Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 597
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
Относно цикъла - аз съм в най-голяма чуденка - дойде ми на 44тия ден и от тогава нищооооо.  Rolling Eyes  Много странно и много се притеснявам. Вече ще взема да направя един тест!

Днес си купихме сгъваема кошара на две нива - да има къде да спи беба на морето и после да я използваме за игра. Взехме я в оранжево и жълто, има нарисувани цветя - много е слънчева и създава страхотно настроение - ще ме грее в мрачните зимни месеци!

Някой знае ли какви точно документи трябват за еднократната помощ и детските - че тъкмо ще мина през Бургас да си ги подам - не можело в Стара Загора  ooooh!

# 166
  • До морето :)
За еднократната помощ - акт за раждане и документ за семейно положение (вади се от съответното кметсво)
За детските - не съм запозната, но със сигурност знам, че ти трябва бележка от личната лекарка, че имате всички ваксини и дохода на майката (а ако имате брак и на таткото) за 12 месеца назад. Дано не съм пропуснала нещо  Grinning

# 167
личните карти,че се попълват разни неща и от тях   Peace

# 168
  • София
За еднократната помощ се попълва и молба-декларация! Но нея можеш и там на място да я попълниш!

Хера, Lussy, Бисквитка, не знам дали ме бихте, ама със сигурност ме спукахте от смях!  Laughing Чак ММ се чудеше какво толкова се хиля!  Joy Аз просто се надявах някой да се похвали, че е по-фин и по-кльощав от нас - ама май се оказа, че и такива има, та да не се вкарвам толкова в разни филми! Притесних, че си държа гладно детето, пък вие ги угоявате за Коледа!  hahaha Как не се сетих и аз! Какво по-хубаво от крехко бебешко месце?  hahaha (шегувам се, разбира се!  Wink)

Като гледам Мартито на Теди какъв е пухчоо, направо не сме му от класата - Сиана е като фъстък в сравнение с него!  Joy

# 169
И трябва да им кажеш, че ще се прибираш в СтЗ, защото ще ти извадят специално нова карта на определена банка (да не казвам коя е, тяхната кожа  Mr. Green ), за да ти пратят там картата. За еднократнатра помощ ще почакаш около месец и половина. До колкот знам, ще си тука 3 седмици, затова веднага започни с институциите, че ще ти вземат и акта за раждане, за определено време   Grinning Да може, да си ги вземеш на тръгване

# 170
Лека нощ от нас с Ели:  newsm32 smile3524 newsm46

# 171
  • Сливен
Simple Smile Привет и от нас...

Гледам много бързо напредвате със страничките, опитвам се да ви чета редовно, макар и да не пиша често, но едва смогвам Simple Smile Ние сме на вън по цял ден, а вечер не ми се сяда пред компютъра...
Относно теглото и ръста на бебетата... Аз лично се притеснявам, че моята сладуранка може да е наддала съвсем малко... В началото като се роди беше 3600 гр и 49 см (изписаха ни 3570 гр), на първата консултация - 4250 гр и 52,5 см, а на втората - 5100 гр и 56 см... Следващата е на 30 август, тогава ще видим колко е пораснала Елито... Надявам се да е качила мъничко поне, че нещо не иска да хапва много в последно време, а каква лакома беше като се роди...

Между другото ние днес ставаме на 3 месеца Simple Smile
Честита месечинка и на: Алекс на nins86, Ясена на mamaqni и Даниел на silvia1111!

Нелка много е сладка малката Ели... Simple Smile
Лека вечер и сладки сънища Simple Smile

# 172
  • София
И ние сме от фините. В понеделник правим 3 м, а още 5 кила нямаме. На 2м и 1/2 бяхме 4500 гр и 60 см.

# 173
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЗЕТЯ, ЕЛИТО, ЯСЕНА И ДАНИЕЛ  Grinning
Жужи, благодаря Simple Smile
Jira, да нацелуваш Сиянието от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
  • при палмите и алигаторите,FL
Хоупи, от Кмарт са очилата, оня ден се навряхме в него за пръв път.Моника се сдоби с тях срещу скромната сума от $1,79, как да устоиш.

Влязох само да ви пусна това за добро утро, може да го знаете, но нямам спомени да ст/м/е го обсъждали
Разгледайте внимателно тези девет чаши. В тях има капучино, оформено като картина. Изберете тази чаша, която ви впечатлява най-много: тази, която бихте пожелали да изпиете. Вижте под кой номер е картинката и какво показва това за вашата скрита чувствителност.

Eто линк с отговорите http://syvetnik.blogspot.com/2011/08/blog-post_18.html .

# 175
Нандиии, страхотно е това с чашите , много интересно! Аз си падам по такива неща, макар, че не ги възприемам много на сериозно. За моята чаша пише, че съм спокойна и уравновесена, което са напълно непознати за мен качества  Mr. Green
Много е сладка Моникс с тези цайци, мноооогоо  Heart Eyes (не е от цайсите де)

Буба нещо ми се губи? newsm78

Исках да попитам дали вашите бебчовци се кокорят при смяна на светлината- Филип ококорва еееййй такива очи  Shocked, когато от светло стане тъмно. Чудя се дали е нормално? Май да, защото се адаптират към светлината по-бавно, но не съм сигурна...

# 176
Хайде момичета, добро утро от мен.......... Ние най-после заминаваме  newsm68 newsm44
Изпих кафето и потегляме....... ще пиша от там!

# 177
Добро утро!   food010
Малкото диване се ококори след като се наяде в 6. Хили ми се, пя и ака и викам явно ще се става. Преместихме се в другата стая и докато си направя кафенце той си заспа сладичко, пък аз се  smile3507 тука.

mushence лек път и дано Максито да спинка мнооого на чистия въздух, за да си починеш хубаво!

nandi ти пак разби със снимка  newsm74 . А това с кафенцата много весело. Щях да събудя малчо като се разхилих.

Исках да попитам дали вашите бебчовци се кокорят при смяна на светлината- Филип ококорва еееййй такива очи  Shocked, когато от светло стане тъмно. Чудя се дали е нормално? Май да, защото се адаптират към светлината по-бавно, но не съм сигурна...
Аз пък мислех, че на Дани му е много интересно, щото и той  Shocked

# 178
Нанди, кафето ми го говори и на мен Simple Smile Ама позна всииичко за добро или лошо Joy

Мушенце, лек път!

# 179
  • Варна
Добро утро  smile3507
Ние изкарахме "страхотна" нощ. Симона вдигна температура от вчерашните ваксини, 38.5! Цялата гореше миличката и плачеше на сън, едва я събудих да й дам панадол. Сега сякаш няма Т, или поне не е висока, но е много неспокойна, стряска се и плаче  newsm45 Едното й краче се поду доста и се зачерви, цяла нощ й правя компреси с риванол, но няма файда. Гледам я как се мъчи и я боли и ми иде да ревна с нея... гадните ваксини  smile3511
Добре, че сте вие да ми оправите малко настроението  Hug Нанди, Теди, Нелка, страхотни сладурчета  Hug ох искам и моята бебка да се събуди и да ми се усмихне, не мога да я гледам как се мъчи  Cry

Общи условия

Активация на акаунт