Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 623
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
хм, и аз не ги знаех тези подробности около ЕГН-тата  newsm78 Tired

# 526
хм, и аз не ги знаех тези подробности около ЕГН-тата  newsm78 Tired
Е, да де, ама аз ги знам и за това се чудя чавка ли ми е изпила акъла  Banghead

# 527
Някой ползвал ли е крема на Мустела за крусти? Търся мнения...  Peace

Ииии как да залича вече съществуващи стрии???  Thinking

# 528
Никак Twisted Evil

Шени, не сме забравили за срещата  Peace там сме  Peace

# 529
Никак Twisted Evil

Ти уби всичко детско в мен...  newsm45 smile3518

# 530
ДВ момичета!
Честити месечинки, годишнини от сватби на всички мами и бебчета!
Благодаря за стиснатите ни палчета - вече нямаме хрема, обаче кашлицата не спира  #Cussing out- особено нощем. Като почне да кашля, та до почервеняване и повръщане. После мама чисти ooooh!, бебе се разбужда и будуваме по два-три часа. И така по няколко пъти вечер / снощи будувахме от 12 до 2 часа и от 5 до 8 часа сутринта /. И сънят й е неспокоен. Утре май пак на лекар ще ходим. ooooh!, че изгубихме и апетита си нещо.
Къщичке, честито ви зъбче.
Отивам да се тропясам в леглото, че не знам кога ще ме изненадат тази вечер.

# 531
Ииии как да залича вече съществуващи стрии???  Thinking
Никак Twisted Evil

Ти уби всичко детско в мен...  newsm45 smile3518
Joy Joy Joy

# 532
  • Сливен
Привет и от нас Simple Smile
Ние малко се изгубихме за известно време, но истината е, че прекарваме деня в разходки и срещи с мамите и бебчетата, с които бяхме в родилното... Днес обаче реших да не излизаме и докато Елито спинкаше успях да прегледам какво сте писали... Simple Smile

Честити месечинки на бебчетата, а също така и честити годишнини на мамите Simple Smile
Честито зъбче и на сладуранката на къщичка в гората Simple Smile
Ние сме ок... Растем, смеем се и бъбрим по бебешки все повече... Малко сме трудни с храненето, защото не иска да яде много, но пък си е спокойна... Днес докато стоеше в кошницата за кола си беше изпуснала бибата на коремчето, известно време не я потърси, поигра си с играчките, но после изведнъж я гледам как си взела бибата и сама си я слага в устата Simple Smile Просто ме изненада Simple Smile
Иначе си казваме и когато сме наакани - почва да се кара пак на бебешки Simple Smile Ако е гладна църка, а ако и се спи търка очи и се глези... Утре сме на консултация и ще видим дали сме пораснали... Simple Smile

Лека и спокойна вечер на всички Simple Smile

# 533
Някой ползвал ли е крема на Мустела за крусти? Търся мнения... 

Аз го ползвах и съм доволна... Peace

# 534
Ох, чета, чета, ама то "децата нямат спирачки" - пишете ли, пишете. Утре ще довърша, че ще взема да се успя за софийската среща и Шени шъ мъ бие Simple Smile

# 535
  • София
Снощи с мъж ми си изкарахме ангелите. Ходих на дерматолог, понеже бях цялата като преживяла нашествие от комари в продължение на 2 седмици (всъщност сама нямаше да се замъкна, ама мъж ми само вика: "Трябва да отидеш, не отлагай повече!"). Ами съжалявам, че отидох!  Crossing Arms Дерматоложката като разбра, че кърмя и ми вика: "Ама можеш ли да спреш за около 3 седмици, че иначе няма какво да ти дам?" И аз си викам - тя така и така не наддава много от кърмата, АМ е по-калорично, може пък това да е знак да минем на АМ и викам: "Добре!" Е, не трябваше да правя така - сега няма връщане назад, защото ми би някаква инжекция Дипрофос и каза, че трябвало 3 седмици, за да се изчисти напълно организма! Към 7 часа вчера й дадох за първи път АМ (Фризолак - ама това имахме в нас в момента, пък и сме малко скарани с парите в края на месеца) - е, няма такова повръщане - от 10 часа до 11 и половина повръщаше сигурно поне 5-6 пъти! Цялата пребледня, стана й лошо и слабо, едва гледаше горката - докато повръщаше, ревеше доста, но после - милото дори не му беше до рев!  Cry Извикахме към 11 бърза помощ - ами те дойдоха чак след час и половина(добре, че тя се поосвести малко милата след 15-тина минутки, иначе щях да ги тормозя повече)! Е, следващият път (дано няма такъв!!!) викам такси, няма да викам бърза помощ повече!
Днес трябваше да ходя да й взимат кръв - ами няма да ходя, ще отида в четвъртък. И до срещи не ми е в момента!
Снощи - още след първото повръщане - накарах ММ да отиде и да купи ново АМ с кредитната карта (Хип Пробиотик мисля, че се води - против повръщане) - ама снощи изобщо не ядохме - нищо не искаше - дори и гърда й предложих, понеже този Дипрофос видях, че са го били и на бременни - та си мисля едва ли е чак толкова страшно - ама нямаше апетит милото, то му беше зле! Тази сутрин изядохме 90мл (повече не искаше, даже първоначално изобщо не искаше - но и капнах една капка да види, че не е същото и че мама няма да й даде пак това гадното!). Сега ще видим това как ще й се отрази!

# 536
  • на североизток
menyanthe, много неприятно Sad Милото дете. Пиши как сте днес, че ще ви мисля. Прегръщам ви дано беба бързо да се оправя Hug

a_val, пиши и ти как е беба. Много са неприятни тези хреми и кашлици при бебетата - много по-трудно отшумяват и се измъчват горките душици Hug

Мис Монк, не бързай да дохранваш - ако бебо се чувства добре няма нужда от допълнително мляко. Бебетата ни стават все по-подвижни, така че нормално е да качват все по-малко на тегло.

Ние от снощи сме в пълен състав - каката и баткото ни се върнаха и беба е толкова щастлива. Снощи пищя и крещя от радост и беше доста превъзбудена.
Иначе и тя си вади и слага сама бибата в устата, успява сама да си държи шишето с вода и разни гризки и да чеше зъбите.

Ние сме ползвали кремчето на Мустела и за каката и сега за малката - много съм доволна.

За теглото - Ния предния месец беше 6 кг. - почти беше удвоила теглото си от раждането/3.200кг./

# 537
Ох, чета, чета, ама то "децата нямат спирачки" - пишете ли, пишете. Утре ще довърша, че ще взема да се успя за софийската среща и Шени шъ мъ бие Simple Smile

O, да тя Шени за бой е винаги готова  Mr. Green
Ха Добрутро!
След кошмарна, безсънна и  Sick нощ се надявам на страхотен ден и приятна срещичка  Hug

# 538
  • Стара Загора
Добър ден и от нас.
Вчера резултата от посещението при педи е добър...баткото е с чисти гърди / но ще си допием АБ за да направим цял курс/ , а Боримечето е качило половин килце Mr. Green Снимка във фейса Mr. Green
Завид, завид за вашата среща Twisted Evil Да знаете, че съм ей така  Rage и ви кълна Mr. Green
АЗ пък днес си чакам Лусито  newsm44 и ще си търся обещаното за джинче и тоник...дано успеем да избягаме една вечер поне без мъжете Mr. Green
Менианте наистина голям зор сте изкарали. Мога да ти препоръчам Лактана Био...от Хип ние се запекохме...а и е доста по гъсто от другите млека. Незнам какво си решила но пробвай с други биберони...с други дупки. На какви сте сега?

# 539
ДД!
Влизам само да ви кажа, че беба е свалила 200гр от последното теглене/ преди 7 дни / и сме на АБ. #Cussing out ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт