Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 626
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
Мушенце,лек път и да си изкарате страхотно! Praynig  bouquet
Опосумче, дано малката Симонка се оправи бързо, бързо и да ти се усмихне сладичко! Praynig  bouquet Hug
Честити месечинки и на днешните сладурковци.  ura

# 181
Добро утро!
Ние не успяхме за срещата Cry Много ме е яд, дано за другата да се класираме Praynig
Марти, Моника и Ели - много са сладки  Heart Eyes Нанди, мъжът ми също снима нашата бебка във всевъзможни пози  Laughing Има някои доста добри попадения:)
Ние днес сме добре, само дето Алейна е решила да разглоби активната си гиманастика с ритници - всичко се тресе, рита и се радва сама на себе си Simple Smile
Мушенце - лек път и от нас Peace
Опосумче - Симонка ми е една от фаворитките в темата, много слънчево дете, дано днес да се чувства по-добре и да раздава щедри усмивки на мама.
При нас ефекта от ваксините продължава три дни  Confused Другата седмица ни предстои ваксинация  Close
Усмихнат ден, момичета  Hug

# 182
Ние се завърнахме от ваксинация плака малко след убожданията,много бързо се успоко милото.За сега нищо не дадох превантивно,ще се дебнем днес и утре,дано няма Т.А ротарикса си я "хапна" сладко сладко  eat
Мушенце да се напочивате всички на чистият въздух.
Опосумче чак вечерта ли направи Симонка  Т? Дано отминава бързо и да се засмее на Мама малката красавица  Heart Eyes

от консултацията - за месец сме наддали 500грама и само 2см.-записаха ни графа финни мадами   girluu

# 183
  • Варна
Зайче, да, през нощта в 1ч се разрева и като станах да я видя беше гореща. А вчера си беше добре, бях й дала панадол след ваксината като се прибрахме вкъщи, плака само в кабинета, после не. Но явно през нощта я "хвана". Сега е добре, преди малко игра и се хили, но крачето й е надуто и твърдо, продължавам с компресите. На нас това ни е втори прием на ваксините, не ми се мисли третия път как ще е  Cry Дано да ви се размине  Praynig

# 184
Здравейте, момичета,

Не съм се отчитала от известно време, но бях бойкотирала клавиатурата и се наслаждавах на добрите стари хартиени книги Simple Smile

И ние вчера бяхме на консултация - 63 см, 6250 гр (+ 4см, 1 кг). Наддаваме константно по 200 гр на седмица Simple Smile 2те ваксини ги прие мъжки и после сладко поспа на разходката. Но през нощта ми стопи лагерите, цяла нощ проплакваше и аз съответно цяла нощ бутам цица. Дори по едно време ми се стори доста топъл, но реших да не се вкарвам в излишни филми и не станах да му меря температурата. Сега е добре. Но нашата доки ни изписа хомеопатия превантивно с/у температурата с инструкции да му ги слагам под езика (а не разтворени във вода) - е нема такъв филм... Както и да е - бутам хапчета, бутам биба, пък кое където заседне Simple Smile

Не можах да се класирам за срещата днес, но сутринта едвам гледах (или може би въобще не гледах...)

Я да ви питам - дайте съвет за някое място по Черноморието, подходящо за бебе. Т.е. да не е пренаселено и да има хубави алейки за разходка, горичка / паркче.... Мислех си за Албена, но и там не съм ходила никога....

# 185
Добър ден и от нас  Hug
Бяхме на консултация - 7,080 кг и 61 см. Тая вещица пак ми се накара, че била тлъста и дебела (точно тези думи използва  #2gunfire ) А на ММ само това му трябваше и почна да мърмори, че ми бил казал, и т.н.  Tired Биха й ваксините, доста порева, ама общо взето бързо се успокои, заспа още в колата и сега спинка  Heart Eyes Направих й компресчета с риванол, дано лесно ги понесе  Praynig
Мушенце, лек път и от мен  Peace
Опосумче, Зайче, дано и на вас бързо ви разминат последствията от тея гадни ваксини   Hug
Ljufis, не съм ходила на Албена от две -три години, но общо взето мисля, че не е мръднал от тогава - хубаво е, спокойно, има алейки и градинки, не е презастроено, чисто е  Peace Негативното е, че си е останало малко стил комунистическа мечта и е пълно с германци - пенсионери  Peace Аа, и плажа е хубав  Peace

# 186
Поли  Hug Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала. Не си го слагай на сърцето Hug
Аз да се похваля - записах се на обучение по метода Монтесори, смятам че ще ми е много полезно за Алейна.  Peace

# 187
Поли  Hug Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала. Не си го слагай на сърцето Hug
Аз да се похваля - записах се на обучение по метода Монтесори, смятам че ще ми е много полезно за Алейна.  Peace

Уж не си го слагам, ама се дразня  Twisted Evil Голям кът са явно свестните педиатри  Crossing Arms Само да имаше с кой да я сменя, не бих се замислила и за секунда  Thinking
Шени, къде се записа на тоя метод? Не знаех, че вече има обучения по него  newsm78

# 188

Уж не си го слагам, ама се дразня  Twisted Evil Голям кът са явно свестните педиатри  Crossing Arms Само да имаше с кой да я сменя, не бих се замислила и за секунда  Thinking
Шени, къде се записа на тоя метод? Не знаех, че вече има обучения по него  newsm78

Поли, заповядай Курс по Монтесори метод
Нашата педи също ме съветва да я храня по 5-6 пъти, но извън това е много внимателна и съм доволна от нея, но се намира в Студентски град. Ако искаш ще ти дам контакти на лични Wink

# 189
Шени, много мерси  Hug За педиатърката - далече ми е Ст. град  Confused Мисля да тормозя Правда да ми препоръча някой в околията  Sunglasses

ето я и мойта шушуланка Simple Smile

А, ето ви и нещо да се посмеете :
http://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk&feature=share

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 15:46 от *polita*

# 190
  • До морето :)
Поли, опасна е наистина вашата педиатърка  #2gunfire Ние ще сме ви задминали сигурно, ама пък как да знам по колко кърма да й давам  ooooh!
oposum4e, зайче, дано бързо се оправят децата. И мен много ме е страх от тези консултации. Като знам, че предния път плака 1 час, направо не ми се ходи. Още 2 месеца и после 1 почивка ще има  Confused

# 191
Поли  Hug Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала.
Joy Joy Joy
Шени е готова за война, ама с пълно право Hug. Как може някой да нарече 3месечно бебе тлъсто и дебело. А и какви са тези педиатри дето се карат. Ако застрашаваше живота на детето разбирам, но тъй като не е така може само да даде съвет защо смята, че не е добре да наддава много.
Ох много се радвам, че нашата докторка освен добър специалист излезе и много внимателна и човечна. Винаги хвали малкото зверче и ако нещо не и допада казва просто- трябва да поработим върху това. Тъй като в началото малчо не наддаваше сега ни вика на всеки 2 седмици да го теглим, за да следим дали наддава и освен че аз редовно и звъня тя вече 3 пъти ми се обажда да пита как му се отразява лечението или поредната промяна в начина на хранене. Ааа имаше 1 забележка: "Ама защо му казвате коте, та той е още мъничко мишле, после ще стане коте" Laughing
Поли страхотна е шушуланка Hug
oposum4e, зайче Hug  Hug на малките съкровища. Бързо да се оправят!

# 192
дъъъълъг и ревлив ден... е.аси ваксините, е.аси чудото...

Бисквитка, ти при коя педиатърка ходиш в Студ. град?

айде и аз да ви пусна едно сладко котешко видео (не съм го качвала аз Wink):

# 193

Бисквитка, ти при коя педиатърка ходиш в Студ. град?

При Пашева.

# 194
ljufis Hug Hug Hug на малкото адашче. Бързо да се оправя и да не плачка!

Общи условия

Активация на акаунт