ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И аз стерилизирам още..

# 601
Добър вечер от нас  Hug Hug Hug
Честит рожден ден и от мен на Зелдичка!
От два дена се каня да драсна няколко реда и все не мога да сколасам.
Та сега по същество, първо за нас  Wink
Оказа се, че хемоглобина на малкия е малко под нормата -95 при норма 100-110, но аз го очаквах поради по-късното захранване, така че не се шашнах. Започнахме със заешкия бульон и за утре съм взела и пюре със заешко, надявам се да му хареса,защото досега е хапвал всичко което съм му предложила, на мама лакомото момче. И аз нещо не мога да ги оправя  тези хранения и замествания, уж ядем на обяд цяло пюре но след час когато му се доспи и търси да сучи, след като се събуди от сън пак, и аз нали съм добра душа не отказвам  Simple Smile, но все се успокоявам че е малък и има време Wink . Да се изфукаме ФУк, ФУК,ФУК имаме си ново столче, много съм доволна. Ето такова:

СЕга и по другите теми или по тези които запомних Wink
Вода Не е подслаждам и аз. Давам преварена чешмяна мината през кана Брита. Много трудно е пропи но и аз тъпо и упорито му е предлагах постоянно.
Стерилизация И аз още го правя при това всеки ден шишета, биби, лъжички, купички
Анилеви Преди да забременея със Симеон , го изживях този ужас. Много калпави и корумпирани доктори има. Радвам се , че всичко е наред и ще е само лош спомен  Hug Hug Hug
Софи тези състояния са ми до болка познати. Лекувам ги с приятни приказки на сладкарница или кръчма  с приятелки, малко женски глезотии и повече разговори с любимия.  Hug Hug Hug
cama Мерси за линка, на пръв поглед има интересни неща, ще опитам и аз   chef
Ad-i Честити зъбки  tooth tooth tooth
Сигурна съм, че имаше и друго но  забравих  Embarassed
И понеже не помня но ако  има още болнички- бързо да оздравяват.
Ние утре заминаваме за Априлци а тепърва ще стягам багажа  Embarassed, така че ви ставям садки.
Лека нощ

# 602
Момиченца в този късен час ми хрумнаха следните заглавийца за новата тема:)))
1. НА ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОХОДИЛКАТА Е НУЖНА ВЕЧЕ!
2. ТРОП С КРАЧЕТА, ПЛЯС С РЪЧИЧКИ, ФЕВРУАРЧЕТАТА МОГАТ ВЕЧЕ ВСИЧКО!
3. ФЕВРУАРЧЕТАТА НАШИ СЕ ОКАЗАХА ГЕРОИ КАТО КАСКАДЬОРИ И ТО БЕЗ ДУБЛЬОРИ!
4. ЛЮБОПИТКО СЪМ ГОЛЯМ, МНОГО СЪМ ЗАСМЯН, УЧА СЕ ДА ЯМ И ФЕВРУАРЧЕ СЪМ СИ ЗНАМ!

Дано Ви харесат, но най-важното е, че аз доста се забавлявах докато ги умувах:))) hahaha
Изборът е Ваш!

ЛЕКА НОЩ!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 01:27 от jarebi4ka

# 603
ехххооо, поспаланки, къде сте?
ние сме будни от ранни зори, ако м оже така да се каже, щото хич не сме спали тая нощ  Crazy
аз сега се черпя с едно капучинце, та и на вас да сложа по нещичко Simple Smile

приятен и спорен ден
Яребичка, заглкавията са страхотни Simple Smile , аз съм за първото   newsm10

# 604
Добро утро. Аз докато си намеря картинка на кафенце със закуска и Бобчо ме изпревари, но нищо - да не става зян пк ще Ви почерпя:))

За сиренцето щях да казвам - взех за Симето на ПЪРШЕВИЦА, НО И ЕЛЕНА И НА МАДЖАРОВ ГИ ХАРЕСВАМ:)
КМ - ПАК НА ПЪРШЕВИЦА ВЗЕХ ПО БДС И ДНЕС ЩЕ СИ ХАПВА ЗА СЕФТЕ:))

хУБАВ ПОЧИВЕН ДЕН!

# 605
Ad-i да са белички и здравички зъбчетата на адашчето  tooth ехеее, две зъбчета за един ден, направо е геройче  Hug
Яребичка страхотна муза те е споходила  Party всичките ти предложения са готини, но на мен най ми пасна последното - ЛЮБОПИТКО СЪМ ГОЛЯМ, МНОГО СЪМ ЗАСМЯН, УЧА СЕ ДА ЯМ И ФЕВРУАРЧЕ СЪМ СИ ЗНАМ!  Party Party Party
Катуци много ви е хубаво столчето  Party Да ви е честито!!! Много манджички да изядете в него  Hug
Аз все се каня да кажа за хемоглобина и забравям  Embarassed четох, че на запад мерят хемоглобин на бебоците едва на 9 месеца, защото имало изследване потвърждаващо теорията, че до 6-8 месеца е определящ хемоглобина на майката, докато детето е било в утробата още. Склонна съм да го вярвам, пък и бебоците едва ли могат още да усвояват желязото от храните  Thinking Хемоглобина на Йоан излезна толкова, колкото беше моя в края на бремеността - 132  Naughty Така че, не се притеснявайте излишно за анемии и прочие  Wink
Да си кажа пак за водата - давам изворна на Горна баня с розов етикет, защото след обследване на всички изворни води на пазара, тя е с най-малка минерализация  bowuu пък аз Девинската вода по-принцип не я харесвам... не че ме пита някой  Rolling Eyes преварената е много гадна на вкус и моето зверче не я накусяше, ползвам я само за кашите и ако разреждам пюрета   Naughty
Все още стерилизирам през ден-два, зависи какво съм ползвала  bowuu кой писа, че стерилизара лъжички и купички  newsm78 ползвам пластмасови и изрично е написано, че не се стерилизират, тях само ги премивам с вода и Бочко препарата за бебешки съдове  bowuu
Някой пази ли бурканчетата от пюретата  newsm78 аз вече се чудя къде да ги съхранявам, толкова много станаха и се чудя изобщо за какво ще ги ползвам  ooooh!

Хайде стига, че пак се улях  Stop Rolling Eyes Heart Eyes
Цунки   love001

# 606
Бурканчетата могат да потрябват за детската кухня (държавната). Вие мислите ли да ползвате такава?

# 607
  • Варна, морето, сините вълни...
Хелоуу!!
Взех изпита  Sunglasses благодаря на всички за стиснатите палци  Hug
Нямам лаптоп и за това съм в офиса на мама за малко. Вторник заминаваме за Русе да учим.
Не стерилизирам, не гладя и давам розов Девин.

Бягаме с паяка и пипаме всичко вече Crazy
Ей колко бързо растат тези мъниции. Снощи гледах позабременяла и искам пак да съм бременнна и да раждам  Heart Eyes Ама този филм е точно за мен и ММ (само дено не беше за една нощ, а почти една година)

Аз нямам търпение да го запиша на кухня, и да държавна ще е. Но след 9м. е във варна. Пък и той още не е захранен с всичко.
Не знам дали съм въвела глутен, но му давам да си смуче бисквитки обикновени, солети и коричка хляб  bowuu

# 608
Честито за изпита Мими Simple Smile

В София пък е след 10 месец държавната кухня. И аз мисля да ползвам.

# 609
Здравейте сладки малки   Crazy

Мими, честит ти изпит   bouquet

Честити зъбенца на малкия мъж на Ad-i  , да са му здравички и белички и да хрупа скоро морковчета с тях Mr. Green

Честито столче на Катуци  Hug Ние вече не седим в нашето... Rolling Eyes Повече ядеме или в количката, или седнали в кошарата, че не иска облегнат гаддта малка  Mr. Green

Още стерилизирам, ама защо да ме пита човек, като всякакви боклуци облизваме и слагаме в устата...май по навик го правя, а и 2 шишета на ден  - само веднъж пускам да се стерилизира, та не ми тежи много  Sunglasses

Още и преварявам, ама и тва май по навик го правя, и то на каната - ама като се замисля ако не преварявам пак трябва да пусна в каната да се сгрее водата, та за 1 минута повече няма много да ми натежи и тая дейност  Mr. Green

За кухнята - аз с такъв ентусиазъм вземах манджи, той с още по-голям ги ядеше близо месец...и вече не ги ще... Crossing Arms Едвам набутвам половината, то са сръдни, ревове...и накрая отварям пюре и се скъсва да зее с уста...кво не му харесва на манджите незнам, нали снощи и аз му правех - е пак не яде с такава охота, с която яде пюретата ,на Гербер особено... Thinking Дано е някакъв период просто, че направо незнам, с тея пюрета си е голям разход да ви кажа, като сметна колко даваме за тях, а даже не знаеш баш какво има наблъскано вътре... Rolling Eyes Да имаше някаква гаранция, че поне за по-хубаво плащаш повече, а ми то...

Иначе да ви кажа, в нашата кухня слагат в голями буркани, онези с винт, малките не ви вършат работа, пълнят половин голям буркан, че и отгоре  Peace И аз напълних мазето с бурканчета, ама май ще се меткат...

Лори и Хепи да се разпишат  Peace Също Снежи  Peace

Яребичка, супер заглавийца, всички ми харесват Simple Smile

# 610
И ние засега хапваме от кухнята.Само че нашата е частна и ти носят в пластмасови кутии с капаци и аз след това ги хвърлям,та даже и бурканчета не ми трябват.Тя е и от 6-я месец и да ви кажа голям рахат е.Първо,второ и трето.Порциите са по 250 мл и не може детето да ги изяде въобще,та има и за каката

# 611
  • София
Миленка отвори болна тема- разходите.... Оня ден ходих в един хипермаркет да пазарувам- ега ти цените. Всичко ми се видя много поскъпнало, та и бебешките храни са си харч и то, ако купуваш качествено- сериозен.
Криско за сега няма ядове с детската кухня- омахва всичко  feeding

# 612
И аз не купувам вече само Хип, особено соковете са скъпички. Намерих Бебевита по-евтинко. И пюренцата са по 250 да има за 2 пъти. За съжаление нямам време да му правя, а морков и картоф става супер.

# 613
  • София
Здравейте, мацки. Минавам за гушка и бяга, че тамън се наканих, писах - изключи се бушона и компа спря. Тръгна, айде пак да пиша и ми звънна телефона, а след това стана Явор  ooooh!
Но ви следя, се!

# 614
Здравейте,
Днес ми беше супер ден. С една приятелка се разходихме до Панчерево и си починах много добре. Лорис беше много послушен, а напоследък това му се случва много рядко Mr. Green
Аз да ви кажа как се бях ентусиазирала да му готвя, нещо много пари си отиват така. Ще взема и аз да се навия за държавна кухня, пък ако нещо не му хареса ще го мисля. Даже не знам къде се намира кухнята в квартала newsm78
Не стерилизирам и не гладя, откакто Лорис стана на 4 месеца Blush Просто не виждам смисъл, той гризе буквално всичко- ръба на масата, разни опаковки от нещо, столчето за хранене и т.н. Не виждам защо да стерилизирам след като той си поема достатъчно "витамини" от други места Joy Мия с препарата на Бочко и е готов.
Бурканчетата ги изхвърлям- те са за еднократна употреба- капачките не могат да се завинтят отново. Пазя си само две, за да си меря в тях храната, когато му готвя вкъщи.
Вода- изворна на Девин, ползвах преди на Thorn Spring, но оттук разбрах, че е много неоподходяща и я спрях. Не я преварявам, защото се качвала минерализацията ако се превари.
jarebi4ka, супер са заглавията- аз съм за No 4. Но и другите ще ги използваме за по-натам, защото са много хубави Hug bowuu
Лека нощ от нас Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт