Много ме е яд, дано за другата да се класираме 
Нанди, мъжът ми също снима нашата бебка във всевъзможни пози 

Дано да ви се размине

2те ваксини ги прие мъжки и после сладко поспа на разходката. Но през нощта ми стопи лагерите, цяла нощ проплакваше и аз съответно цяла нощ бутам цица. Дори по едно време ми се стори доста топъл, но реших да не се вкарвам в излишни филми и не станах да му меря температурата. Сега е добре. Но нашата доки ни изписа хомеопатия превантивно с/у температурата с инструкции да му ги слагам под езика (а не разтворени във вода) - е нема такъв филм... Както и да е - бутам хапчета, бутам биба, пък кое където заседне 

) А на ММ само това му трябваше и почна да мърмори, че ми бил казал, и т.н.
Биха й ваксините, доста порева, ама общо взето бързо се успокои, заспа още в колата и сега спинка
Направих й компресчета с риванол, дано лесно ги понесе 

Негативното е, че си е останало малко стил комунистическа мечта и е пълно с германци - пенсионери
Аа, и плажа е хубав
Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала. Не си го слагай на сърцето 

Само да имаше с кой да я сменя, не бих се замислила и за секунда 
Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала. Не си го слагай на сърцето 

Само да имаше с кой да я сменя, не бих се замислила и за секунда 

За педиатърката - далече ми е Ст. град 
Ние ще сме ви задминали сигурно, ама пък как да знам по колко кърма да й давам 
Тиянка е сладка пухкавелка, тлъста и дебела е вещицата, която ви го е казала.

. Как може някой да нарече 3месечно бебе тлъсто и дебело. А и какви са тези педиатри дето се карат. Ако застрашаваше живота на детето разбирам, но тъй като не е така може само да даде съвет защо смята, че не е добре да наддава много. 
на малките съкровища. Бързо да се оправят! Препоръчани теми