.аз мисля,че Давид още не е готов за захранване,или по точно аз не съм се решила още.поне да стане на 6 месеца
.такава каша ми е в главата,че не знам откъде да почна
.когато гледах батковците беше лесно,педито казва сок,давам,после пюре и т.нтук няма с кого да се консултирам и разчитам на форума и фейса.
от нас
Но затова пък в моя мъжки свят навсякъде около мен се подпръцква- от най-малкия до най-големия ми мъж
Големият ми син веднъж ме разби: след една дълга тирада, излязла от дупето му, ме погледна дяволито и каза "Мамо, направих моторетка!"

Лека и спокойна нощ на всички!

)
Засега сама си правя пюретата, замразявам на кубчета и си вадя колкото кубчета ми трябват от предната вечер или от сутринта ако ми трябва за вечерта. Много е удобно така.
И аз имам такава екстра. Почти през цялата бременност и от както съм родила имам газове. Понякога повече, понякога по-малко.
Направо ми се реве.Дори и направих по-малко мляко с надеждата да засуче след шишето , но уви ...... 

Ако имаш въпроси или нужда да обсъдим нещо- насреща сме
.
В началото и за мен кърменето беше задължение, но впоследствие взе да ми харесва все повече и повече
е има моменти когато ми е досадно особено когато ме има за залъгалка, но са малко
Сега като се замисля ми се иска да я кърмя повече от 1 годинка, но пък трябва да се връщам на работа и сигурно ще остане са вечерно или сутрешно кърмене. Ноо ще видим времето ще покаже
Препоръчани теми