Отговори
# 120
Благодаря на всички отно за това, че ни подкрепихте!
За пюретата -  аз пробвах да дам за 8 месеца, но падна голямо давене и даже повръщанеи понеже накупих доста, та ще пасирам.... Но мисля, че нашия просто ще има проблем с предъвкването и ще пасирам всичко до детската градина  hahaha

# 121
Днес моя Жорко става на 8 месеца!! честити месечинки и на другите бебоциии който са родени на 11.12  Hug да са ни живи здрави.много щасливи и многооо много палавиииииии!!  Two Hearts baloni baloni happy bd sweating

Почерпете се за наше здраве!

# 122
Честита месечинка  newsm32 Да расте и папка Жорко на мама Ниkoлета!
m*@*m*@  Hug Hug Hug браво на малкия юнак!
Времето от вчера следобед е дъждовно и вече и студено. Малкото мишле мрънка и иска навън  ooooh!, добре, че каката е тук при мен сега и ще си играем тримата днес и ще чакаме да спре да вали, а с повече късмет може и на малка разходка  Praynig
Пюрета съм вземала за след 6 месец, да наистина са малко по-едри, но ги хапваме без проблем. За след 8 месеца ще взема скоро, за да го пробвам. Иначе попарата я хапваме без пасиране. Давам и от бебешкия кус-кус на Плазмон и той се приема добре Peace
Хубав ден и на болничките много  Hug

# 123
Здравейте мами  Hug
И аз да почерпя, днес нашия татко има рожден ден.

Да ни е жив и здрав и да ни слуша повече  Wink
Николета честита месечинка на вашия сладурко,живо и много здраво да ви бонбончето! Heart Eyes
Честити месечинки и на другите муцунки  Heart Eyes
Аз не съм пробвала пюретата за над-осем месеца,ама съм сигорна,че няма да ги иска щом са по едри,лошо че свикна всичко да и е супер пасирано ,малко по едричко и плюе,как ще се оправям незнам... а и тя е такъв инат  ooooh!
Хубав ден на всички  Hug и дано се пооправи това реме,че да можем да се разходим малко, Simple Smile че и на наш малчо не му се стои в къщи  Simple Smile

# 124
Здравейте момичета,

тия дни пак немога да смогна да седна да пиша Confused

В неделя беше и нашето кръщене. Мина много хубаво. В църквата малчо се държа много добре, плака само като го извади попа от казана  Mr. Green Той му натопи краката, а милия сигурно е мислил ,че ще се къпе и остана разочарован. Попа беше много симпатичен и пускаше постоянно лафчета, което направи самата церемония много приятна. Нашия също беше включил на бързи обороти и грам не му се разбираше, но честно да си кажа по-добре така ,че към края вече на децата им стана скучно. Градинското ми парти също мина много добре, времето беше с мен, дори мога да кажа ,че беше голяма жега. Общо взето съм много доволна, радвам се ,че мина, защото поне при мен като отложа нещо за догодина, по-вероятно е тази догодина да дойде след 3-4 години, че и повече. А и като са по-малки самата церемония минава по-лесно и без много плачове...

Честити християнчета на Цеци88 и на ПОли.т.

В понеделник бяхме на очен лекар и при нас май ще се наложи да се прави сондаж на очето. Дадоха ни още месец да се пробвам с масаж, ама то след като толкова време няма ефект вече ме съмнява. Аз съм по-навита да минем манипулацията  и да се приключи, вместо ежедневното ровене натискане и масажиране на окото, което определено много го нервира и най- вероятно го и понаболява, защото като ме види ,че ще го тормозя и голям рев пада. Но пък сега се притеснявам от това, че за самата упойка трябва да е гладен и жаден от предишната вечер, а това при нас е неизпълнимо. Та хич не знам какво да правя ....  newsm78 newsm78
m*@*m*@ и тук да кажа, много се радвам ,че всичко е минало успешно и край с мъката по очите  Hug
Бързо оздравяване на всички.  Praynig
За заспиването и при нас е мъка и то голяма. Ако сме на вън как да е , возя го в количката и накрая се предава и заспива. Но задължително в седнало положение, чак като заспи хубаво тогава го пускам  да легне. НО в къщи е ад. Вечер заспива легнал на дивана, пак се бори много със съня ,но явно си знае ,че трябва да заспи така. Но през деня не става. Многократно го мъча, но ако не го сложа на шезлонга и не почна да пея и да го друсам е голям рев. Незнам тия деца що така не искат да спят...

kup74 аз не съм почнала жълтъка ,но помня ,че се дава през ден. Може да даваш 1  седмица по 1/4 , после да увеличиш на 1/2 и така да го караш следващите месеци. Вече след 9-10 месеца май по цял , но не съм много сигурна.
За пюретата аз си ги приготвям сама в къщи и всичко правя много финно пасирано. Пробвах с намачкан плод с вилица, но много се давеше. Явно е малък още за по- едра храна.
Николета честита 8-а месечинка на Жорко Simple Smile Нека да расте живи  здрав и да папка много Simple Smile
Честити месечинки на всички.

Бени_ бени да е жив и здрав таткото и много да ти помага, а пък вие много да го радвате   Hug

# 125
Честита месечинка на Жорко на Николета - да е здрав и щастив!
Честит рожденник на Бени - да сте здрави цялото семейство!
Честито християнче на mama Iva - и тук ти казвам да бъдеш спокойна относно манипулацията!
Всички болнички да оздравяват бързо!!!

За жълтъка -  аз две седмици давах по1/4. Но просто цял жълтък ми се вижда много за през ден и не знам как ще я карам. Знам и аз, че по принцип се дава по цял през ден, но....

# 126
Честити месечинки на всички, м@м@ , много се радвам , че всичко е ок при вас!

Вижте на какво попаднах (дано да не се приеме като СПАМ)

" СПЕШНО! За всички родители, Nestle иска от всички да се върнат всички банан бебешка храна, който изтича 2012, защото те могат да съдържат СТЪКЛО. Моля, копие & пейст за безопасността на всички бебета. Бар код 7613033089 73, дори ако не сте родител, моля помогнете. Бихте могли да помогнете за спасяването на едно дете..."

Не знам дали информацията е вярна , в целия фейсбук го пускат разни приятели,пускам го и аз за всеки случай.

Аз май няма да успея да организирам кръщене това лято,много ми се искаше , но явно ще остане за догодина.Тези дни ще се видим с Мари в Созопол,дават го времето да се оправя утре, дано да изгрее това слънце,за да може всички почиващи да си изкарат хубаво!
Жорко днес яде попарка за 1ви път,не я пасирах много , той плюеше доста,цялата ме направи и мен на попара,утре ще му я направя по -кашеста,дано си я изяде цялата.За сега аз давам 1/8 жълтък,другата седмица ще давам 1/4.Вече съм въвела почти всичко,само риба и свинско не.

Да оздравяват болничките бебоци и много сили и търпение на майките им  Hug Hug Hug

целувки и до скоро!

# 127
Днес остарявам с още една година! Wink
Почерпете се (макар и виртуално) за мое здраве! Hug

# 128

Хайде и от нас една почерпка, че и ние навършваме заветните 8 месеца, как бързо минава времето Wink

Честито на Жорето на Николета и на другите месечинки!

ЧРД на Енигмата!!! Tada  Здраве, щастие и споделени мигове с любимите ти хора. Весел празник!!!

Честит рожденник на Бени! Да е здрав и послушен Grinning

Честито християнче на мама Ива!!! smile3525

Дано не съм пропуснала някого, че моето пораснало момиче се наспа.......

# 129
Ехеййй днес много празници...много почерпки...потекоха ми лигите:)Съобразявайте се малко,на село съм и избора на сладкиши е доста ограничен Joy

Честита месечинка на Жорето на Ники и на принцеската на B Nadi!да са здравички и приятно палави;)

Честит рожден ден на таткото,Бени Бени:)Да ви слушка!:)

Енигмата,да си жива и здрава и ти,много щастие:)

Ивееее,хайде честито християнче и на теб Hug Да е жив и здрав адаша ни! За отлагането си права...но аз много искам да я кръстим като мъничка така че се надявам да смогнем догодина:)

Анич,ти си много напред със захранването вече...Wink  Hug Аз попара още се мотая и не давам.Вчера давах трохички обезсолено сиренце и мисля утре да пробвам...Вече яде половин праскова от градината на пюре:)А за яйцето май няма да се престраша скоро,неото каза към септември да почна ама да видим...Взела съм 3 пюрета за над 8 месеца,може и аз да опитам тези дни...

Хайде засега...докато спинка съм си взела да чета Elle и Моето бебе Simple SmileНе съм чела списание от ноември миналата година ooooh!

# 130
http://kamelia.georgievi.net/   уууужас  и аз един спам направих  Naughty ooooh!

# 131
http://kamelia.georgievi.net/   уууужас  и аз един спам направих  Naughty ooooh!
Дреме ти... то в днешно време от всякъде може да очакваш да ти се случи нещо кофти, така че на пръв прочит веднага се доверяваш на лошия слух... а и за добро си го каза все пак. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 132
Момичета благодаря ви за пожеланията,вие също бъдете живи и здрави,както те така и ние да слушаме татковците  Wink
Енигма ЧРД и на теб  Simple Smile Жива и здрава да си, ти цялото ти семейство и да те слушкат и теб много  Grinning
Ние оставяме малката на бабата и излизаме на забавление   bigdance2 ,дано заспи милото без мама  Sad Е хайде лека вечер, до утре  Hug

# 133
Здравейте и от нас  Simple Smile

Честити месечинки на Жорко на Николета и Борянка на B_NADI,да са много послушни и повече да папкат ,да растат здрави, силни и много щастливи Hug   bouquet

Честит рожден ден на enigmata и половинката на Beni_benni  много щастие и здраве   bouquet   Tada  newsm59

Честито християнче на mama_Iva   bouquet
m*@*m*@   много се радвам ,че при вас всичко е минало и оченцето най-накрая е добре  Hug

За пюретата аз и взимам още от 4ти месец ,не знам как ще се научи да яде това дете , много се дави още ,оня ден чак повърна от бисквитка на Плазмон .

# 134
Благодаря ви многооо Simple Smile
леле вчера вкъщи беше лудница..поканих майки с бебета да празнуваме на Гого 8-те месеца.. и цял ден рев..викане... моя беше стресиран той е толкова кротко бебе... не се чува гласът му направо ангелче... и като почнеше някое да плаче и той след него  Grinning Grinning

на бисквитките на плазмон моя Гого се гнуси от тях и не само...не взима нищо в ръка като му дава някой, дори съм пробвала и на столчето му да оставя пак не взима.... единстено на скоро взе една коричка хляб и я оглежда облиза я и я хвърли... а играчки ако има направо ги е изял  Grinning

за пасирането и ний сме така попарата не я яде ако не е пасирана...кус-кус-а си го яде без да го пасирам... от кухнята му пасирам само супата Grinning

имаме обаче голям проблем!! не иска да яде никакво мляко... вече незнам какво АМ да му давам.... яде по 30-40мл с лъжичка... а ми се иска поне до годинка да си яде млякото ..офффф  Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт