Януарки 2011 Тема 20

• 26 477
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • в Надежда-та

Гали още мн по толкова  bouquet

bimbim мн ако го пускаш чак на ДГ, ама ако тръгва малко след годинка.....

Айде хубав ден от нас, че и днес ме се очертава тежък ден Tired

# 211
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
За пръв път от много време да се събудя в 7 и да не съм кисела по този повод  Mr. Green

Гали, честита годишнина от сватбата!  Hug Бъдете още 100 години много щастливи и да нароите многобройна челяд  Flutter

Ви, ама много са ми Убави яйцата  Laughing Crazy. Аз като един виден месофоб съм сериозен яйцояд. Всеки ден поне по 1. И съответно си следя холестерола, но засега винаги е бил прекрасен (лошия е по-нисък от добрия, а общия като цяло е нисък  Wink)  Успешен ден!  Hug

Бебеш, харесва ми идеята ти анкета, и на мен ще ми е интересна  Peace Според мен не е рано... все пак в Сф който ще пуска на градина отсега кандидатства  Wink

Тути, и аз искам много да го видя!  Flutter

Мацки, заминаваме за моретооооо!    261uu  grinning039
Хубава седмица ви желая!  Hug

# 212
Добро утро!
След малко отивам да се разкрасявам за морето Grinning

Чери давам попара. Приема си я съвсем добре, както и всичко останало впрочем. Правя му я предимно с домашен хляб, но съм слагала и купен 1-2 пъти.

Спи 3 пъти през деня - преди обед около един час навън, следобед към два часа вкъщи и надвечер една дрямчица от половин час, която напоследък от време на време пропуска, ама пък после заспива по-рано нощния сън.

Ядем 5 пъти - два пъти мляко, попара, пюре,каша. Млякото е 200мл, пюрето - 190, попарата не знам, кашата - 200.

# 213
  • София
Добро утро!

Гали, честита годишнина! Бъдете живи и здрави и ви желая още дълги години щастлив съвместен живот!

Бебеш, харесва ми идеята за анкетата. А и на мен хич не ми е далечна тази тема. Хубаво би било да видя какво мислят и останалите.

Ива се храни по 5 пъти ( последните дни 6) - 3 пъти мляко, веднъж зеленчуково/месно пюре, веднъж плодово пюре/каша/или някакъв бъркоч.

Спи два пъти на ден - веднъж 2-3 часа и веднъж около час. Ряко вкарва и трето спане привечер около 30 мин.

Днес ще правя телешко варено с което смятам да вкарам телешкото месо. Да видим дали ще ми се получи...

# 214
Здравейте Simple Smile
Днес реших да стана с нея, че иначе ми изкарва нервите докато тя ръмжи и си играе, а пък аз да се опитвам да си доспивам с едното око и без да съм пила кафе  Tired

Вчера и направих аз пюре ама ме домързя и пасирах всичко и картофите барабар и стана  Sick ужас. Не го яде разбира се, като ми мине пак ще пробвам  Simple Smile Оня ден добавих мой морков към друго пюре и пак не го яде - свикнала е явно с купешките и тях по-ги приема.

? А вие като пасирате супи примерно от вашите с картофите заедно ли го правите или ги отделяте?  Rolling Eyes

Нещо взе да ми отказва много зеленчуковото пюре, с 300 зора и набутвам и половината, иначе плодови пюрета и каши си яде тарикатката, може би е нервна и заради зъби, но май ще въвеждам месото тези дни към зеленчуковото, че може да и стане по-вкусно и да се излъже така.

# 215
А Крисиа
Михаела яде по 6 пъти на ден - сутрин мляко, преди обяд плодово пюре малко и после мляко, после зел. пюре, после каша плюс кърмене, после още два пъти кърмене. Млякото не знам колко е, всеки път и суче различно, понякога е доста малко, понякога повече, абе свикнах да не и се вързвам много много.
Спи почти задължително след второто ядене - повечето пъти около 2-3 часа, после след обяд пак и се спи, но доста често не успява да заспи.

# 216
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Влади е болничка  Tired Цяла нощ се събуждаше и беше със сополи в носоглъдката и не можеше да суче, та по тоя повод рева доста! Сутринта като станахме.....текнаха едни сополи на поразия! Сега само тичам след нея с мокрите кърпи. Купих физиологичен разтвор - дано помогне...
Т няма, ама е на границата - 37.2 ... Само се моля да не е летния грип, че с това разтройство става сложно  ooooh! Дано само е понастинала

Ноеми, приятно моренце  Hug

# 217
  • в Надежда-та
? А вие като пасирате супи примерно от вашите с картофите заедно ли го правите или ги отделяте?  Rolling Eyes
вчера му отделих от наща картофена супа (картоф, морков,ориз, лук, магданоз, капка олио), след като всичко се свари му отсипах 100-на гр. и добавих солта за нас. Неговата я пасирах цялата, изяде си я с голям апетит Peace

bubeto_d бързо оздравяване Praynig

# 218
  • София
Бубенце, стискам палци бързо да размине и много я целувам  Hug

Христиана, какво имаш предвид дали заедно ги правим или отделяме картофите?

# 219
  • София
Гали, честита годишнина от сватбата!  Hug Много радост от децата и семейно разбирателство   bouquet

Ноеми, ах ти кучееее  smile3534 Приятно ви море, отново  Hug

Бубе стискам палци бързо да мине  Hug

# 220
  • София
Бубе, бързо да се оправя малката шушка  Hug
Гали, честита ви годишнина! Още много  години любов и разбирателство! Честита месечинка и на Вики  Hug
Ноеми, ти пак ли тръгна на някъде  Whistling Весело ви моренце Heart Eyes
Бебеш, и на мен ми харесва анкетката  Peace

Да ви се похваля, вчера направихме страхотна разходка в Рила. Ходихме до 7-те рилски езера, гледахме паневритмията на бялото братство, полежахме на полянка пред едно от езерата...  Heart Eyes Уникално си изкарахме и разбира се бяхме и с Вико  Mr. Green Беше най-малкия планинар и всички много му се радваха и го закачаха. А той като един заклет купонджия забрави да мрънка и раздаваше едни закачливи усмивки. На татко му малко се отели вола, защото го носеше по баира в кенгуру, ама на мама не й е по-леко през останалите дни и нощи, така че не го жаля Whistling

# 221
  • Сандански
Гали,честита годишнина и месечинка   bouquet

Бубе,бързо да се оправя малката калпазанка  Hug

Ноеми,dimara и всички,които тръгват за морето - весело изкарване Party

Какче браво на вас!Как ми се ходи и на мене в планината,ама няма кой да ми се върже и да носи Божидар Twisted Evil

Батковците вече са добре и майка им се наспа тая вечер,а Божидар сега спи и аз отивам да лягам до него и да чета Party,но първо да ви почерпя и за нашата месечинка

# 222
  • Пловдив
Бубе и ние сме така вече почти седмица - слагам стеримар и давам Осцилококциум и вит. С

Аз днес си купих рокля , че другата седмица сме на сватба  Crazy

Приятно моренце на Ноеми и Димара   bouquet

Бебеш супер идея за анкетата  Peace

# 223
  bouquet запис    mrstraetz

# 224
  • някъде
Венци яде основно мляко,само на обед пюре/супа и към 17ч каша или плод пюре.Понякога давам за вечерно хранене попара.
Хора,това дете не спи и не спи TiredВърти се,като се обърне на лице почва да реве,щото неможе да се върне по гръб.Докато го направи това упражнение 2-3 пъти то станало време за едното нощно хранене.Поспи малко,събуди се и му се играе CloseДокато се нашава става време за второто хранене и после вече позаспива,но то е към 5.30-6ч.Не издържам,че и каката ми е в къщи,не е на градина.Тя пък и 5мин не ляга през деня,абсурд да спя с малкия.

Общи условия

Активация на акаунт