Бургаски мами:) - 2 част

• 28 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Gigito - звъниш на стационарния за час- там ти вдига една жена. Аз в началото звънях на доктора на мобилния и той ме пита- Нещо спешно ли е? Тоест, ако наистина имаш проблем - направо на него и никога няма да те върне. Освен това ми се е случи веднъж докато чакам за моя час (той винаги закъснява с около 20-тини мин. с часовете, защото на всеки отделя повече от предвиденото време) , та дойде една бременна жена разплакана. Той излезе и я видя и ме попита дали ще я пусна преди мен. Пуснах я разбира се и я прегледа, но без да ме кара и мен да чакам прекалено дълго още.
Просто доктора е много човечен и влиза винаги в положение.
Адресът е в Поморие. Моят преглед и отговоряне на въпросите ми трае винаги около 30 мин., понякога и 40.

Suzito85 - щом е рискова бременността ти, те съветвам да направиш един преглед и при Попов, хубаво да имаш повече от едно мнение в такива случаи. На него можеш да зададеш и  въпросите за котето и ще получиш подробен и обоснован отговор за всичко. (носи си всички изследвания, ако решиш да ходиш при него). С теб може и да се познаваме -  и аз съм 85 Simple Smile
А ще ми кажеш ли при кой лекар си и впечатленията си от него - нали ви писах, че се интересувам от лекарите в Дева Мария, защото мисля там да раждам май.
Мога ли да помоля и другите мами за същото, все пак това не е темата на болницата и не би трябвало да се притеснявате да изразите искреното си и обективно мнение за лекарите там. А на мен ми е важно ...

# 541

alexa_  - благодаря ти за отговора за д-р Попов. ЖК ми следи д-р Мърмърова и ходя и на частно за второ мнение при Хубчев в Дева Мария. Но искам да отида веднъж и при Попов, защото знам че е добър лекар. Незнам защо наистина не раждаш при него, но всеки си решава разбира се.

# 542
Таня, Хубчев не ли от Русенската болница и не идва ли по-рядко в Дева Мария?Какво ще кажеш за него? При него ли мислиш да раждаш и може ли всъщност (той не е от екипа на болницата).

# 543
  • Across the Multiverse
Gigito - звъниш на стационарния за час- там ти вдига една жена. Аз в началото звънях на доктора на мобилния и той ме пита- Нещо спешно ли е? Тоест, ако наистина имаш проблем - направо на него и никога няма да те върне.
Ами да де Simple Smile кой е този номер имам предвид Simple Smile не искам да звъня на доктора на GSM-a... Мерси
И да, за Хубчев, от Русе е. И аз съм ходила няколко пъти при него. Едва ли ще може да раждаш при него при положение, че пътува само до Бургас 2-3 пъти в месеца.

# 544
Стационарния за запазване на час при Попов е 0596/25917, както ти казах пон., сряда и събота - 09.00

А ти при кой лекар си от Дева Мария? Какви впечатления имаш досега?

# 545
Момичета здравейте и от мен. Днеска ходихме на пикник - барбекю на Отманлий. Голям кеф беше. Жалко че , това ми е едно от малкото излизания извън града това лято  (е изключвам работата ми в Сл. бряг ). Малкият полудя от кеф, бяга, хвърля топка, кара колело- направо грееше от удоволствие. Колко малко му трябва на едно детенце. Simple Smile

# 546
  • Бургас
Инлав, и ние сме ходили там на няколко пъти, но Мима беше още малка де.Догодина живот и здраве отново може да отидем да лудуват на воля зверчетата ни сред природата Simple Smile
Моят мъж слава Богу се завърна от Свиленград с армаганчета от майка ми и баща ми и сега Мария дивее оттатък превъзбудена и не иска да яде.Какво ще се правим, не знам с това злоядство.

# 547
  • DE
Хайде и аз да се запиша. В 32 г.с съм. Ноември ще раждам.
Отивам да чета темата Simple Smile

# 548
Таня, Хубчев не ли от Русенската болница и не идва ли по-рядко в Дева Мария?Какво ще кажеш за него? При него ли мислиш да раждаш и може ли всъщност (той не е от екипа на болницата).

Да д-р Хубчев е от Русе и идва тук петък, събота и неделя, но не всяка седмица. Да смятам да се уговоря с него за секцио. Аз съм доволна от него, макар че много майки не са. Така че неискам да си налагам мнението. Всеки сам си решава. Но аз ако бях на твое място бих родила при Попов, след като си доволна и от начина по който те следи. Simple Smile

# 549
Момичета здравейте и от мен. Днеска ходихме на пикник - барбекю на Отманлий. Голям кеф беше. Жалко че , това ми е едно от малкото излизания извън града това лято  (е изключвам работата ми в Сл. бряг ). Малкият полудя от кеф, бяга, хвърля топка, кара колело- направо грееше от удоволствие. Колко малко му трябва на едно детенце. Simple Smile

ЕЕЕЕЕ супер:), защо не се обадихте да дойдем с вас на пикника с мъжа ми:) Не съм ли нахалничка а хахаха:). Дано да сте си искарали добре.

Добре дошла и на Мимоза:)

# 550
  • Бургас
alexa_ , аз ходя по ЗК при Миринчев, ФМ ги правих в СОфия и съм ходила веднъж при Попов. Тази седмица се надявам да успея да си запиша час пак при него- до края мисля да ходя веднъж месечно при Миринчев и при Попов- така ще се следя на 2 седмици.
Питах за раждането, защото знам, че е най-добре да се ражда при лекаря, който те следи особено ако си доволна от него. При мен вариант да раждам при Попов не съществува, заради липсата на неонатология в Поморие. Затова ще раждам в МБАЛ- най-сигурна ще се чувствам там  Peace

mimoza^^, добре дошла при нас  Hug

Завиждам ви за всякакви пикници и разходки извън града  Laughing Мен ме разхождат до магазините за мебели, че още имаме да купуваме някои неща. Днес след двучасова разходка, едва вървях накрая  Tired До края толкова ще се обездвижа, че за раждането ще трябва с носилка да ме изнасят  Crazy

# 551
Някоя от вас ходи ли на ЖК при д-р Бояджиев?

# 552
Таничка с удоволствие бих ви поканила , но бяхме с малкия , свекърва ми и с моите родители. Мъжът ми остана в къщи да прави ремонт.  Simple Smile че времето си тече.  Ако улучим някой хубав ден по -нататък ще се обадим задължително.

# 553
  • бургас
Някоя от вас ходи ли на ЖК при д-р Бояджиев?

при него бях на преглед преди да направя аборта. Честно казано не съм особено очарована,беше абсолютно незаинтересован и невнимателен и работи с нежелание  Crossing Arms
нищо не ми обясни и дори нищо не видя освен нещо което приличало на плоден сак. бях в края на 6г.с.

# 554
Tania, - има още време да се решават тези неща, както ти казах аз още не съм говорила с Попов по темата, но една приятелка ми каза, че той не съветва да се ражда нормално с епидурална, а аз точно така смятам засега..

GJK - няколко пъти чета тук за Миринчев, а никога не съм го чувала преди. Как си го избра него, препоръчаха ли ти го?  Simple Smile
И при мен се получава на 2 седмици, въпреки че лекарката по ЗК почти не я броя ...
Виждам, че ще имаш близнаци  newsm51  , разбираемо е, че трябва болницата, където ще си да има Неонатология, но мисля, че не само в твоя случай важи това.
А защо в МБАЛ ? В  Дева МАрия също имат Неонатология.

Общи условия

Активация на акаунт