Абе да ти кажа всичко има вече, каквото и да се и помислиш го има, само пари да има а се купуват
Каката като бебе я водих всеки ден в МОл-а, израсна си там, познава всичко. Обаче сега с двете никак не е лесно в МОЛ. Каката вечно иска или НЕ иска нещо. Влачи се да не казвам като какво подире ми. Бебето и то прави номера. Той иска постоянно да ходим, за да зяпа, а голямата иска да седи на едно място, че я мързи да върви
Направих грешката да отида 2 пъти до МОЛа, скоро няма да имам нерви да потретя.
Обясних, че такова чуда няма да взема и да ми покажат нещо по-спортно или стилно, само да не е с лутурки! И познайте, извадиха ми с къдрички и панделки по всички възможни шевове
Намерих, каквото търся, но беше трудно.
Определено 90 лева за детско якенце са много независимо каква марка ще са му пришили братята китайци. А и децата на тази възраст им е все тая дали носят адидас или нещо друго.
от няколко дена не може да ака
много трудно иии едни големи трябва да му помогам реве сабужда се снощи 4 пъти... едва едва.... пробвах да му дам плод пюре от синя слива но не иска да го яде..... за дулфалакс знам но ми казаха ако въобще не може а той може но много трудно и са като камък.... какво да му дам вече незнам 
нооо не е валяло и излизаме... ко да праим то сега ако не излизаме..зимата какво ще правим... още не ни е уплашило времето.. щом не вали
от няколко дена не може да ака
много трудно иии едни големи трябва да му помогам реве сабужда се снощи 4 пъти... едва едва.... пробвах да му дам плод пюре от синя слива но не иска да го яде..... за дулфалакс знам но ми казаха ако въобще не може а той може но много трудно и са като камък.... какво да му дам вече незнам 
Нагледала съм се и съм купувала боклуци, боклуци, последно миналата зима за Явор купих екипче, на 2рото пране вече не ставаше за носене 
Taka за 700лв обличам и двамата.
, но тази каша я хапва и ни действа доста добре.
. Дойде линейката, отидехме до болницата и докато стигнем температурата спадна, прегледаха я, слушаха я, кръв дадохме, всичко ни наред, вечерта пак я водих при един много добър педиатър в Монтана, всичко наред, на другия ден да чукна на дърво нямаше темп., сега има само сополки отвреме навреме. Не знам какво беше това, но не искам да се повтаря никога, никога повече, може би съм голяма паника, ама не искам повече да се случва такова нещо
, а и до сега никога не е вдигала темп., не е настивала и доста се изплаших. Наблягахме на кърмата тия дни и дано и това да е помогнало, то ние и не искахме да ядем друго.
, направо ... 
Та си попрегледах разните дрешки и срам не срам
Поне си износихме дрешките 
))То и аз ще ги изпера пак но знам как пази дрешките и как повечето и веднъж не са носени.Та ще взема каквото е подходящо но от друг и аз не бих...В началото се бях вманиачила да й купувам всичко от добри марки,да е най-добрата материя,да не направи алергия
После облякох 2-3 неща подарени,толкова сладки, не от premaman,не се изрина и се успокоих,че може всичко да носи:)Аз лично пазарувам оттам,защото има всичко накуп,не ми губят времето,препоръчват ми без да се натрапеат жените...и дори понякога ме разубеждават което не се среща често у нас:)Веднъж исках да купя втора кошница за новородено,но малко по-голяма от тази,която имахме вече,защото нощем я слагахме в нея за по уютно.А Алексче беше вече на 4 месеца и я израстна...Жениците какво ли не направиха да ме убедят че по добре в леглото си да свиква,че ще я ползва само месец...и така!Уважавам такова отношение.
Препоръчани теми