега като ходя на лекар си изкарвам всички термини на едно листче - по-лесно ми е така. А и моята лекарка има прекрасен южняшки акцент та докато и се кефя на акцента си поглеждам от време на време в лисчето

# 163
Хиър, аз като отидох за пръв път на гинеколог не знаех нито една част как се казва освен най-основните  Laughing. Голям майтап беше като се опитах да му обясня, че имам "раничка на шийката на матката" - нали знаете, че от БГ всички идваме с тази диагноза.  Mr. Green

Хахахаха, Уинкс, учудвам се, че въобще те е разбрал с тая раничка дето въобще не е раничка. Аз напуснах България преди да ми открият моята. Simple Smile

Цонннне,  Joy

Ванх, стига, недей, всичко ще ме чуят как се хиля.

# 164
 Joy

Хиър, другото оправдание е ESL, к'во да правиш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт