Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 53"Кекс със стафидки на есен"

• 20 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ама внучката къде я?

# 106
Ми ние всички като искаме да се окрасим с кексове за подписи и аватари, какво ще правим. Нали не трябва да се дублираме, ами сега... Crossing Arms Данооооо, да има повече от един кекс, че да има за всички.

# 107
Маминке ето ме приготвях коктейлите  Mr. Green

# 108
Всеки ще си отрежи по малко. Laughing

# 109
  • Варна
Аз съм най послешна от всички  Mr. Green

# 110
Маминке ето ме приготвях коктейлите  Mr. Green

Браво.Ей каква унука,само тя е тука. Simple SmileИ коктейлче милото приготвило.Евала,ашколсун,машаала. Laughing

# 111
Дъще, ти като видя Чаги с тази кондукторска шапка и пак се обърка. Joy Joy ПослЕшна била..., палава си та дрънкаш. Joy

# 112
  • Варна
Всеки ще си отрежи по малко. Laughing
Аз мога да си правя дрехите сама тъйче го вземам целия  smile3508

# 113
  • Варна
Дъще, ти като видя Чаги с тази кондукторска шапка и пак се обърка. Joy Joy ПослЕшна била..., палава си та дрънкаш. Joy
Мамче не ме засрамвай  hahaha hahaha hahaha

# 114
Не лелиното,не. LaughingНа всеки по малко,така е справедливо.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 21:43 от nmnnczc

# 115
Егоистче такова, като дойдат братовчедките и сестрите ти не знам...., ще хвърчи перушина. Всеки го иска целият само за себе си. Joy

# 116
  • в очите на дъщеря си
Другата ми щерка, като се е забила в другата тема, чудооооо. Взела е думата не мога да си я прибера. Joy Joy
Сестро третата ти щерка и нея я хвана липсата. Joy

не е вярно  Crossing Arms

# 117
Мамче не ме засрамвай  hahaha hahaha hahaha
Ние си те знаем Хриси  Joy Joy Joy с твойте малки грешки  Whistling Whistling нали сме си близки няма се срамуваш я  hahaha hahaha hahaha

# 118
Другата ми щерка, като се е забила в другата тема, чудооооо. Взела е думата не мога да си я прибера. Joy Joy
Сестро третата ти щерка и нея я хвана липсата. Joy

не е вярно  Crossing Arms
Лидерка си ми ти там, не се засрамвай дъще.
Я маминото си пиини и не се сърди. Мама те хвали тука, каква си ми лидерка в другата тема.

# 119
  • Варна
Ми ние всички като искаме да се окрасим с кексове за подписи и аватари, какво ще правим. Нали не трябва да се дублираме, ами сега... Crossing Arms Данооооо, да има повече от един кекс, че да има за всички.
Ей няма насита  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт