Отговори
# 195
  • София
Марта цвета ли си променила  newsm78
Никога не бих ти дала 37 години и майка на 3 деца  Wink

Мерси за комплиментите  Hug

# 196
  • София
Нелили: Не- само съм се постригала на черта- искаше ми се по-късо, но късо не отива на дебелия ми задник, та само се поскъсих на черта! Mr. Green
А ти имаш страхотна коса( за разлика от мен) и просто грееш, когато в ръцете ти е хубавата Елена! Peace
Затова съветвам всички майки да направят поне още един опит за момиче и съм готова да залагам, коя от нас ще ''цъфне ''първа с породени и ще се запише направо в тема ''май 2012''! Peace

# 197
  • София

Затова съветвам всички майки да направят поне още един опит за момиче и съм готова да залагам, коя от нас ще ''цъфне ''първа с породени и ще се запише направо в тема ''май 2012''! Peace

Ти мислиш вече за 4-то ли  #Crazy  Laughing Laughing Laughing Laughing

А ти имаш страхотна коса( за разлика от мен) и просто грееш, когато в ръцете ти е хубавата Елена! Peace

Да, наистина съм много, много щастлива, че я имам  Two Hearts и  Алекс също де , той си е моето слънчице  Heart Eyes
  Ето ме и с него преди  3 години и половина  Wink (как лети времето)

А на снимките не си личи , че си се подстригала много.
То и аз все с дълга коса си ходя . И на мен килограмите са ми повече, а напоследък зарязах и диети и упражнения  Tired. Трябва пак да се стегна, че изоставам с плана ми за отслабване.

# 198
... и съм готова да залагам, коя от нас ще ''цъфне ''първа с породени и ще се запише направо в тема ''май 2012''! Peace

Хоупи, Хоупи   Hands Clap  Hands Clap

newsm56  newsm43

П.С. Нелли, Елена прилича на теб  Wink

# 199
... и съм готова да залагам, коя от нас ще ''цъфне ''първа с породени и ще се запише направо в тема ''май 2012''! Peace

Хоупи, Хоупи   Hands Clap  Hands Clap

newsm56  newsm43

П.С. Нелли, Елена прилича на теб  Wink
Добре, че си се скрила под стола, иначее .....  Mr. Green Аз наистина имам желание, обаче заради секциото ще чакам минимум 1 година, а до тогава сигурно ще ми е минал меракът, ще ме е повлякло пак ежедневието, така че..... Tired

# 200

Аз пък ще почакам малко повечко..Все пак явно съм злопаметна и забравям трудно..Предния път ми трябваха цели 5-6 години  Laughing

# 201
Хай от нас

ЧРД Хоуп на патеричка Simple Smile и на всички бебоци   bouquet - аз ви чета но не мога да пиша защото не ми остава изобщо време ... малката е ОК Simple Smile спи яде и се хили като краставица  Simple Smile

другата седмица повече Simple Smile Hug

# 202
  • София
Аз ще заложа, когато чуя разказите на всички за почивките им! Peace
Колкото до мен- мисля,че съм преизпълнила плана! newsm10

# 203
Олееее стига сте се мазнили една на друга Mr. Green hahaha

За Нелли-то вече рекох и отсекох-фотошоп, нефотошоп-прекрасна Hug

За Марта-изобщо да не ме зарибява тук с къси черти,дълги черти,чакам си снимката по бански Laughing

Иииии не моИте ме накара на втори опит за женско ако ще и да загрея като слънцето после Mr. Green

Гери,ти поне отиде на почивка(и не само ти),така че добре дошла,пък за другото майната му,всичко минава и заминава Hug

Хоупииииииии голямо теглене на майни щяха да изядат от моя страна,егати смотаната работа,дано не са ти развалили празника тия тъпаци #2gunfire

Херудута,значи така,а???Изневеряваш ми Mr. Green

# 204
  • София
За Марта-изобщо да не ме зарибява тук с къси черти,дълги черти,чакам си снимката по бански Laughing

Иииии не моИте ме накара на втори опит за женско ако ще и да загрея като слънцето после Mr. Green

ОК! Peace
А за втория опит:Никога не казвай никога!Сигурно е само ако караш на пост и молитва! Mr. Green

# 205
АААААААааааа между опита и това дали ще стане или не по случайност има голяма разлика  Mr. Green

# 206
Към консултантите по кърмене:
От няколко вечери имам следният проблем, а от днес вече и през деня:
Павел не иска да суче от дясната ми гърда, голяма борба прави с нея. Не иска да суче легнал на ръката ми на лявата си страна, ако го обърна на дясно, все едно ще суче от лявата гърда, няма проблем. Дано да го обясних разбираемо, не знам какво да правя. Като има някой вкъщи добре да го държи, ами като съм сама, няма как да стане, а и той ще свикне да суче само на дясната си страна,а аз не искам.

# 207
Ха ДВ  Hug,

Охааа бяхме на гости и се завърнахме, сега син и баща спят сладко, а мама е седнала на килимчето до леглото и на нощна лампа чета си форумче и си пиша  Heart Eyes.
Разбрах че ще ставам леля, а Еди ще става батко на второ братовчедче и много се радвам, очакваме бебенцето на 31 декември, това е термина, пък когато дойде мъника... Дано и е лека бременността на момичето (жената на моя братовчед), понеже явно ще има като моята бременност, повечето я знаят... иначе е зарибена по бгмама  Grinning

Нелили, снимките които си избрала са чудесни, аз си го харесвам моето гърдже на всички, така че няма проблем.

Марта, браво и благодаря за колажа  Hug

Аааа Херич ти пък намери кога да идваш във Варна, на 11ти, ми мен няма да ме имааа  Mr. Green, до кога ще останете със фемилито?
Марта ти кога идваш към Варна?

Аааа за майчета 2012, айде да видим кой ще се похвали септември месец  Grinning Grinning Grinning Grinning Наш Еди го правихме по тва време, тези дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Майчета примам отзиви за хубав матрак за мен и мъжо, че стария ще му видя сметката скоро като се приберем... мухляса гадината му, започна да мирише, ааа аз цяла зима не можех да го обърна и не можех да го проветрявам, че само трябваше матраци да вдигам и щях да родя рано, рано...

Зайчее, аз чакам да кажеш резултата от теста????  Peace Може и да съм пропуснала амааа помня, че нещо се опасяваше ти  Peace

Аааа като заговорихме за прически: мисля да се постригвам късо, даже Елфито ме зариби с това каре,  Peaceдали ще ми ходи обаче незнам...  Rolling Eyes newsm78

П.П. оооо Марта, незнам дали някой кара на пост и молитва?  newsm78

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 22:30 от Гери С.

# 208
Майчета примам отзиви за хубав матрак за мен и мъжо,
Аааа като заговорихме за прически: мисля да се постригвам късо, даже Елфито ме зариби с това каре,  Peaceдали ще ми ходи обаче незнам...  Rolling Eyes newsm78
За матрака - магнифлекс!  Peace
За карето - според мен много ще ти тича, понеже си със светли очета и си слабичка!  Peace

# 209
Майчета примам отзиви за хубав матрак за мен и мъжо,
За матрака - магнифлекс!  Peace
За карето - според мен много ще ти тича, понеже си със светли очета и си слабичка!  Peace

Вие какво сега.Видяхте Елфито каква е цоцолана и вече я отсвирихте  Whistling

Няма каре,няма дявол  Crossing Arms

Но аз ще стана пак слаба и ще видите вие  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт