Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 622
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Засега не е повръщала все още, да се надяваме, че няма да се засече. Мисля да купя направо нови шишета - примерно на Авент - ама с колко дупки да ги взема 2, 3? Сегашните са с 1. пак изпихме 90мл. Дали е малко, ако я храня 6 пъти дневно? newsm78

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 10:45 от menyanthe

# 541
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни бебочета! Praynig

Ние днес сме на консултация и ще слагат ваксините на Ина-първия курс,че много сме изостанали заради пролонгираната жълтеница.Свито ми е сърцето.

Аз открих сезона на козунаците.Цяло лято нищо не пекох,че беше жега.Майка днес ще идва,а пък много обича козунак и реших да я зарадвам.Що се отнася до мен-не ми се полага тесто до края на годината,ама да видим дали ще изляза пич да не ям,или прасчо и да се освиня Embarassed

Все се каня да кача снимки на Ева от фотосесията,ама ми показва съобщение,е са много големи.Може ли някой да ми помогне,моля?

# 542
  • Стара Загора
Менианте Боримечков в момента е с три дупки.

# 543
Добър ден от нас ! Еййй, ще ме побърка това детенце. Отново и отново реееев докато суче. Няма оправия. Цедя и давам от шишето и си пие като пич. Какво е това нещо незнам.... Иначе снощи не вдигна температура от ваксината, но беше много неспокойна цяла нощ. Плачеше на сън и съответно ставах през половин час да я наблюдавам. А тази сутрин толкова стабилно се изака докато я хранех, че трябваше да сменям чаршафи и да пера матрака Simple Smile  Айде отивам да гладя бебешки дрехи докато алармата не се е включила. Хубав и спокоен ден Simple Smile

# 544
  • София
млякото е Combiotik, а не Пробиотик - много съм зле! Blush

# 545
  • До морето :)
menyanthe, много неприятна ситуация.  Hug А ти след 3-то седмици ще я кърмиш ли?  newsm78 И сега какво правиш с кърмата? Цедиш ли се?
А–вал, дано мънинката скоро си качи грамчетата  Hug
Ние сме добре. Онзи ден диването заспа в 18ч. и до 4:30 кърти. В 23 се пробуди и в полузаспало-полубудно състояние се наяде и пак заспа. Вчера пак заспа в 20ч. и се събуди сутринта в 7:30, като през ноща се буди 1 път да яде  Grinning
Вчера ходихме на консултация и да ни бият ваксините, ама за сега ни се размина  Party Нашата докторка била в отпуска до 07.09, а не искам друга да й ги слага. Има заместничка, ама ще изчакаме, така че не знам Гюлето колко е станало. Едно 7,500 кг ги има  Rolling Eyes
Мамите на по-големите бебенца, на каква възраст смятате да слагате бебоците в полуседнало положение? И "Детето само ще си покаже" не ме устройва, че моята ако я питате от сега иска да седи седнала   hahaha
А, забравих да се похваля - вчера се обърна сама от корем по гръб (ама не разбра много-много какво става) и вчера си видя крачетата  Mr. Green С коша за кола седи и ги гледа. Махнах й чорапките и голямо рита и чудене падна  Laughing А бибероната - опитва се сама да си я сложи, но цели окото, не устата  hahaha Пък като спи и като й падне бибата, така застава, че имам чувството, че биберона ще й влезе в ухото  Joy

# 546
И тук да кажа,Ангел, само на кърма на 4м. и 6 дни е 7250кг. и 65 см. Grinning
А се роди 2900кг. и 49см.Simple Smile.Боцнаха ни последните две ваксини и сега спим.
А и да добавя,че на нас също много ни харесва песничката от клипчето на Майските бебета и редовно си заспиваме на нея. Heart Eyes
nelka_bg,доста се посмях с твоя пост,голяма скица е Елито!  Laughing Hug

# 547
Менианте, Еди пие все още с 2 дупки (авентски), обаче ще ги сменям в най-скоро време, че виждам че не става, а хем му правих дупки (нищо не съм направила  bash).
А за милилитрите - Еди пие в момента по 6 пъти АМ като четири по 140 и два пъти по 150 мл.
Но се води по малката, ако я засищат тези 90, няма нужда да я тъпчеш, че ще повръща много..
Много неприятна случка с детето... а "бързата ни помощ" е под всякаква критика...

А_вал, много гадно с това -200гр., Дано нещата много бързо да се оправят при вас! Стискам палчета!  Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря момичета за мненията за кремчето на Мустела. Ще го купя и ще пробвам и аз, че чаках, чаках да се махнат самички, амаа те станаха много грозни...  Confused

Нелка, браво на вас, скоро не само ще си гледа краката, а и ще ги опита на вкус как са...  Mr. Green hahaha

Ехаа, Никита, браво бе адашче, браво на Ангел, голям мъж! Само така, продължавайте напред!  smile3501  love001

# 548
Гери, за крустите дерматоложката изписа на Дани един шампоан на Биодерма - Сенсибио ДС+. Миех го през ден с него, минаха за по-малко от 2 седмици и не са се появявали повече  Peace

# 549
Гери, за крустите дерматоложката изписа на Дани един шампоан на Биодерма - Сенсибио ДС+. Миех го през ден с него, минаха за по-малко от 2 седмици и не са се появявали повече  Peace

Благодаря Съни  Hug

# 550
Върнахме се от консултация-5.700кг/61 см на 3м 4 дни

Поплака си от гадните петорни-шесторни ваксини.
Ина има и тя много крусти,ама още се ослушвам и нищо не слагам.На голямата на времето и намазах главицата с преварен зехтин,накиснаха се и ги махнах с бебешко гребенче.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 17:49 от desi_shisha

# 551
Отчет след днешната консултация на 3м и 3д - 6600 гр. /6100 гр. беше/ и 64 см /61см беше/, което ще рече +500гр и +3см. Но в събота го теглих и кантара показваше 7100 гр.,някой от кантарите не е верен но не знам кой  Thinking

# 552
Един бърз отчет и от нас - от 7600 - 8800 гр, т.е. +1200гр. и от 68 - 71 см, т.е. +3 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Биха ни и ваксините, беше неспокоен снощи, но нямаше температура и слава богу.
Ние имаме гости тази седмица и изпуснах цялата тема, ще ми простите, за което!!!

# 553
  • София
Момичета, срещата днес беше страхотна, надявам се да се организираме по-често. Всички бебета бяха много послушни! Чакам да качите снимков материал, че моите са само на gsm-а.

# 554
  • София
ДД и от нас! Laughing Laughing
Много съм щастлива, че се класирахме за днешната среща и успяхме доста да поседим- специални благодарности на ТЕДИ, че ни докара!  bouquet
Момичета- страхотни сте- и аз сикам по-честичко да се организираме, докато не е станало студено за срещи!
Ние с Магито ви изпращаме горещи целувчици! Peace
За болните: Бързо оздравяване и стиснати палчета! Hug Praynig Peace
За именниците: Честито-да сте живи и здрави, както и дечицата ви!Много хубаво име носите!
За неприсъствалите на срещата((Без уважителни причини  Laughing)Има за какво да ни завидите- преживяването беше невероятно! Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт