Бъдете още 100 години много щастливи и да нароите многобройна челяд 
. Аз като един виден месофоб съм сериозен яйцояд. Всеки ден поне по 1. И съответно си следя холестерола, но засега винаги е бил прекрасен (лошия е по-нисък от добрия, а общия като цяло е нисък
) Успешен ден! 
Според мен не е рано... все пак в Сф който ще пуска на градина отсега кандидатства 

ужас. Не го яде разбира се, като ми мине пак ще пробвам
Оня ден добавих мой морков към друго пюре и пак не го яде - свикнала е явно с купешките и тях по-ги приема.
Цяла нощ се събуждаше и беше със сополи в носоглъдката и не можеше да суче, та по тоя повод рева доста! Сутринта като станахме.....текнаха едни сополи на поразия! Сега само тичам след нея с мокрите кърпи. Купих физиологичен разтвор - дано помогне...
Дано само е понастинала

Весело ви моренце 

Уникално си изкарахме и разбира се бяхме и с Вико 

,но първо да ви почерпя и за нашата месечинка
Върти се,като се обърне на лице почва да реве,щото неможе да се върне по гръб.Докато го направи това упражнение 2-3 пъти то станало време за едното нощно хранене.Поспи малко,събуди се и му се играе
Докато се нашава става време за второто хранене и после вече позаспива,но то е към 5.30-6ч.Не издържам,че и каката ми е в къщи,не е на градина.Тя пък и 5мин не ляга през деня,абсурд да спя с малкия. Препоръчани теми