Януарки 2011 Тема 20

• 26 473
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
 Еее, мама зайке къде се изгуби  welcome

Момичета, да ви се оплача...аз парирам всяка агресивна постъпка на моето дете, а вчера и днес станах свидетел на супер агресивни прояви спрямо него и то от момичета с 1-2 години по-голями от него...той е по-принцип си е чувствителен и одеве като се разплака, едва го успокоих. Сигурно аз нещо бъркам във възпитанието...Ох, извинявам се, ама още съм малко афектирана...

Лека вечер и хубаво изкарване на всички, които заминават!

# 226
  • в Надежда-та
zhekova, когато Мартин не можеше още да се върти добре не му позволявах да се обръща по корем. Подпирах го с 2 възглавници и нямаше драми Wink Съчувствам ти искрено затова, че каката не спи ooooh! моя големия е същия, добре че ДГ няма ваканция лятото Laughing

адис сподели, ако може да ръснем малко акъл по проблема Hug

# 227
 Ви, той моя син е много общителен, като види дете веднага се заиграва с него, но нали лятото повечето хора пътуват насам натам, та неговите приятелчета ги няма и напоследък по градинките се срещаме с някои деца за пръв път, както днес например. И понеже аз винаги му се карам ако се дърпа, бута, кара заради играчки или др. такива прояви, като обяснявам че трябва да е внимателен, особено с по-малки деца, да отстъпва и в този смисъл не знам дали философията на някои майки от рода "нали са деца, остави ги да се оправят сами..." не е по-добра....Защото го виждам как реагира на агресивни прояви към него, а то е с рев и въпроси "защо това дете прави така?" Дори познавам майка, която се радва, ако сина й се бие с другите, защото" силните оцеляват в този живот"  #Crazy Та си задавам въпроса, трябва ли да продължавам да го възпитавам в тази посока...

# 228
Ви, той моя син е много общителен, като види дете веднага се заиграва с него, но нали лятото повечето хора пътуват насам натам, та неговите приятелчета ги няма и напоследък по градинките се срещаме с някои деца за пръв път, както днес например. И понеже аз винаги му се карам ако се дърпа, бута, кара заради играчки или др. такива прояви, като обяснявам че трябва да е внимателен, особено с по-малки деца, да отстъпва и в този смисъл не знам дали философията на някои майки от рода "нали са деца, остави ги да се оправят сами..." не е по-добра....Защото го виждам как реагира на агресивни прояви към него, а то е с рев и въпроси "защо това дете прави така?" Дори познавам майка, която се радва, ако сина й се бие с другите, защото" силните оцеляват в този живот"  #Crazy Та си задавам въпроса, трябва ли да продължавам да го възпитавам в тази посока...

Една позната с това оправдание си пусна детето на ясла  Laughing да се учело да оцелява  Joy Joy Joy hahaha

# 229
Екскюз ми  Embarassed  Ети имах предвид когато отделяте от вашите супи, дали пасирате всичко накуп или отделяте и картофите от вече отделеното  Joy олеее не мога да се изкажа .
Цялата обърквация идва от там, че нали когато се пасира картофа с пасатор става лепкав и гаден и най-вероятно ще трябва да се мачка на ръка. Та дали отделяте картофа да го мачкате с нещо различно от пасатор или всичките неща заедно си ги пасирате.  hahaha ужас бе не мога да обясня

# 230
  • в Надежда-та

адис явно не Embarassed Аз бях мн притеснена, че моя Ники се беше хванал с още 2 деца от групата и набили едно от Стария град, но с който и да го споделих всеки ми викаше "Радвай се, че твой то бие, а не е от набитите" Shocked "Няма Несебърлия, който да не си учи детето да се бия" ooooh! бях доста в шок в началото, ама май това е начина.....  На мен пък това не ми е в природата и го уча, че винаги трябва да се опита с добро Naughty

Христиана точно по тази причина (че стават Sick) е добра да да ги пасираш в комбинация с нещо друго  Peace ..... а и повечко от "чорбата" слагай, че те картофите си я поемат Grinning

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 08:03 от ViFresh

# 231
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Ви   Hug
Днес нашите се прибират  newsm44

# 232
  • в Надежда-та
Уф Тутс когато чакаш някой или нещо времето направо спира smile3555
Айде посрещай ги и ще се видим края на седмицата Laughing

# 233
Добро утро   bouquet

Ви мерси за кафенцето.

Тути, много весело да си изкарате  Heart Eyes

Аз от вчера съм майсторче  hahaha боядисах си терасата, днес ще свалям тапети. Вчера купихме теракота, много съм доволна, а най съм доволна, че взехме голяма мивка за кухнята...много мразя като измия една чаша и всичко да е във вода  Mr. Green

Щях да питам, много отдавна БГ Деси не с писала, някой да има новини от нея?

# 234
 Добро утро!   bouquet

Ви,  Hug

Жоржи, лека и спорна работа, дано бързо приключите!

Момичета, Ивайла от вчера има някакъв стомашен дискомфорт, кашаво, но придружено с газове с които изкарва течно, което попива в памперса, ама и аз как го обясних, Христиана не се притеснявай, и аз в групата... Mr. Green как да процедирам днес, дали да не я оставя само на кърма..., но ако не й стигне кърмата евентуално следобед, чудя се какво мога й дам...?

# 235
Адис оризова каша  Rolling Eyes
Вчера и дадох месо на моята дрисла и си го хапна пюрето. Не и се гадеше поне  Simple Smile

# 236
  • София
добро утро, аз днес съм на погача на бебето на братовчед ми и много се вълнувам

И сега един може би тъп въпрос - ако давам оризова каша, то оризът води ли се за въведен или трябва да си се дава ориз не под формата на каша, за да се брои за въведена храна  newsm78

Аз също наскоро се сетих за БГ Деси, дано не ни е обидена

# 237
  • В две тъмни очички
Здравейте минавам много на бързо с един отчет:

Влади е все така, почти никаква Т - 37.2-37.5 , сополите са направо ужасяващи и не може да спи от тях. Цяла нощ се събужда на час - час и половина! Правим промивки , бършем нослето и пак в леглото... Сега ми се спи много  Tired Майната му, само да минават тези сополи, че да не се измъчва детенцето и да може и то и аз да спим Praynig
А за капак на всичко , вече едва си отварям устата, този скапан мъдрец ще ме довърши  Cry Почти е избил от задната страна (само това остана и е излязъл)....дано поне тази година да излезе и да спре да ме мъчи! Вече 4-5 години излиза по малко....

Та пооплаках се малко, сега отивам да подстригвам мъжа ми, да правя прическа на кумата ми и да тичам и аз на фризьор, че после съм на сватба.........а така не ми се ходи  Tired

# 238
Тути, весело посрещане на вашите  Grinning!
И аз с нетърпение чакам ММ да си идва след 3 седмици при нас  Heart Eyes!

# 239
 Христиана, благодаря ти!

Бимбим, води се за въведен.

Бубе, бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт