Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 610
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
  • До морето :)
Браво за срещичката, която сте си направили  Party
Моята дъщеря само ходя да я проверявам дали диша. Като е откъртила в 13:30, още спи. Събужда се да яде и спанак пак  Whistling Вечерта ще бъде дълга май  Laughing Да взема да я събудя ли?  newsm78

# 556
  • Сливен
Привет и от нас Simple Smile
Да се отчетем и ние от днешната консултация: 5570 гр и 59.5 см ( миналия месец бяхме 5100 гр и 56 см) Simple Smile Ние определено сме от фините Wink Сложиха ни и две ваксини, а след тях педито ни посъветва да и сложа свещичка ефералган, понеже миналия път имаше температура Simple Smile Предложиха ни ако искаме да сложим и ваксината Rotarix, но аз лично не съм много запозната с нея... Проверих в аптека Марешки колко струва - 128 лв за един прием... Ще се наложи да разгледам повече информация за нея...
 Честит имен ден на всички именници Simple Smile
 Приятна вечер за сега от нас Wink

# 557
  • София
Офф, изобщо не го тачи това мляко - сега търсеше гърда, от шише не искаше, за 1 час едва успяхме 50мл да изядем с триста зора и на етапи!  Sad Cry Вече и аз не знам какво да правя!

# 558
Офф, изобщо не го тачи това мляко - сега търсеше гърда, от шише не искаше, за 1 час едва успяхме 50мл да изядем с триста зора и на етапи!  Sad Cry Вече и аз не знам какво да правя!
Ох, милата Съни!  Hug От мама по-сладко няма - това е! Питай лекарката или някой друг дерматолог дали не може наистина да кърмиш. Някои доктори се презастраховат. Аз като помисля как ходех в Токуда с треска и температура от 40 градуса да ми вливат венозен АБ. И въпреки, че не стигаше кърмата, аз тъпо и упорито продължавах да си я кърмя. Всички лекари ме подкрепяха в спешното на Токуда /в различи смени, все различни доктори/ да продължавам да кърмя.
Тая докторица-Убавица не може ли да измисли нещо алтернативно! Баси! Не мога да повярвам как ти е шибнала инжекцията и сега бебчето се оглежда горкичкото за цица.
menyanthe, много те  Hug Не знам какво да те посъвтвам. Ако може да кърмиш, ще е най-добре. Бебка е свикнала явно и не ще онаА ми ти сухоежбина!!!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Марта е права! И аз да кажа - кВо да скромнича - аМ завиждайте! Всичките мами са огнени!  Hug Беше яко изкарване днес. Аз се завлякох с все всичките ми деца, че и мъж барабар отгоре на всичко. Останалата рода чакаше в микробус на Нишава!  hahaha
Чаршафа ми е той остана доволен! Свърши си работата!  hahaha

# 559
Ох, много уморителен и много прекрасен ден. Малкият бързо се тръшна, аз още се мотам - мързи ме да си легна Simple Smile

Момичета, днес много се забавлявах. По-често и по повече Simple Smile

Алекс, следващият път донеси 2-3 чаршафа, че като завидят майчетата колко сме сладки на снимките, групата бързо ще се увеличи Simple Smile

А ММ днес много доволен след като потвърдих, че имаме най-ревливото бебе и само ние сме се чували и разнасяли цял ден (е, с Венци на Луси едва ли можем да се мерим, но той далече  Hug)

Ще бягам да си взема един душ преди гладът да е надвил умората Simple Smile

# 560

А ММ днес много доволен след като потвърдих, че имаме най-ревливото бебе и само ние сме се чували и разнасяли цял ден (е, с Венци на Луси едва ли можем да се мерим, но той далече  Hug)

Ще бягам да си взема един душ преди гладът да е надвил умората Simple Smile

Айде сега, покажи му на мъжът ти, кой реве върху чаршафа на всичките снимки!  hahaha

# 561
Минавам и аз да кажа нещо след днешната среща - много ми хареса, добре си прекарахме. Видяхте го моя Митко какъв ще е любовчия Simple Smile Хахаха Simple Smile)
И... хайде скоро пак Simple Smile

# 562
Аз се завлякох с все всичките ми деца, че и мъж барабар отгоре на всичко. Останалата рода чакаше в микробус на Нишава!  hahaha
hahaha hahaha hahaha
Ейй, най-щурата рода ни се падна !  Hug Hug Hug

# 563
  • при палмите и алигаторите,FL
НЕма ли нЕкой една снимчица тука да пльосне,  да ви се порадваме, моля Rolling Eyes   

menyanthe, сменете млекцето или бибероните-каучуков, силиконов.Питай консултантките дали е чак такъв проблем това лекарство.Милинката буболечка, знае кое е най добро за нея.Пиши ак върви, че ви мисля Hug

За крустите и аз нищо не ползвам, имам тук едно олио/био не знам какво си/ с него мажа гушката и под мишниците след къпане, мисля с него да намажа главицата нЕкой прекрасен ден, ама кога ли.......

# 564
НЕма ли нЕкой една снимчица тука да пльосне,  да ви се порадваме, моля Rolling Eyes    
Нали имаш Фейсбук, бре?  newsm78 Ти там хич не пишеш, а и снимки не слагаш! Ще ставаме на кълбета ми се струва ?! newsm48

# 565
  • Сливен
Добро утро МАЙ-чета Wink
Днес съм от ранобудните... Малката ми госпожица се събуди към 7 часа и се хранихме, наложи се отново да и сложа свещичка ефералган, че има температура... Предния път 3 дни след ваксините вдигаше температура около 37,8 - 38, предполагам и сега ще е така Sad

Разглеждах снимките във фейсбук от срещичката Simple Smile Много сте хубави всички, а бебочетата са страхотни сладурковци Simple Smile

Лек и усмихнат ден за сега от мен Wink

# 566
  • София
Добро утро !
Хоупиииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Менианте много неприятна ситуация  Rolling Eyes , дано се оправят нещата в най-скоро време.

Гледах снимките от вчерашната среща  и всички сте много хубави и слабиииии  Twisted Evil . В тая тема само аз си се търкалям още  ooooh! Tired Crossing Arms , ами не е честно пък  Naughty
Не мога да почна сериозна диета  защото веднага ми се отразява на кърмата . Спра ли си бирата и мюслито - край  Tired
Искам и аз да отслабна  newsm45 .

Е стига съм се жалвала за моите килограми, да съм си правила сметка по навреме  Banghead smile3538 .

Сега да ви разкажа как Елена падна от леглото . Оня ден съм я сложила на спалнята и я приспах, а Алекс за пореден път я събуди с неговото викане и тропане ( той не може да ходи нормално, а подскача). Докато му се накарам , че отново е събудил бебето и после да си събира играчките от земята съвсем забравям , че бебето е будно. Отивам си в кухнята да пия вода и по едно време чувам едно туп и след няколко секунди плач. Тичам и гледам Елена на пода  Shocked . Грабнах я и започнах да я успокоявам , а тя след няма и минута започна да ми се хили диването . Много се уплаших обаче. По принцип не я оставям сама  на леглото защото тя пълзи много , но по гръб. Вдига дупето и с крачета се избутва. Така се придвижва доста бързо  Laughing Вече и памперса и слагам трудно, то е едно подскачане и избутване с крачета  Wink .

Да попитам колко често акат бебетата ви? Елена  от дрисла номер 1( всеки памперс общо взето) , постепенно за около седмица - две  намали изхожданията на един път на ден , а сега започна и през ден   Rolling Eyes. Не знам да се притеснявам ли или не? Иначе се държи нормално, няма видими симптоми да и е некомфортно .

# 567
  • София
Ох и аз имам притеснения за това акане - вчера акахме само веднъж и то съвсем малко беше, масажирам й коремчето, сгъвам й крачетата към коремчето, караме колело, намазах й сутринта дупенцето с бебешко олио и се надявам да успее да свърши работата, че я виждам, че й е тежко така на коремчето - тя е свикнала всичко да си изкарва и да й е леко и свободно на душата!

# 568
Ех, лоши мами, дайте тук някоя снимки не се стискайте Mr. Green
Сесията с чаршафа я изпуснахме, не можахме да станеме. Ако има следобедни срещи май ще е по-лесно за нас.
Някой ще ме покани ли във ФБ?
 Надя Иванова, снимка във Венеция

menyanthe , спокойно, всичко ще си дойде на място. Нали знаеш, децата за 2-3 дни свикват или отвикват от някои навици. Тежки са тези дни, ама какво да се прави. Дано можеш скоро пак да кърмиш. Hug

Спасдиди, язък, изпуснах буса с родата! Е, това ми се щеше да го видя #Crazy

# 569
Добро утро,дами!

Снощи имахме тежка нощ у нас.Ина вдигна температура от ваксините,Ева я ухапа комар на две места и рева и се тръшка.Тя има алергия към ухапвания и изпада в ужас, миличката.Знае какви мъки са после.А от къде се взе този ти комар,идея нямам.От всякъде сме замрежени,зафутени и опаковани.Може би от стълбището когато сме се прибирали вечерта newsm78

На въпроса за акането Laughing-Ина от както се е родила ака на три дни веднъж.Само един прецедент имахме-изака се два пъти в един и същи ден и мислех,че има разстройство. Embarassed

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 09:58 от desi_shisha

Общи условия

Активация на акаунт