Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 663
  • 705
  •   1
Отговори
# 285
ДД и от мен.Да се включа и аз малко по темите
За пищенето на сън-в събота вечер си беше заспала сладко и изведнъж така изпищя,удари един рев на сън,после се събуди и продължи,според мен децата сънуват,вече виждат повече и се впечатляват,а може би стряскат през деня,ама аз заради тези писъци не я заведах на сватба на следващия ден и много съжалявам.

Ама съм остаряла,загубила съм тренинг в танците,то едно задъхване,едно пуфтене,а на другия ден с мускулна треска...пфуууу #Crazy

С ръчички и ние ръкомахаме много,търка си очичките когато и се спи,че успява и да се одере,ако маникюра не е на ниво.  pletka

Вече посяга към играчките,понякога с две ръце направо.

Луси,дано всичко с Венци да е наред,да споделиш как се чувства днес.А иначе както беше казала една майка,можеш да триеш сол на главата на баща му.

Гери,този десерт Луи 14ти,познат като френски нуга сладолед го ядях в един хотел в Монтана,много го обичам,но сега открих рецептата и може да се пробвам,само да намеря сладко от зелени смокини.  food002

Диди,да те ожали човек наистина,през толкова "трудности" трябва да минеш.Аз от толкова избиране на обувки в деня на сватбата ккраката ми се подуха от жега ли,или от стоене права по ритуалите,че в църквата вече бях със сандали за разходка и на снимките само си криех крачката под роклята на булката,че срамота.
Буба,наистина забегна.
Шени браво за мерките:)

# 286
Добър ден и от нас!
ЛускаааHug Hug Hug, всичко с Венци ще е наред  Praynig Обеленото може би с риванол да го почистваш  newsm78 А на таткото не се сърди много, случва се  Peace кой знае той самия колко си е сърдит  Confused
А_val, бързо оздравяване  Praynig И Тиянка беше болна като беше на около месец и половина и тогава ни предписаха капки за кашлица, за нослето, вит Ц и май още нещо..оправи се за три -четири дни  Peace
Шени, браво на малката манекенка  Hug А за другата манекенка какво да говорим - готова и през зимата да дефилира  Heart Eyes Много е сладка Елена  Heart Eyes
ммм..друго  newsm78 а, да тоя Луи 14-ти - френската нуга ли е? Обожавам го  Heart Eyes И съм го правила преди години, ама въобще съм го забравила, ще трябва да го преоткрия  Flutter Даная, сладко от зелени смокини има почти навсякъде. В големите супермаркети със сигурност  Peace
Елииис,   Joy hahaha Joy hahaha всички сигурно сме така, душко ( аз със сигурност), ама кво да праЙш, ще чистим, готвим и перем, пък дай боже и повече време за релакс и танци да се намира  newsm68 Бързо оздравяване на Цвети  Hug

# 287

Гери,този десерт Луи 14ти,познат като френски нуга сладолед го ядях в един хотел в Монтана,много го обичам,но сега открих рецептата и може да се пробвам,само да намеря сладко от зелени смокини.  food002

този крем, който прави ММ няма сладко, а само с карамелизирани ядки  Peace

# 288

този крем, който прави ММ няма сладко, а само с карамелизирани ядки  Peace
възможно е,тоя който аз намерих е със смокини и ядки.Да и карамелизирани ядки тряя да търся.Ето получих смс ,че са превели болничния,мога да се отдам на пазарене,и утре да забъркам крем сладоледчето Simple Smile

# 289
Данаяяяяя, карамелизираните ядки си направи сама  smile3534 Всеки може така от магазина  hahaha

# 290
Данаяяяяя, карамелизираните ядки си направи сама  smile3534 Всеки може така от магазина  hahaha
аааа,сама....по лесно е от магазина,иначе ако трябва да правя и сладко от смокинииии...по добре да запаля колата и до Монтана,да хапна сладолед  Joy

# 291
  • Варна
ДД и от нас. Малко нямам много време да пиша, ама се самозатрупах с работа отново, кога ще се науча да казвам "Не" #Cussing out.

Нелка, направо ми настръхнаха косите, като прочетох как сте се отървали на косъм от пожара. Мислили ли сте да направите застраховка?

Мушенце, понеже беше писала, че педиатърът ви не бърза със захранването, би ли споделила кой е, че имам чувството, че такива педиатри са на изчезване.

Луси, не го бий мъжа, важното е вече да внимава. Стискам палци всичко да е наред с Венци!

Аз да си призная, като лоша майка, тази седмица отлагам ходенето за ваксина /понеже нямам точен ден и час за консултация, а когато отида, но по принцип трябваше вчера да отида/. Планирам утре да отида, направих така, защото имам доста работа тази седмица и понеже знам, че след ваксина ще е цял ден крив и няма да мога нищо да направя, малко поотложих боцкането Embarassed. Утре обаче мъжът ми заминава пак на кратко плаване и ще трябва сама да понеса рева  Confused.

Иначе вчера ходихме на ортопед, гледаха го на ехограф, всичко му е идеално, не е прихванал луксацията ми.

А, да се похваля, диването вече си държи много стабилно главата и се мъчи да пълзи като го сложа по корем Shocked. Много е смешен, вдига дупето, смъква главата и започва с крака да се изтласква напред, като главата му се влачи по леглото Laughing.

Айде, изчезвам да свърша малко работа докато спи мъника.

# 292
карамелизираните ядки си ги правим сами. даже за нова година и коледа все се намират в къщи карамелизирани бадеми  Sunglasses
никак не е трудно ако искаш на лични ще ти пиша как става  Peace, че тука ще ни се карат  Mr. Green

ей от 15.00 часа насамм само люлея тая пуста люлка, че да спи това дете.... ама може ли такова нещо, спра ли и той се буди и почва да реве да мрънка, че му се спи. Ми да спи бе, сякаш някой му пречи, бебешка му работа  ooooh! Tired

# 293
аааа,сама....по лесно е от магазина,иначе ако трябва да правя и сладко от смокинииии...по добре да запаля колата и до Монтана,да хапна сладолед  Joy
Е, така е, и ти си права  Mr. Green Аз много обичам да правя десерти  Heart Eyes Ама ММ е от днес на диета и хич няма да е доволен да има нещо сладко, което не може да опита  Sunglasses

# 294
Гери, изпрати ми рецептата на този прословут крем на лични когато можеш(и на карамелизираните ядки), че ме зариби, пък за слюнкоотделянето няма да говоря icanfly icanfly icanfly

# 295
Гери, изпрати ми рецептата на този прословут крем на лични когато можеш(и на карамелизираните ядки), че ме зариби, пък за слюнкоотделянето няма да говоря icanfly icanfly icanfly
Хаа,тя Гери само със сладки неща ни зарибява,тирамисуто и то беше нейно май,само дет още не съм го пробвала:)

# 296
ДД мили мои Hug Благодаря на всички за успокоителните и окуражителни думи  bouquet И специално на Елис,която се включи на момента с ЛС Hug

Първо ще започна с това,че сега стават точно 24ч.от събитието и все още нямаме гадните симптоми-температура,повръщане,сънливост и разните му други екстри.Искрено се надявам,да сме се оттървали и наистина това да е било малкия дявол,но и от самата Спешна помощ по телефона казаха,че ако няма подутини,синини,отоци и гореизброените симптоми,нямало страшно и няма нужда да ходим.Моля се,всичко да се размине и повярвайте ми вече очите ще са ми на 10,няма баща,няма брат,няма майка,няма сестра....явно майката най-добре може да си гледа и се грижи за детето си Mr. Green Остава въпросът-в такъв случай каква е ролята на бащата,нали Twisted Evil

Второ-за невролога,че то верно вчера от бяс и адско притеснение,не можах да напиша Mr. Green
Ами значи,прегледът се състоеше от следните фази-разговор с лекаря,т.е. отговорям на неговите,в случая нейните въпроси,които са общи за детето-как се е родило,колко кг.,от кога е започнало да гука,да се смее(осъзнато),да се обръща и всичко това,което до тези месеци то вече трябва да е почнало да прави.След това започва самия преглед на малкия човек,който включва поредица упражнения и почукване с онова чукче Laughing Казвам ви,Венци по едно време беше направен вече на кълбо от вдигане,побутване,обръщане и незнам си какво ooooh!
Сега ще ви кажа най-важното,което разбрах от думите на жената-във всяко едно действие,движение,положение на глава,тяло,крайници-трябва да има симетрия Peace
Т.е. детето трябва да се обръща както на ляво,така и на дясно,трябва да гледа играчките както от ляво,така и вдясно и т.н.
Тъй като един от моите поводи да заведа детето на невролог беше,че си извива много тялото когато го взема на ръце,не стои стегнат,ами един такъв ми се гъне като мекотело,но жената каза,че след като това извиване го прави и в двете посоки,изобщо не може да става дума за патология Peace Сега бил момента,когато тонуса от повишен,ставал нормален-ние сме вече почти към нормалния,ръцете трябва вече да са почти изцяло отпуснати,а не в юмруци,трябва някой от рефлексите да започват да изчезват.
С две думи,ние сме ок,като изключим това,че казаха,че главата трябва още да я тренираме да се държи,че малко се люшка.Показаха ни нова поза за държане на ръце и ще трябва да я заменим за неговата любима Mr. Green Нямали сме нужда от допълнителна гимнастика,което означава,че си продължавам на старата и в общи линии беше това Peace Изписаха му Невробекс,той помагал за това постягане на мускулите и тялото.Едва ли ще го пие,че като знам Б-тата как миришат,но каквото стане,и чая на Хип-имало някакъв успокоителен за нервността му Laughing А най-интересното беше,че той там не гъкна,дори и като го връзваше на възел по едно време(това в кръга на шегата,някой да не го приеме насериозно Laughing)

Естествено,че трябваше да отида да ми кажат,че детето ми няма проблеми,за да може след това баща му да го пребие Twisted Evil Още съм бясна,но дано поне всичко мине и замине и си останем само с обеления нос Praynig

Сори за дългият пост Mr. Green

П.П.Шени,на теб какви са ти притесненията,кажи ако мога да ти бъда полезна с нещо Peace

# 297
Ейййййй, гледам целият народ отиде и се върна от морето. Ние ще ходим от 4ти септември. Та се чудя, дали има смисъл да товарим целия катун и барабар с бебето, да се друсаме до морето по това време. Ако е лошо времето и висим в стаята, няма да мога да го понеса. Чудя се дали си заслужава въобще да ходим толкова късно. Искам да сме все навън и бебето да спи в количката и вечер. Ох, дано Бургас се включи за съвет!

menyanthe, честито за листовките! Сега остава и кормуването и ще идваш по-лесно по срещичките из парковете! Да нацелуваш Съни!  Hug

Луси, моят педиатър казва, че главите им са гумени - природата си знае работата. Нищо, че изглеждат толкова нежнички бебенцата. Не са толкова чупливи. Венци само се е поожулил. Друго няма и да го нацелуваш!  Hug

А_val, как е бебчето?

danaq_lv, трябваше да заведеш малката бонбонка на сватба. Аз веднага бих я разнесла - да си я покажа. Пък и за нея щеше да е шарено!

Мартаааа, залепила си едни снимки във ФБ, дето като ти ги гледам и виждам, аз как приличам на лелка! На снимките си егати гаджето. Ако търсим седемте разлики, аз открих само една - на втората си по секси - с по-големи цици!  Crazy Ма и други момичета видях - как така три месеца след раждането, нямате корем?!?  newsm78 Нали всичко се прибирало за 9 месеца! Ами къде отиде тая разтегната кожа?!?

Девойките, чаршавчето ми стои до вратата и ме пита, кога ще го товарим с бебета?  hahaha

Да ви кажа, тоя, моят батко - Яската, ще дойде доста глупавичък. Беше за 2 дни при баба си и сега, като се върна ме пита - Мамо, бебето вече може ли да ходи?  ooooh! Whistling

# 298
Да ви кажа, тоя, моят батко - Яската, ще дойде доста глупавичък. Беше за 2 дни при баба си и сега, като се върна ме пита - Мамо, бебето вече може ли да ходи?  ooooh! Whistling
Joy Joy Joy Ми няма търпение детето Joy Joy Joy
spasdidi виж тази прогноза http://prognoza-vremeto.blogspot.com/2010/07/prognoza-za-vremeto … ez-septemvri.html Звучи много добре. Хич не се чуди, ами тръгвайте за морето. Аз даже с нетърпение чакам да паднат малко температурите, за да можем наистина по цял ден да сме навън, а все още наобед е мнооого горещо.

Мен няколко дни ме мързи да пиша, ама като гледам няма голяма активност в темата.
nelka bg страхотен късмет сте изкарали Hug
Lussy дано наистина му се размине на Венци без последствия от падането Praynig
a val добричкото Анинце оправи ли се вече? Да я нацелуваш от мен  love001
Ljufis и аз да кажа жестока снимка newsm10

# 299
Леле забравих най-важното да се похваля. В неделя нашата леля получи предложение за брак. Правиха освещаване на апартамента, в който живеят с приятеля и. И по средата на празненството младежа падна на колене и и подари пръстен. Милата ми сестричка умря от срам, хич не обича да е център на внимание, а имаше доста гости. После свекито се развилня с речи и подаръци. Обърна го на годеж отвсякъде. Майка ми остана леко обидена, защото не присъстваха. Бяха на почивка, а преди да тръгнат 3 пъти си сменяха датата на резервацията, за да могат да са тук за въпросното празненство, на което сто пъти се сменяше датата и в крайна сметка пак не улучиха. Мале свекървата голям пожар, мъжа ми вика сестра ти голямо тегло ще тегли с нея  Joy, добре че е надалеч от тях и дано не им идва на гости за дълго.

А малкия Дани в чест на леля си беше перфектен. Удари една голяма дрямка, а докато беше буден само се смееше и приказваше. Гостенките го разнасяха наред, а той даряваше всички с прекрасни усмивки. Повърна само веднъж и то върху мен естествено Mr. Green. С баща му се бяхме организирали перфектно, за да няма ревове от глад. Правехме храната предварително, а мъничето даже отказа едното хранене. Това сефте се случва, но беше мнооого горещо. Всички ми завидяха за добричкото бебенце, което имам. Има страхотна банкетна култура детето.

На другия ден ми го върна тъпкано. Повръща и рева сякаш имаше да наваксва #Cussing out

Абе да са живи и здрави младите и да се земат. Догодина живот и здраве е обещал малчо да се държи прилично на сватбата. А при повече късмет може да си имаме и още едно майско бебече. Тъкмо сега му е времето да работят по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт