Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 595
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
  • Айтос/Бургас
 Hug

За акането-мен питате ли ме? Вече в чудо съм се видяла и не мога да разбера какво му е-както си акаше редовно по няколко пъти на ден преди месец започна през 2-3 дни,като видимо му тежи и пъшка и много пръцка и плаче.Не знам колики ли е,от акането ли е...Като си сложа ръката на коремчето се чува къркорене и се усеща подскачане,докато спи се събужда с писък и свиване на крачета Rolling EyesМисля,че май не му стига кърмата,затова ходи по- рядко,то и на консултацията си пролича-550 гр. CloseСериозно се замислям за дохранване...А с този проблемен корем какво ще правим не знам. Sad
Вие имате ли още колики? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 15:42 от zlatttka

# 586
Привет:)

Ех, как ви завидях за срещата:) Много сте готини и мамета и бебета:)

За килограмите: аз свалих доста , сега трябва само да стегна малко мускулите:)

За акането: ние акаме по 4-6 пъти на ден, надявам се скоро да намалее броиката.

За приспиването: само на ръце по 6 пъти дневно, че напоследък и през нощта го люлям. Не признава  ни шезлонг, нито количката.

Вчера направих опит да отидем с Бобчо на плаж, успяхме....... поседяхме 5 минути, наду гайдата и се прибрахме. Явно тази година няма да си топна дъто в морето:(,,

На мен взе да ми писва кърменето , то е непрекъсната борба. От едната суче горе -долу нормално, но от другата ужас реве, пищи, разхождам го и той суче.  А с помпата немога и капка да изцедя:(

# 587
  • София
Чета ви момичета, ама в момента нещо хич нямам желание за нищо и не ми се и пише - писах в кърмаческата тема в другия подфорум за Кърменето, пък ще видим какво ще ми кажат там консултантите по кърменето...

# 588
Майчета, които сте ползвали продуктите на Мустела за крусти. Бихте ли ми казали шампоана или кремчето сте ползвали, или и двете?

Забелязах, че Еди започна да му се изсушава кожата. Някой ползвал ли е Емулсията за вана на Ойллатум? Какво бихте ми препоръчали за суха кожа...

# 589
  • София
Петинка: Изглежда чудесно! Peace
Нелили:Следващият път да не си се измъкнала с това, че си дебела- и така да е-няма да те върнем от срещата, защото вече много те обичаме!  bouquet
Мист:Лоша работа- ние прекарвахме по 1/2 ден на плажа!
При нас кърменето е неусетно и лесно- има ли друг да е така? newsm78
Виж, с акането се промениха нещата-акаме вече по 2 пъти дневно-така е супер! Peace
За приспиването денем- трудна работа е вкъщи-изисква търпение и тишина!

# 590
Гери за крустите аз ползвам на а- дерма шампоана,михме ...михме изчезнаха за около месец и сега пак се появиха,но в доста по лека форма,мисля пак да почна да къпя с него да видим.За кожата-и Андреа тия дни я забелязвам ,че има основно по крачетата изсушаване и го отдавам на това ,че са най на показ на слънце-взех мерки-моя позната "бърка кремове" даде ми детско слънцезащитно олио и вече сме ок

за акането-Андреа ме беше вкарала във филма с термометъра за около 10 дена,даже си мислих,че вече сме с лениви черва и така ще я откараме,обаче си регулирах течностите- аз (на кърма сме)и започна пак по 1-2 аканета на ден,вече не реве!!! преди много я мъчеше милата напъването

за приспиването навън- след месец гледане от бабите е на ръце  #2gunfire  #Cussing out няма колички няма молички,изобщо не и дреме реве и иска мама да я гушка,има и изключения,днес заспа сама в количката(вече сме с летния кош и ние като Максим)

за кърменето- кърмата ми намалява ли,регулирва ли се незнам,ту има има има МНОГО,ту има МАЛКО,незнам и аз,най вероятно се регулирва.Изцяло на кърма сме по 6 пъти на ден ,но по малко,може би около 100грама на ядене,и сме 5600кг към момента.Иначе и аз бих казала,кърменето е мн лесно
а моите килца-имам 4 излишни на корем и цици  Confused

за спането-вечер спи по корем,така я кефи,така свикнахме всички Simple Smile първите две вечери я дебнех дали диша Joy сега спя спокойна и аз,ама с кеф спи по корем-ръцете са разперени,муцката е на една страна  Mr. Green

# 591
Нелли, не се стягай за килата! Я ми огледай снимките във ФБ - все едно съм с пояс за плуване. И то не един, ми два пояса - то не е корем, не е чудо!  ooooh!  ooooh!  ooooh!
А на всичко отгоре съм и дърта! Аааааааа, и цици - няма! Ела да ме видиш и Ш ти са опраИ настроението!  hahaha
Е, сЯ като съм дебела, в къщи ли да си седя?!?
Пропускаш много, срещите са много разтоварващи и зареждащи! На мен и двата пъти ми беше много гот!
Мислете нещо за зимата, момичетаааааа!!!

За Поли, Шени и каката с плитката /Теди/, дъщеря ми пита дали те са си раждали бебетата?!?  Crazy Ми, така е, те приличат на момиченца! След време с бебоците ще са си като сестрички, а Теди с братче!  hahaha
Ми, Марта, завалията, егати готината, слаба и секси мацка! Иди и вярвай, че ги е родила тя, ония ми ти три деца?!? Иди - доказвай!  Mr. Green
Ми Люба-висока и слаба като манекенка. Свежарка, все едно го е крала Дани! Дип, че прилича на нея! Иначе - не и вярвам!
Петинка, добре си изглеждаш! Не е да си натоварена като камион - като мен!
Жени, дънката и стои иделно!
Галя няма корем и има цици!
Някой ако изпускам - да се обади!  Mr. Green
Е, айде сега, всички да ми поръчат по едно! Мента със спрайт и лимон, с повече лед я обичам!!  Mr. Green

# 592
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря за снимките, ама и във Фейса ги видях  Mr. Green
Завидях ви за сбирката , искам и аз  пък Cry
Спасдиди,   202uu  smile3521

Да се изкажа/изпиша/ по темите:

За кърменето и аз като Марта, голям кеф ми е , почивам си дребла като суче, въпреки че сменям гърдите по няколко пъти на кърмене.

За акането по два или три пъти на ден.По тоя въпрос , сутринта направих миризливо замерване на пълен памперс/опикаван цяла нощ и сутрешно о...ан/ -тегло 350 гр.

За козметиката нищо още не ползвам, кожата и е супер, ще изчакам с мазотенето.

За приспиването, през деня в люлката, като се размърка и я меткам там, спи на музика или шум, тв-то или компа работят, няма тишина никаква.Вечер заспива докато кърмя и така се занасяме до спалнята, лягаме си двете и си я гушкам или я оставям сама да си спи, настрани, много рядко по корем, по гръб пък съвсем не ще.

За килограмите, след двете деца +20кг, не се оплаквам, защото и нищо сериозно не правя за да ги сваля.Мразя се като се погледна в огледалото, но ме е страх да започна диета заради кърменето, искам и на моника да дам добър старт, както беше със Соничка.

# 593
Алекс, нямаш грешка Hug Специално за теб

# 594
О-о-оооооооооо, Шени, идеалка!  Hug
Уф, как ми сА е изпотило коктейлчетооооооо... смук, смук!!!  Party

# 595
  • София
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Момичета, не мога да се справя - тя въобще ми отказва да яде АМ, не мога да й дам кърма, сега е гладна, но се дърпа, реве, каквото и да правя. Разревах се. Не знам какво да правя вече...  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Нито се запича от това мляко, нито има колики, нито повръща, сладко е - какъв й е проблемът?  #2gunfire #2gunfire newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 596
  • София
Алекс: Joy Joy
Невероярна си-страхотно се гордея, че вече те познавам на живо!Мерси за комплиментите-следващият път кафето е от мен! Peace
menyanthe:Всичко, с което мога да помогна ще го направя! Hug

# 597
Миличка menyanthe  успокой се .Опитай с лъжичка да и даваш по мъничко,или някой друг да я нахрани , ти си изнервена и го предаваш на нея.Какво ти отговориха в кърмаческия?

# 598
  • София
Ами там писаха, че трябва да се изцеждам и през нощта (и съответно и да я храня през нощта, за да можем да наддаваме добре - питах и за това, че нали напоследък не наддавахме добре). За лекарството писаха, че при инцидентно приложение (еднократно) е достатъчно за ден и половина да прекратя кърменето и после мога да почна отново, тъй като после явно количествата са незначителни.
Но пък баба ми й го прилагат същото лекарство (пак с инжекции) по друга причина - тя каза, че то си стояло в организма 1 месец!
Все пак аз утре ще се допитам и до педиатърката, пък и сигурно ще трябва първо да спра Зенаро-то най-малкото, което ще го пия сутрин и вечер - до средата на другата седмица. Демек най-малко една седмица - дори да не са 3, една седмица пак ми е много...
Ох, не знам. Накрая ще зарежа и лечение и всичко и почвам пак да си кърмя, защото на такава "стачка" от нейна страна няма да издържа дълго. Сега от 7 часа до сега сме изяли точно 30мл!  Tired На предното хранене, с много зор - 50!!!

8 часа е, а нямам желание ни да се цедя (знам, че трябва, за да си нямам още толкова проблеми на главата после), ни да си готвя ядене (че съм на диета заради алергията).
А в момента съм сама - няма кой друг да я нахрани, няма кой да ми помогне!

# 599
Не знам какво да те посъветвам, пробвали да го направиш по течно/някой по горе беше писал за този вариант/ това АМ.
Ако в кърмачесия си описала подробно какви лекарства взимаш и кога, и са те посъветвали да си кърмиш , мисля че можеш да  им се довериш и да предложиш на буболечка гърда.

Общи условия

Активация на акаунт