Отговори
# 105
честито на месечинките който днес ставатна 8 месеца.. също така и на християнчетата да са живи и здрави  Hug  bouquet
за кученцето на фишер прайс, на гого му е любимата играчка както и влакчето им  Grinning

дайте фейса си да гледма снимки и аззз...нещо изоставам май нямам на никой Grinning Whistling

днес моят Гого..бяхме в теранова да си купя нкоя друга парцалка за из вкъщи  Grinning и естествено моя гого веднага докопа нещо и почна да мрънка поглеждам го и той... Grinning Grinning Grinning взел си едена бебешка вратовръска ..... Grinning Grinning Grinning така се смяха всички вътре.. Grinning естествено му е купих... голям кеф е с нея сега..толкооова е джиджанннн!!! Grinning bowuu bowuu bowuu bowuu

# 106
iff2, колко дни ви държа температурата? Ади вече 3-ти ден е с Т, 38-39, сваля я за малко и пак я вдига. Иначе има разстройство, но не е много обилно. Караме на кърма, днес дадох малко пюре от шипка и ябълка, взех и едно сокче на Хип за разстройство ORS 200, давам и от него. Оризова каша ако пробутам малко пак е добре. Голяма мъка са тия вируси, аз се надявах да е зъбче, но май не е това.

2 дена имаше 38.5 ,но рязтр. не спира  Tired и аз го мъча с тия сокчета,но и тях не ги иска ,и аз си мислих,че са зъби ама цццц положението е много тегаво ,много отслабна, искам да се пребора да почне да пие повече течности

# 107
Ентерол също можеш да даваш, ако не иска течности пробвай с пипетката на Панадола или с капкомер, важното е да приема течности на често и по малко. Скорошно оздравяване!

# 108
iff2 Дано всичко мине! Поне го дават да се разхлади да не е чак такава жега. И моята е с разстройство, но само това, да чукам на дърво! Препоръчаха ми да почна био гая-та, мисля, че и за вашия случай би могла да помогне. А за течностите, аз бих пробвала с лъжичка на 10- на минути да давам вода или от сокчето на ХИПП.
Какво стана направоо, всички се разболяха. Добра и тя изчезна, Монкас и нея я няма, дано да са добре бебчетата!  Praynig

# 109
iff2, ние го минахме този вирус преди 10-15 дена и е много  гаден. От антибиотика може да  получи разтройство  поне при нас беша така. Аз давах  Био Гая и Ентерол, против разтройството. Докато беше  болен  беше само на мляко и оризова каша, дано бързо да  ви мине.  Hug Hug

# 110
iff2 Дано всичко мине! Поне го дават да се разхлади да не е чак такава жега. И моята е с разстройство, но само това, да чукам на дърво! Препоръчаха ми да почна био гая-та, мисля, че и за вашия случай би могла да помогне. А за течностите, аз бих пробвала с лъжичка на 10- на минути да давам вода или от сокчето на ХИПП.
Какво стана направоо, всички се разболяха. Добра и тя изчезна, Монкас и нея я няма, дано да са добре бебчетата!  Praynig
Благодаря, че се сещаш за нас. Аз изчезнах, защото съм във вечна щафета с двете деца. Постоянно искат да са навън, а каката се изморява и ме врънка да седне в количката на бебето. По тази причина маика гледа едното в къщи, аз извеждам другото и след 1-2 часа си ги разменяме. И аз пак трамбовам улиците.
Но в Русе центъра са го обновили и е станало страхотно! Такава красота!!! С кеф да изкараш цял ден навън.
За болестта на Гошето = продължава да кашля лошо, но всичко друго е наред... пу-пу-пу. Не вдига Т, няма разтройство. Дано отмине. Пододзирам, че може да не е вирус а зъбки. Давам все пак всичко изписано и го следя.
За заспиването в къщи е тежка мисися. Обаче излезем ли навън става лесно и неусетно. Е, сега е по-мръцкав от обикновено, но пак стига да е на въздух отлита Simple Smile))))) В къщи тъкмо го сборим и каката връхлита в стаята, няма удържане като си науми! И като се скарам отговаря "Аз само да го цункам, че много го обичам това бебе"! е как да я изгоня! А малкия като я види се ухилва до уши и тръгва да пълзи дивашки към нея. Започват да се борят, хилят и край с приспиването!

Ифф2, да се оправя бързо Макси. Води го често на прегледи. Обезводняването не се наваксва само с пиене на течности. Губят се електролити. Доки ще ти каже какви са признаците на обезводняване и ще прецени дали има нужда от допълнително лечение. Тези вируси не са от леките, но децата ни са вече силни  Hug

# 111
охх тоя вирус е ужасен!! дано се оправите бързооо.... че нас нали ни вкараха в болница заради тая температура и растройство.... ooooh!

# 112
Честити християнчета, честити месечинки!!! Всички да са здрави и усмихната!!!

На болните скорошно оздравяване и да не се стига до дълги и сложни лечения!!!
 Hug  Hug  Hug

# 113
Честито на всички християнчета! Честити месечинки ! Да растат здравички и щастливи !

Гледам ,че обсъждате спането,нашата муцунка и тя се мята наляво и надясно от скоро,понякога и реве чак ,но рядко.Все гледам да я изморявам повече ,вчера легнахме на обяд  ,но се въртя и обръща ,сложих я да си играе и после сама взе да мрънка, веднага затвори очите и се унесе.

Вчера имахме малко слуз в акото  ,по скоро слузести нишки ,но гледам че и отдолу на венеца е леко подуто от десния край ,дано да е от зъбче.

На болничките бързо оздравяване  Hug

Ставам ,че мрънка ... Crazy

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 15:22 от ikamenova

# 114
iff Kimbarli dobra скорошно оздравяване на малките душички, че те се мъчат горките и вие двойно с тях.  Peace

На всички останали дано ни подминат гадните летни вируси Praynig

Сетих се и да попитам на нас личната ни изписа да давам преди морето два дни и по време на престоя ни там Линекс бебе за предпазване по някакъв начин от тях. Някой давал ли е? И как се приема от децата, че iff май писа че са и изписали смекта, от нея нашата кака и тя повръщаше. Най-добре понасяше хидрасек от тези прахчета, но не знам за бебе става ли.

# 115
Привет майчета!

Да наистина този летен вирус е ужасен.В къщи и двете ми дечица бяха болни,при  каката мина по-бързо,но при  бебчо бе по -дълго и по-трудно оздравяването.Той беше само на кисело мляко разредено с оризова вода.Температурата борихме с Панадол и Нурофен.Пиеше и от капките Био Гая и по едно прахче на ден ентерол.Също и много вода.Изписаха ни и Суметролин,заради високата температура. Ние за около 5-6 дни се оправихме.След това включих и пюрета като започнах с картоф и морков,банан.Постепено включих и останалите храни.За мен притеснението бе огромно.Като един кошмар с две болни деца.Добре,че вече всичко е зад гърба ни.
Бързо да оздравяват болните бебчета.

Относно приспиването и при нас е доста трудно.Той заспива само в кошницата за кола,с непрекъснато люлеене.
От вчера си хапва попара с масло и сирене,два сухара.Не пасирам.

Честито на всички малки християнчета.

Исках да ви питам относно жълтъка.Колко време се дава по 1/4 и кога се дава по 1/2?

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 16:19 от kup74

# 116
Здравейте момичета!
Тъкмо се завръщаме от контролен преглед при очната и вече мога да си отдъхна, защото каналчето е отпушено. Край на капките и мъченията! Много съм щастлива!!!  Grinning

# 117
Браво, на голямото юначе Теди   Simple Smile m*@*m*@  видя ли, че всичко ще е наред.Много се радвам че е минало успешно  Hug
Дано бързо отмине и при болните дечица гадния вирус.
Ние днес хич не сме на кеф само мрънка,а аз немога да се нарадвам на сладки муцунки във фейса,само я чакам да се заиграе или заспи и съм там  Laughing
Ставам че отново има истерии   smile3511  Laughing

# 118
Здравейте момичета!
Тъкмо се завръщаме от контролен преглед при очната и вече мога да си отдъхна, защото каналчето е отпушено. Край на капките и мъченията! Много съм щастлива!!!  Grinning
Честито!!! Много хубава новина! Дано всички притеснения останат само спомен  Hug

# 119
Здравейте момичета:)

Честито за оченцето на m@m@!:)да няма вече никакви проблеми!

Всички болни мишлета да се оправят бързо и дано ни подминават гадните вируси!Аз вече само и само да не я заразим ние с нещо,общо взето не се виждам с никой:)А сега както сме изолирани на село...Simple Smile

Ейй какво е това лято не знам...вчера в наше село 35 градуса,днес 19  #Crazy навлякох я като есенно време та да постоим навън...А и вали,вали...Гледам доста майчета на линия...Simple Smile

Момичета,вие за колко месеца давате пюрета от готовите сега?Аз на Хипп си давам всичко за над 4 месеца...Гледам че има мвсни за над 8...Кога ги почвате тях?Ще питам и неото тия дни...Те нали са по едро смляни ама като нямаме зъбки...

Хайде че преспа отгоре ми 1 час и май се размърдваме блажено...иде време за папане:)

Общи условия

Активация на акаунт