там сме
- особено нощем. Като почне да кашля, та до почервеняване и повръщане. После мама чисти
, бебе се разбужда и будуваме по два-три часа. И така по няколко пъти вечер / снощи будувахме от 12 до 2 часа и от 5 до 8 часа сутринта /. И сънят й е неспокоен. Утре май пак на лекар ще ходим.
, че изгубихме и апетита си нещо.

Просто ме изненада 
Ако е гладна църка, а ако и се спи търка очи и се глези... Утре сме на консултация и ще видим дали сме пораснали... 
Дерматоложката като разбра, че кърмя и ми вика: "Ама можеш ли да спреш за около 3 седмици, че иначе няма какво да ти дам?" И аз си викам - тя така и така не наддава много от кърмата, АМ е по-калорично, може пък това да е знак да минем на АМ и викам: "Добре!" Е, не трябваше да правя така - сега няма връщане назад, защото ми би някаква инжекция Дипрофос и каза, че трябвало 3 седмици, за да се изчисти напълно организма! Към 7 часа вчера й дадох за първи път АМ (Фризолак - ама това имахме в нас в момента, пък и сме малко скарани с парите в края на месеца) - е, няма такова повръщане - от 10 часа до 11 и половина повръщаше сигурно поне 5-6 пъти! Цялата пребледня, стана й лошо и слабо, едва гледаше горката - докато повръщаше, ревеше доста, но после - милото дори не му беше до рев!
Извикахме към 11 бърза помощ - ами те дойдоха чак след час и половина(добре, че тя се поосвести малко милата след 15-тина минутки, иначе щях да ги тормозя повече)! Е, следващият път (дано няма такъв!!!) викам такси, няма да викам бърза помощ повече!
Милото дете. Пиши как сте днес, че ще ви мисля. Прегръщам ви дано беба бързо да се оправя 

нощ се надявам на страхотен ден и приятна срещичка
и ви кълна
и ще си търся обещаното за джинче и тоник...дано успеем да избягаме една вечер поне без мъжете Препоръчани теми