, но все се успокоявам че е малък и има време
. Да се изфукаме ФУк, ФУК,ФУК имаме си ново столче, много съм доволна. Ето такова:

ехеее, две зъбчета за един ден, направо е геройче
всичките ти предложения са готини, но на мен най ми пасна последното - ЛЮБОПИТКО СЪМ ГОЛЯМ, МНОГО СЪМ ЗАСМЯН, УЧА СЕ ДА ЯМ И ФЕВРУАРЧЕ СЪМ СИ ЗНАМ!

Да ви е честито!!! Много манджички да изядете в него 
Хемоглобина на Йоан излезна толкова, колкото беше моя в края на бремеността - 132
Така че, не се притеснявайте излишно за анемии и прочие 
пък аз Девинската вода по-принцип не я харесвам... не че ме пита някой 
кой писа, че стерилизара лъжички и купички
ползвам пластмасови и изрично е написано, че не се стерилизират, тях само ги премивам с вода и Бочко препарата за бебешки съдове 
аз вече се чудя къде да ги съхранявам, толкова много станаха и се чудя изобщо за какво ще ги ползвам 

благодаря на всички за стиснатите палци 
Ама този филм е точно за мен и ММ (само дено не беше за една нощ, а почти една година)

Ние вече не седим в нашето... 
Едвам набутвам половината, то са сръдни, ревове...и накрая отварям пюре и се скъсва да зее с уста...кво не му харесва на манджите незнам, нали снощи и аз му правех - е пак не яде с такава охота, с която яде пюретата ,на Гербер особено...
Дано е някакъв период просто, че направо незнам, с тея пюрета си е голям разход да ви кажа, като сметна колко даваме за тях, а даже не знаеш баш какво има наблъскано вътре...
И аз напълних мазето с бурканчета, ама май ще се меткат...
Също Снежи 
Просто не виждам смисъл, той гризе буквално всичко- ръба на масата, разни опаковки от нещо, столчето за хранене и т.н. Не виждам защо да стерилизирам след като той си поема достатъчно "витамини" от други места
Мия с препарата на Бочко и е готов.

Препоръчани теми