Отговори
# 300
Мацкиии, не знам дали знаете най-най-прекрасния магазин за детски дрешки в света, който НЕ ДОСТАВЯ в ЕВРОПАААААА #2gunfire #2gunfire

http://www.carters.com/carters

Много ме е яд, направо не мога да си намеря място. Нямам познати в САЩ, а и да имах, замесването с митниците просто не си заслужава....

Ех, и имат и намаление сега.....

Ако имаше познати то по пощата като ги пращат е евтино мен свекърва ми ми праща...последния колет 3.5 кг с дрехи излезе 3-4 лв.
Доколкото знам,колета на тази цена излиза само в случай когато не се обявява стойност.От магазина това няма как да стане.

# 301
Нямам никаква представа,но дрешките бяха с етикети....може би тя е платила митото или и аз нз...да вярно цена нямаше,но...

# 302
Нямам никаква представа,но дрешките бяха с етикети....може би тя е платила митото или и аз нз...да вярно цена нямаше,но...
Исках да кажа,че когато изпращаш колет можеш да му обявиш стойноста,в случай,че ако се изгуби да ти върнат парите.Тогава му се дига много цената по изпращането и минава през митница.Но ако не му обявиш такава тогава може да изчезне и нищо не може да се направи,много хора рискуват и няма проблем с пристигането,но се случва и да изчезват колети.
А етикети никой не ти ги гледа и не ти брои цената.Може и без да е нова вещ да обявиш стойност,може по малка от реалната,може и повече,зависи от този който изпраща.

# 303
ААААА ясно мерси много big mamma  наистина не разбирам много от колетите и пратките  Embarassed Благодаря за пълното обяснение!Още повече,че скоро ще ми се наложи да изпращам и е добре да знам тези подробности  Hug

# 304
ААААА ясно мерси много big mamma  наистина не разбирам много от колетите и пратките  Embarassed Благодаря за пълното обяснение!Още повече,че скоро ще ми се наложи да изпращам и е добре да знам тези подробности  Hug
bowuu
Ако ти ще изпращаш в чужбина опаковането става в пощата след преглед на съдържанието,хубаво е да питаш какво може и колко,защото има ограничения.Евтино могат да изпращат само от чужбина.Аз се отказах да пращам колети от тук,тъй като обикновено пратка струва повече от съдържание 2 пъти.

# 305
  • София
big mamma, как сте?  Hug Hug Hug

# 306
Само да намеря време ще разказвам. Hug

# 307
bowuu
Ако ти ще изпращаш в чужбина опаковането става в пощата след преглед на съдържанието,хубаво е да питаш какво може и колко,защото има ограничения.Евтино могат да изпращат само от чужбина.Аз се отказах да пращам колети от тук,тъй като обикновено пратка струва повече от съдържание 2 пъти.

Олвеееее ужас заминаха ми обувките Cry мислехме със съпруга ми да се местим в Щатите и нещата,с които не мога да се разделя да ги пратя като колет,но май не е добра идеа мерси,че ми каза иначе нз как щях да изглеждам в пощата ако ми кажат космическа цена #Crazy

# 308
Момичета имам огромен проблем.Моята хубусница от няколко дена не иска изобщо на суче.Пищи , реве дърпа се голяма борба пада.Ако за суче суче 2-3 минути и плюе гърдата и иска шишето с биберона Днес ще си взема силиконови зърна дано с тях да суче повече.Мислях да бе ни да ми е спряла кърмата , но като стисна и потича, значи има.Не е много но има..Кажете какво да направя? Не искам да я отбивам още.Ако може някой от консултантите по кърменето да ми помогне , защото не знам как да се справя  Cry Направо ми се реве.Дори и направих по-малко мляко с надеждата да засуче след шишето , но уви ...... Sad

# 309
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=705

Вида, прочети повече за кърмаческата стачка, може да е това.

# 310
Към момента как е наддаването на Веси? Как протича кърменето ви, колко често суче и проявява ли по-голям интерес? Успяваш ли да приложиш комресия? По колко добавка приема?

Благодаря, за сега сме по-добре. Simple Smile
За последния месец е наддала 600 грама, спрямо кантара на доктора. Аз я мерих в понеделник на нашия и се оказа че за 7 дена е наддала 90 грама. Sad
Интереса й към гърдите не се е увеличил, любопитството и е в повече. Най трудно ми е да задържа вниманието й върху гърдата сутрин като се събуди, тогава най много любопитства и се върти навсякъде. Но пък сънена си хапва по-добре, затова гледам сутрин да не я будя и докато е още сънена да предложа гърда. Мисля че успявам да правя компресията правилно.
Всеки път изяжда различно количество от добавката, но винаги и й правя 100мл, не съм го намалила още. След обяда явно кърмата ми е по-малко, защото си изяжда цялата добавка, или просто е по гладна. Като цяло имам чувството че кърмата ми е намаляла отново, сутрин не си усещам гърдите така пълни както преди. До сега винаги сутрин са били по болезнени, дали е възможно да се е регулирало количеството и вече да не препълват...
Най вероятно безапетитието й онзи ден се е дължало на все още действащите ваксини, предния път за няколко дни пак беше намалила храненето. Или на това че не беше се изхождала два дни, не се държеше все едно я боли, но пък на другия ден си хапна хубаво, след като напълни памперса. Simple Smile

# 311
Мили майчета, в мил разговор изникна следното чудене: вие след раждането как сте със задържането на газове?

На мен лично изобщо не ми се получава и обикновено обвинявам Андрейчо за неприличните звуци. Най-трудно е когато съм без него, а то просто си излиза и аз не мога да направя абсолютно нищо. Все едно мускулите ми отказват да се подчинят.

Добре че мъжа ми приема тия работи със смях, та поне у дома е весело. Вие имате ли такива притеснения? newsm53

# 312
хихихи Съни, ние сме от един отбор и тук, не само че децата са ни астрални близнаци, ами и майките им си попръцват дружно!  newsm47 Най-комично е като реша да клекна - то само си излиза без да пита. И не само това, ами е и звучно  newsm62 Все забравям да правя Кегеловите упражнения редовно, уж казват, че помагат и за това.

Други попръцващи?  newsm08

# 313
Даа, правят се упражнения след раждането именно за стягане на "пърделищните" мускули  Laughing. Още на йогата за бременни ни учеха на такива упражнения, а след раждането ми дадоха в болницата на един лист какви упражнения трябва да правя за прибиране на матката.

Аз на Дани и тази сутрин му направих пюре от морков. Купих био моркови специално заради него. Сварих на пара, изцедих малко кърма, сложих и една лъжичка каша. Така хубаво се наяде, че е спал почти 3 часа, нещо, което никога не му се е случвало. Ще взема вече да му предлагам и вода.

# 314
По темата за пръцкането,много съм добра  bowuu особено сутрин,чак мелодия изкарвам.Имаше един се явил на конкурс за таланти във Великобритания,мога да се пробвам следващия път и аз.С Криси сме един отбор и той не се дава. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт