Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 600
  • 705
  •   1
Отговори
# 150

Като казах консултация - добре, че в темата за софийската среща Syma прилежно е написала - Петък19.08, та да се светна, че съм изтървала консултацията(била е вчера) Crazy Що тъй си мислех, че утре е 17.08  newsm78
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha май и твоя акъл изтича с кърмата:) поне сте се уредили с час:)

# 151
Мойто юначе като го гледах вчера до другите бебета на срещичката, такова мъничко и ми стана още по-миличко. С Мелани на Danieli@@ се конкурираха по финност. Ама тя мацка-манекенка и какви розови калинки имаше на краката yes . Аз не се притеснявам де, гледам само да наддава, а пък рано или късно ще си навакса. Няма на кого да прилича милото с татко почти 2 метра и 110кг(при това отслабнал откак се роди Дани) и майка 175см и няма да казвам колко кг, че не мога да ги побера в устата си. Да можеше поне от миткане по улиците да се смъква дупето, ама сладоледа по-силен Joy

То може да ми е мъничко детето, ама пък какъв глас вади. С характер теленцето. Първо не отрази никой и проспа снимките. После раздаде на всички по една усмивка и реши, че е време да си показва магариите smile3514. Хубаво огласи заведението дето седнахме, а там наистина беше голяма аларма. Ами притесни се детето, че сред толкова много деца някой може да не го забележи и се показа Mr. Green

А като се прибрахме вкъщи то не бе игра, не бе чудо- голямо въртене и голям смях. После се изкъпахме и нахранихме. И в 21:00 часа майка му тъкмо реши, че денят е завършил успешно, ама не позна. Вместо да заспи звяра изпищя и  newsm45 до 23:00. Е това чудо вече защо беше не разбрах. Ама с татко му бая се изпотихме докато го успокоим. След доста неуспешни опити да го успокоим прехвърляйки си го, накрая баща му го приспа люлеейки го във въздуха в кошницата за кола. Поне спа до 6 сутринта  jumpuu

# 152
Дойде миииии  smile3515 Много ясно,че в един ден трябваше да ми се струпа всичко готино Mr. Green
От една седмица не кърмя изобщо и веднага цъфна,а да ме беше подминало-не можа Twisted Evil

На всичкото отгоре утре сме на кръщене....исках да си облека рокля...то сега ще има да пристисквам кълки да не стане беля newsm61

ААА душко,аз предпочитам ние да бием Мениантето,а не нас да ни бият,така че не се натискай smile3532 Тя пък и Шенито много отзивчива веднага-хаха Mr. Green

Отивам да пиша и смятам,че имам работа за 100 години напред....УЖАСТ ooooh!

# 153
Ааааааааааааааа Елфи, ясна работата! Бравос! Добре си ги обучила децата и сега - глеЙ си кефа и плазмата, а!?!

Луси, и аз не смея да спра да кърмя, че да не ми дойде!  hahaha Аз през деня почти нямам - само вечер и сутрин се събира, но съм доволна! Нали Ирката изтегля по някое антитяло! /хих - как звучи!/  Laughing

Луси, и още един начин знам да ти спре цикълът!  Wink Аз така си го спирах три пъти!  hahaha

Полита
, аз за кВо ти викам, че ще карам до четвърто! Може да са дребни, ама са тримесечни!  Joy

# 154
  • До морето :)
Ох, големи сте скици значи.
За килограмите - ние сме си дебели, не пухкави, а дебели, с бузиииииииииииииииииии  Laughing Пак си е подвижно детето, просто много тежи вече.  Grinning Бута й е по-дебел от бицепса ми  hahaha Ама какво да направя, после ще минаваме на диети. Килограмите не ме притесняват, не искам да става само 2 метра  (като баща си)  Laughing Не, че нещо, ама няма да мога да й стигам ушите, да ги дърпам  Mr. Green
Ние вчера бяхме на пицария. Много добре се представи детето. Посърди се малко, ама от музиката хората не разбраха  Joy
spasdidi, и от нас едно голямо ЧЕСТИТО!
За цикала - и на мен още не ми е дошло, ама си правя тестове през 2 седмици профилактично  hahaha Че ако стане нещо и кажа, че последния и цикъл е бил 14.08.2010г., доктора ще се хване за главата. Не знам за Спасдиди, ама аз може и 22 месеца, като слоновете да нося

# 155
ААА душко,аз предпочитам ние да бием Мениантето,а не нас да ни бият,така че не се натискай smile3532 Тя пък и Шенито много отзивчива веднага-хаха Mr. Green

Отивам да пиша и смятам,че имам работа за 100 години напред....УЖАСТ ooooh!

Аааа тя Шенито за любов и война е винаги готова  Mr. Green и се нарежда първа в бойните редици Mr. Green
Лека работа!

# 156
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет момичета Hug

Изпуснала съм биреното парти, ама нищо другият път и аз съм на линия Blush

Хоупи, с три телета съм, затова може да ми викате краварка  Laughing.Мъжо си го зех доброволно/19 май е роден/, Соника се получи след близо 3 години опити/родена на 10 май/, а Моника се получи без да сме я планували, но пак теленце/и по добре че съм им свикнала вече на телетата/

За килограми пак си говорите, ние и двете сме от дебелата порода.Моника няма толкова големи бузи, но ръце и крака са нагънати и пухкави.Вчера един приятел на скайпа ни пита да не отглеждаме Мишелинка/от човечето на авт. гуми Мишлин/.

За бременеенето пак, искам, ама по нататък.Сравнително лека бременност, бързо и болезнено раждане/ама без шевове bowuu/, така че съм навита пак, но мъжо каза НЕ, аз пък му казах, че ще си намеря кой да го направо като толкоз нИще, той само да се навие да го гледа Mr. Green

При нас нищо интересно, освен че Моника май чете форума #Crazy, от вчера си смуче сгънатия показалец, ама да не чуе нещо това дете. Party

Другото е че татко и изкара проходилката, защото му писна да я разнася.Мда 4 месечното ми дете в проходилката, сложихме я на най високото ниво, крачетата и висяха , не са опирали до пода.Беше и доста забавно, отпред на плота има играчки дето висят, голяма игра падна с тях.Оставих я вътре само 2-3 минутки и пратих таткото да чете в нета, защо не може повече да виси в тая крехка възраст.

# 157

Хоупи, с три телета съм, затова може да ми викате краварка  Laughing.Мъжо си го зех доброволно/19 май е роден/, Соника се получи след близо 3 години опити/родена на 10 май/, а Моника се получи без да сме я планували, но пак теленце/и по добре че съм им свикнала вече на телетата/
Моляяя теееее, кажии ми от къде намери теЗ очила  Joy Joy Joy Милатааа Моникаааа , не случила на родители, само смях си правят с нея  Laughing Grinning Mr. Green
И Филип е като Соник , на 10 май  Heart Eyes
Друго не съм чела, изчезвам, целуфффки от мен!

# 158
Ей, ме на и мене  Grinning

Еди днес вдигна съвсем леко Т, заради ваксините, иначе е добре като цяло.  Heart Eyes

ааа аз този път изтървах снимките на срещата, ама като спим до късно, така е  Mr. Green
другият път ще се класираме.
Жалко, само че с тебе, МАРТА, не успяхме да се видим.

Днес го ударих на готвене... резултата е две манджи и десерт "женски каприз"... сега си чакам детето от разходка с баба му да го къпя, храня и приспя та да си опитам гозбите  Grinning

Люскааа и ние сме мъже и ние сме в 6те кила - спокич  Peace, пък се родихме големички, хич да не е Peace

# 159
Привет!
Влизам да се отчета,че утре замнинавам за Плевен(имаше ли някой от там? Thinking) и не знам колко ще мога да чета.
Варненки и вие и бебоците сте страхотни!
Аз за съжаление ще пропусна срещата утре,но другия път задължително Peace

Дъпреки ужасяващото раждане искам поне още едно дете.Може и още 2,ама зависи от мястото с което разполагаме и финансите.Както дойде.Но още едно 100%,а кога зависи от Марти Laughing
за килограмите и ние сме от пухкавите(и двамата Laughing).На 2 месеца беше 6100,но все пак се роди голям.Ще видим на 1 колко ще е станал.Ето и една снимка,че скоро не съм качвала

Хайде лека от мен,че багаж трябва да стягам,да се къпя и т.н.

# 160
Запис, че ви изпуснах, но ми остава време само за четене и то по диагонал  Tired

# 161
danaq, тази вода дето сте я получили най-вероятно е изравнителната сметка за сезона, те излязоха преди 2 дни. И аз получих няква огромна сметка и се обадих да питам - оказа се това.

# 162
Гери С. колко  Т вдигна Еди? аз така съм се панирала за утрешните Ни ваксини,пфф аман да минават и да  заминаваме тоЗ път тримата с тати ни отиваме да ни починат дупарите.

ох много ме е яд за срещата,всички са толкова сладки и малки,как летят дните...месечинките и т.н. и лятото като си отиде Sad седенето в къщи ме убива мен,незнам за Вас.

за цикъла- при мен нещо много странно се получава,принципно нямам цикъл,обаче миналият месец ми прокапа за около 3-4 дни,сега пак капя втори ден и съм крива като при цикъл,мъжът ми вика "аман бе туй чудо пак ли ти са появи,тамън свикнах без него",много му е смешно на него ама,аз съм в чуденка... newsm78

за килограмите-на Андреа не и личи да е слаба,но е на долна граница,утре може и да ни се поскарат даже,ама колкото толкова,не го държа гладно със сигурност.Странно ми е такова Вие си говорите за 6-7 кг към момента Ние си "пуйчим" на 5 и малко

за  beer2 и аз днес цапнах една бира с рибка долу покрай моренце,не бяхме ходили от седмица покрай плажа и ми залипсва

приятна и спокойна  вечер момичета

# 163
Краси вдигна до 37.1 - 37.2, но си дадох още два пъти панадол по 2 мл и това беше! Не се шашкай, всичко ще бъде наред! Стискам палци!  Peace Hug Praynig

Ох, мойте манджи много вкусни бе  Blush! Само дето се изложих с десерта, то вЕрно каприз било....  Tired

# 164

Като казах консултация - добре, че в темата за софийската среща Syma прилежно е написала - Петък19.08, та да се светна, че съм изтървала консултацията(била е вчера) Crazy Що тъй си мислех, че утре е 17.08  newsm78
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha май и твоя акъл изтича с кърмата:) поне сте се уредили с час:)
Определено  Mr. Green изтича и то на големи дози  Mr. Green
Много сте хубави варненките ( и Марта)  Simple Smile а бебчетата са уникално сладки  Heart Eyes
Теди, Марти много е пораснал, бе  Heart Eyes Голям е красавец  Heart Eyes
Нанди, биреното парти го изпусна, ама явно си имала по-важна работа  Mr. Green да търсиш очила на Моника Mr. Green Много й отиват, да си носи със здраве  Heart Eyes
Много ме е страх от тези ваксини утре  ooooh! като знам след вземането на секрет от нослето колко рева... Tired не ми се мисли утре Confused
Хайде лека нощ от мен, мацки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт